hardloopshop is top

Goede spullen, niet te duur, snelle levering, eenvoudige en duidelijke website. Alles klopt bij hardloopshop.

Snel

De levering is zoals altijd snel en goed. De producten zijn van goeie kwaliteit.

Nette afhandeling

Bestelling van lampjes voor in het donker om de arm. Nette levering.

Goed product dat springtouw

Het springtouw is in goede orde aangekomen en zoals iemand anders al meldde krijg je een mail met daarin uitleg hoe je het op jouw behoefte kunt aanpassen, heel fijn

Snelle levering en behulpzaam aan de telefoon

Snelle levering en behulpzaam aan de telefoon

Duidelijk en snel

Door mijn zus met kerst op jullie siye gewezen en gelijk gaan kojken. Nayuurlijk hardloopschoenen gevonden die mij goed leken door de duidelijke omschrijving. Verrassend snel gelwverd ondanks de kerst. Toppie

Ruime keuze, goede aanbiedingen

Uit alle webshops voor hardloopschoenen heeft hadloopshop het ruimste assortiment. Gecombineerd met goede prijzen en snelle service.

Snelle levering en goede informatie op de website

Snelle levering en goede informatie op de website

Schnelle Lieferung, guter Preis .

Goede producten en klantvriendelijkheid!

Had al eens eerder iets gekocht bij hardloopshop en dit was een tweede of derde bestelling. Bij een van de gekochte items was de verpakkingsdoos leeg en daarom direct contact opgenomen met de klantenservice. Er werd eerst nagezocht of het hardloopshirt in het magazijn was achtergebleven, maar dit bleek niet het geval. Vervolgens kon ik of mijn aankoopbedrag terugkrijgen (omdat het artikel niet meer op voorraad was) of een vervangend product uitkiezen. Koos natuurlijk voor een vergelijkbaar hardloopshirt en dat werd dezelfde dag nog opgestuurd. Zeer tevreden klant en hoop nog lang mijn aankopen te kunnen doen bij hardloopshop.

Super!!

Snelle levering, fijn contact wanneer nodig en zeer goede producten! Aanrader!

Snelle levering en goede service.

Zeer prettig

Uitstekende service.

Heel tevreden. Snelle levering. Goede naservice.

Top geholpen

Ik heb nogal een moeilijke voet. Door de lockdown kon ik niet naar een winkel om schoenen aan te laten meten. Ik heb schriftelijk advies ingewonnen bij hardloopshop.nl. En inmiddels met het juiste advies al heel wat km gelopen

Fijn bedrijf om klant van te zijn

Bij hardloopshop 2 paar Herzog sokken gekocht. 1 paar om te rennen voor mijzelf en 1 paar om te wandelen voor mijn vrouw. De site is overzichtelijk. Helpt met het bepalen van welke maat je nodig hebt. De sokken werden snel geleverd. En gratis want we zaten boven de €50. En we kregen ook nog korting. Fijn zaken doen.

Goede prijzen..snelle leveringen..top

Alweer 4e paar besteld bij dit adres. Top

Heerlijke schoenen

Landing voel ik bijna niet. Erg fijne schoen.

Goede prijzen en zeer vlotte en snelle afhandeling!

Website duidelijk en makkelijk, snelle levering

Niets op aan te merken. Schoenen waren er snel.

Snel en juiste levering

Snelle levering en afhandeling.

Meerdere keren wat besteld nooit teleurgesteld

Zoals besteld, snel.

Kan niet meer zeggen! Snel en precies.

Prima.

Vlot geleverde schoenen. Pasten goed en maat klopte in vergelijking met gangbare maten. Schoenen zitten prima en lopen lekker.

Prima shop en snelle levering

Snelle en prima levering

Betrouwbare webshop, levert snel.

Webshop met duidelijke product omschrijvingen en indicatie of het product op voorraad is. Daarnaast wordt er ook snel uitgeleverd.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen