perfect in coronatijd binnen 2 dagen geleverd

Smiddags besteld volgende dag in huis

Top winkel

Veel keus, fijne zoekfunctie en snelle service.

voorraad op de website sterk wisselend

Maakt het onzekerder of je je product krijgt.

Vlotte bestelling

Zeer tevreden over het bestellen en ontvangen van artikel. Alles verliep vlot. Ik zal zeker vaker bestellen via Hardloopshop. nl.

Betrouwbaar en snel

Ik ben erg tevreden met de produkten die ik bij hardloopshop besteld heb. Ze zijn van goede kwaliteit en snel geleverd. Ik heb er intussen schoenen, sokken en een reflecterend hesje gekocht.

Uitstekende service

Helaas waren de bestelde hardloopschoenen mij net iets te klein, maar de service was top.

makkelijk te bestellen en een snelle levering

Snel en goed bezorgd

Zie boven; verder geen ervaring met jullie shop!

Dure spullen, matige kwaliteit

Ben beginnende hardloper. Setje gekocht van hardloop handschoenen en muts van Nike, leek een mooi aanbieding. Direct bij eerste gebruik al scheuren in de handschoen, muts ook niet super. Maat klopt ook niet: S-M, is gewoon S. Volgende keer naar een speciaalzaak.

snelle service en betrouwbaar

De schoenen waren eenvoudig te bestellen en werden binnen een paar dagen geleverd. gewoon helemaal tevreden

Snel en goed

De bestelling is qua kwaliteit precies wat ik verwachtte. De levering snel

Prima schoenen voor een goede prijs!

Heerlijke lichte hardloopschoen, maat is precies is goed.

Keurig verzorgd

Snel en betrouwbaar

Makkelijk bestellen, snelle en betrouwbare levering.

vlug correct

vlugge correcte levering

Altijd prima

Goed assortiment, snelle en adequate levering

Mooi assortiment en goede service

Erg tevreden over mijn aankoop en een goede service. Mijn bestelling kwam binnen 1 dag binnen. Had later ook een factuur nodig en werd direct geregeld.

Kwaliteit producten, snelle levering, afhandeling retour perfect

De site is super duidelijk, de artikelen zijn van goede kwaliteit en verzekerd van een snelle levering. Retourzendingen worden ook perfect afgehandeld.

Uitgebreid assortiment

Goed geslaagd. Veel keuze. Zeer snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering

De prijzen beter dan bij andere winkels. Levering super snel en retourneren ook zeer snel geld retour. Ik wist mijn maat niet exact dus 2 verschillende maten besteld. Gelukkig was een van de twee perfect.

Prima verwerking van bestelling.

Prima verwerking van bestelling.

Snelle levering en goed retourbeleid

Snel alles in huis, geen printer voor retourneringen maar een berichtje naar de klantenservice en het werd opgelost. Retourzending snel teruggestort op rekening. Top service!

Snelle en perfecte service!

Snelle bezorging en perfecte afhandeling van klacht! Super bedrijf!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen