Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Met ook nog leuke kortingsbonnen erbij

oplossingsgericht

ik woon in Portugal en mijn half juli bestelde hardloopschoenen zijn tot 2x toe zoek geraakt als laatste oplossing is het derde paar naar een vriendin in NL gestuurd en zij heeft ervoor gezorgd dat ik vorige week (eindelijk) mijn hardloopschoenen aan kon! alle lof voor de hardloopshop en vooral Danique van sportshop.com die steeds heeft meegedacht hoe mijn bestelling geleverd kon worden. het heeft even geduurd maar het contact was altijd fijn, welwillend en oplossingsgericht.

Wel betaald, niets ontvangen

Zeer teleurstellend Na wat heen en weer berichten bleek t lek boven Daarna keurig opgelost

Alle spulletjes die het hardlopen makkelijker en leuker maken

Besteld en geleverd zoals verwacht volgende dag

Supersnel

Bestelling was gemakkelijk. Supersnelle levering met leuk kaartje!

Top Delivery

Zeer scherpe prijzen, ruime producten beschikbaar en supersnelle levering. Wat wil je nog meer? Ik zou daar zeker weer winkelen. Gr. Zeer Tevreden

Snelle en betrouwbare service

Retourzending te kleine maat sportschoenen werd snel verwerkt en terugbetaald.

Precies de shorts die ik nodig had

Hardloopshop.nl had gelukkig de shorts die ik nodig had, in de juiste maat en in leuke kleuren. De bestelling, betaling en afhandeling verliepen soepel. Volgende dag had ik de shorts in huis.

Prima webshop

Snelle levering, goede prijzen, goed assortiment.

Mooi en lichtgewicht

Heel blij mee, had iets meer reflectie waarde verwacht maar zeker voldoende

Aanrader

Supersnelle levering. Aanrader

Net dat stapje extra

Voor de eerste keer besteld bij hardoopshop.nl en zou het iedereen aanraden. De volgende dag al in huis en het leukste vond ik het persoonlijke handgeschreven berichtje erbij! Echt top!

geweldig

goede en snelle levering

product werkt goed

Product werkt goed ,vind het wel duur en verzendkosten maken het nog duurder. Verzendkosten waren ook hoog ,was gewoon verzonden in een envelope ,dus kon gewoon in de brievenbus bezorgd worden.

top

netjes op tijd

Goed product, goede prijskwaliteit verhouding, zoals omschreven en snel geleverd.

Klantvriendelijk

Mijn zoon heeft na een knie blessure het advies gekregen voor een bepaalde sportschoen. Wij twijfelden over de maat. Op advies van uw medewerker een extra paar schoenen besteld die een half maatje groter zijn en een uitgesteld retour geadviseerd voor het eerste paar. Zodat de sportkliniek bij de volgende controle later deze week, kan bepalen welke maat juist is. Klasse!!

Mooie product tegen een goede prijs en perfect afgeleverd.

Ruime keuze aan compressiesokken, goed gepresenteerd waardoor een afgewogen keuze mogelijk is. Prijs is concurrerend. Het bestelproces verloopt makkelijk en het product wordt in prima staat en volgens afspraak geleverd.

Snelle levering, netjes afgeleverd en voor een scherpe prijs.

De schoenen bevallen goed. Zitten lekker en hebben meer demping dan verwacht.

Doen wat zij beloven, veel aanbod, snelle levering, prima retourservice.

Prima geholpen

1e keer besteld bij Hardloopshop.nl en meteen tevreden. Bestelling was er snel en liep allemaal lekker vlot. Een volgende keer zal ik hier zeker weer eens iets bestellen.

Goed advies en als ze het niet zeker weten vragen ze een collega die er nog meer van weet. Uitstekende service ook als er iets terug gestuurd moet worden. 100 punten!

De hardloopschoenen waren snel geleverd. Erg blij mee. Tevens een aardig kaartje erbij met “veel plezier met uw nieuwe schoenen”. Erg sympathiek.

super vriendelijke hulp met mijn schoenen

super vriendelijke hulp met mijn schoenen

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen