Ruime keuze, snelle checkout, snelle levering.

Snelle levering van prima hardloopschoenen

Product is binnen 1 dag geleverd. Hardloopschoenen bevallen prima. Enige minpuntje was dat dinsdagavondkorting niet direct mee gerekend werd maar dat werd na contact met klantenservice snel alsnog geregeld.

Supersnelle & correct service!

In minder dan 24u exact ontvangen wat ik besteld had (op een zondagnamiddag, NB...).

Erg slecht, verkeerde maat en verkeerde kleur.

Had hardloopschoenen van Asic besteld. Ontving de verkeerde maat de verkeerde kleur en het verkeerde model. Koste nog eens ruim zeven euro om ze retour te zenden. Koop al jaren op het net maar dit nog nooit meegemaakt.!!

Snel geleverd, mooi dat het op een ophaalpunt opgehaald kan worden. Goede communicatie over bestellen en verzenden.

GEWELDIG

Snelle reacties op mijn vragen, zelfs in het weekend, en met professioneel advies welke ik opgevolgd heb en juist bleek. Helaas bleken mijn bestelde hardloopschoenen te smal voor mijn leest en het retourproces werd zeer klantvriendelijk benaderd, er werd vanuit mij gedacht en gehandeld. Zeer tevreden, jammer dat ik deze keer niet kon slagen maar kom zeker terug.

Prima en goede prijzen

Hardloopshop heeft een breed aanbod en vaak aanbiedingen

Nu drie keer een bestelling geplaatst bij hardloopshop en ze leveren altijd volgens afspraak. Ook is er nog nooit iets misgegaan. Vaak hebben ze goede aanbiedingen, en het aanbod is goed. Ik ben tevreden met deze webwinkel!

Goede en snelle levering

Bestelde goederen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Ik ben tevreden

Prima nike sokken en snel geleverd.

Snelle levering uitstekend.

Snelle levering tegen een acceptabele prijs. Een aanrader.

Snel en correct

Bestelling is correct en snel uitgevoerd.Ook goed gedocumenteerd

2 keer het verkeerde product

2 maal kreeg ik het verkeerde product en was ik 19 euro kwijt aan zowel verzendkosten en retour kosten en heb ik geen enkel product behouden oftewel ik heb alleen betaald voor de reisjes van de producten... zeer slecht vind ik dit en niet kunnen

Goed product en vlotte Afhandeling

Gewoon goed

Bestelling was snel binnen (volgende dag), product was goed, dus niets op aan te merken!

Prima service van de Hardloopshop

Prima site en snelle levering conform de afspraak.

Mooie spullen, goede levertijd

Niks op aan te merken, goede service (zelfs met terugsturen van spullen) en verder mooie kwaliteit spullen en een goede levertijd.

Keurig verpakt en product snel geleverd en van goede kwaliteit

Snelle levering, goed produkt

Ruime keuze, snelle levering

Prima. Snelle bezorging

Hadden als enige "mijn schoenen" in "mijn maat" in voorraad. Alleen verkeerde tekst bij de schoenen. Maar ja kan gebeuren.

mooie hesjes . en compleet .

Supersnelle levering

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen