Zeer snelle levering!

De bestelling werd snel - zondag besteld, maandsg geleverd - en compleet geleverd

Goede service en nazorg!

De goedkoopste

Doosje sis gelletjes besteld (op internet was de Hardloopshop de goedkoopste). Product geleverd op de volgende dag, zoals beloofd, met handgeschreven dank briefje.

Snelle verzending

Prima geholpen en snelle verzending!

Bestelling 2 maal vertraagd voor een maand

Bestelling 2 maal vertraagd voor een maand

Goede kwaliteit en snelle levering

Al een aantal keer heb ik naar volle tevredenheid producten besteld via hardloopshop.nl

Top service de volgende dag in huis!

Mooie producten voor een goede prijs!

Geweldig.

alle afspraken zijn nagekomen. Top en een goede prijs.

goede prijs/kwaliteit en service

schoenen en sokken snel geleverd, voor een aantrekkelijke prijs. later bleek ik de verkeerde sokken te bestellen, maar de vriendelijke klantenservice maakte het makkelijk om deze met de juiste te ruilen.

Betrouwbaar en producten van kwaliteit

Betrouwbaar en producten van kwaliteit

Toppers

Top service, iedereen reageert tijdig, ook mbt retours super service en snelle respons

Super snel!!

Ik heb op zondag via de webshop besteld en maandag om 11.00 werden mijn schoenen al geleverd!! Subliem

Snelle reactie

Verkeerde maat snel opgelost

Super snelle levering top!

Zie hier boven

Zeer positieve ervaring

loopschoenen besteld, maatvoering klopte volledig, klantendienst opgebeld, netjes verder geholpen, bestelling liep vlot en snel geleverd. "TOP"

Snelle levering van een top product! Niks slechts over te zeggen!

Mooie schoenen voor scherpe prijzen!

Lang naar een bepaalde schoen gezocht en gevonden bij deze shop. Had al besteld via website en zag toen dat de shop in mijn woonplaats was. Via Whatsapp contact gemaakt en kon langs komen om te passen!

Prima shop

snelle levering en bij retour snelle terugbetaling, zeer tevreden

Adequate en klantvriendelijke benadering

Het 1e paar schoenen bleek vlgs orthotherapeut toch net te krap, retourtijd was net voorbij. Ik kon de grotere maat bestellen, en er werd coulant op gereageerd. Ik ga er dus ook vanuit dat de terugbetaling ook snel in orde komt.

Super service

Snelle levering van producten. Helaas 1 artikel terug moeten sturen omdat het niet was wat ik er van verwacht had. Retourproces is zeer eenvoudig en simpel en het geld was snel weer terug gestort. Top service.

De medewerkers van de klantenservice waren heel vriendelijk en behulpzaam.

De medewerkers van de klantenservice waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Snelle service!

Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Mondmaskers om mee te hardlopen passen goed en comfortable.

Fijne website

Precies de juiste schoenen gevonden door goede filters op de site en een goed aanbod. Afhandeling 100% snel en correct.

Geopend en gebruikt product ontvangen

Ik heb geen goede ervaring met het bedrijf. Ik heb een klacht gestuurd en kreeg eerst een nette (maar beetje vreemd) antwoord. Daarna heb ik het product retour gestuurd en moet ik nog kosten betalen (niet veel, maar vind het gek). Ik zal niet snel weer bestellen! Twee dagen later: nette reactie van Job. Bedrag wordt geretourneerd.

Ruime keuze, leuke aanbiedingen en snelle levering

Al een paar keer iets besteld en zeer tevreden. Zeer snel en een ruime keuze. Goede kwaliteit en regelmatig mooie aanbiedingen.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen