Goede en supersnelle levering!

Supersnelle levering van het nieuwste model Acics loopschoenen. Mooi aan de prijs

Prima.

Snelle service!

Snele levering (binnen 1 dag). Vrouwen jacks zijn mij altijd te kort. Dit mannen jack maat S zit perfect!

Ik beveel hardloopshop iedereen aan!

Een mooie aanbieding gevonden op hardloopshop.nl, maar ik had net een halve maat te klein besteld. Aan de telefoon en de service om de schoenen op te ruilen was netjes en snel. Binnen drie dagen de nieuwe schoenen in de juiste maat binnen. Ik bestel vanaf nu al mijn hardloop spullen bij hardloopshop.nl!

Had door mijn eigen schuld het verkeerde besteld, naar alles wat ik had besteld was goed en op tijd. Dus prima

Alles was in orde :-)

Tevreden

Goede service!

Mooie schoenen en een goede service

Prima snelle levering

Super snelle levering

Producten zoals omschreven en een goede verpakking en heel snel geleverd!

Product besteld en snel geleverd. Dat is toch wat je wilt.

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijs

Positief

Snelle levering, goede service

Vlotte en duidelijke afhandeling van mijn bestelling.

Pracht shirt

Prachtig uitziend hardloopshirt van mooie kwaliteit. Al vaak gebruikt en bijzonder blij mee! Nike is een aanrader en zeer content met de webshop!

Beste prijs en snelle levering

Goede prijs: was laagste die ik kon vinden na search op internet. Bovendien nog 10% extra korting met coupon code. Volgende dag had ik mijn hardloopschoenen. Dik tevreden!

goede prijs, snelle levering, geen gedoe

zie boven!

Snelle levering!

Laagste prijs, snelle verzending en nieuwe schoenen. Volgende keer weer.

Snelle levering en prima schoenen

De schoenen zijn snel geleverd en tegen een goede prijs

Klasse, zoals je stilletjes hoopt!

Goed assortiment. Zeer aantrekkelijke kortingen. Makkelijk te bestellen, betalen en zeer snel ontvangen. Goed en degelijk verpakt. Product goed ontvangen. Snel ingezet

Snel, goed

In het weekend besteld en dinsdag morgen al geleverd. Supersnel!

Prima schoenen, en nu met korting gekocht!

Mijn zoon had deze schoenen eerder ook al, maar inmiddels zijn z'n voeten gegroeid en dus nu 1,5 maat groter kunnen kopen. Prima prijs nu!

Precies zoals beloofd

Zeer vlot afgehandeld, prima ervaring

betrouwbaar en snelle levering

hardloopschoenen besteld 's avonds en de volgende dag al in huis.

Top !

Makkelijk te bestellen en volgende dag al in huis, zelf in deze drukke tijd.

Mooie site, goede prijzen en snelle levering

Mooie site, goede prijzen en snelle levering

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen