Overzichtelijke site, vlotte levering

Goede filters wat zoeken makkelijk maakt, snelle levering van bestelde producten en retouren is eenvoudig.

Zoals het hoort, keurig op tijd en goede spullen!

Mooi op tijd , eenvoudig bestellen in 1 overzicht. Ga zeker weer bestellen in de toekomst!

Erg goed!

Hardloopschoenen werden snel geleverd, echter net te krap. Geretourneerd, ondertussen nieuwe besteld, ook weer snel geleverd, en dit keer was de maat goed. Geld van eerste bestelling werd snel teruggestort. Ga volgende keer zeker weer hier bestellen!

Doen wat ze beloven

Mabel je artikelen binnen Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Retourneren gaat makkelijk en de afhandeling verloopt ook top. Dik tevreden en zeker een aanrader.

Snelle verzending , goede updates van bestelling

De bestelling werd snel verzonden met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Dat is net even die extra aandacht die t doet. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Met gerust hart zou ik hier weer opnieuw bestellen.

Grote keuze

Heel erg goed.

Ik heb een paar saucony hardloopschoenen en een koptelefoon besteld. De koptelefoon heb ik helaas retour moeten doen omdat deze niet bleef zitten. Daar was de afhandeling perfect van, het geld is snel terug gestort. En de schoenen zijn lelijk maar zitten perfect. De levering was goed en snel en het zat allemaal in een keurige doos.

goede service

Nadat ik te kleine schoenen had besteld deze direct terug gestuurd en ook onmiddelijk keurig mijn betaling retour.

Uiterst klantVRIENDELIJK!

Levering snel en correct. Echter door een verkeerd gekozen maat, telefonisch contact gezocht, waarbij ik vriendelijk en oplossingsgericht te woord werd gestaan. Juiste maat besteld en verkeerde item (kosteloos) teruggestuurd. Een dag later had ik mijn bestelling alweer op de deurmat liggen. TOP!

Goed en snel

Snelle levering en snelle afhandeling bij retourneren.

Geweldig snel! Leuk gesigneerd kaartje in de verpakking,leuk!

Ik kende de site niet maar ben erg verrast door de snelheid en de klantvriendelijkheid middels persoonlijk gesigneerd kaartje in de doos. Vind ik leuk. Het maatje kleiner had ik zondags besteld en kwam maandag al aan! Fantastisch vlot geregeld, hulde.

Snel, zorgvuldig

Volgende dag schoenen in huisje met persoonlijk kaartje

goed en snel

ruime keus, duidelijke uitleg voor retourneren, snelle bezorging

Scherpe prijzen en snelle levering

Gisteren besteld, vandaag in huis! En altijd scherp met hun prijzen. Ook retour sturen ging heel eenvoudig. Volgende keer zeker weer bestellen.

Ben blij dat jullie gelukkig grote maat hardloopschoenen op voorraad hebben.

Perfect klantgerichte service

Met die Web bedrijven is personal touch zo belangrijk voor net dat kleine beetje extra service wanneer dat nodig is. Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

alles top zoals je het altijd zou willen

zie boven

Snelle levering en goede service

Ruime keuze, snelle levering, goede voorwaarden.

Snelle verzending en ruim aanbod

In mijn zoektocht naar nieuwe hardloop uitrusting kwam ik bij hardloopshop terecht. Uitgebreid assortiment. De bestelde schoenen paste helaas niet, ondanks de maattabel. Maar dat is m.i. niet aan hardloopshop te wijten. Retourzending was eenvoudig geregeld en het geld was snel terug. Prima ervaring dus!

Fijne retrour regeling

Snelle service, goed aanbod.

Top service!

Veel keus producten en snelle bezorging.

Supersnelle levering, uitstekende service

Met kleine voeten is het lastig geschikte en ook een beetje leuke hardloopschoenen te vinden. Ik gebruikte nog een paar erg oude. Nieuwe schoenen uitzoeken kostte weliswaar een paar (retour-) zendingen maar ook deze retouren gingen snel en zonder problemen. Ik heb meteen een reserve paar voor mij en mijn dochter uitgekozen. Superwinkel!

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Ruime keuze, goede omschrijvingen bij ieder product en een nette, snelle levering.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen