Na tel contact aanpassing bestelling geen email maar ook geen pakket nog ontvangen na 4 dagen!!!

Bestelling nog niet ontvangen ook geen 2e e-mail.

Goed assortiment, snelle levering

Top. Schoenen in de middag besteld en volgende dag in huis.

Uitstekend en snel

Snel en goed

Topshop!

Al jaren voor mij hèt adres voor nieuwe hardloopschoenen. Voor een goede prijs. Vaak leuke aanbiedingen, snelle levering en een prima klantenservice.

Veel keuze, snelle levering.

Prompt and Efficient!

Right from selecting the shoes on the website till the delivery very next day was unexpectedly easy and a pleasant experience!!

Snelle prima levering

Snelle prima levering

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice

Mijn aankoop werd volgende volgende werkdag geleverd. Toen ik diezelfde dag twijfels had over de maat sportschoenen, werd ik kundig te woord gestaan - ook werd aanbevolen een extra paar schoenen te kopen, zodat ik zelf kon kiezen. Een uitstekende klantenservice!

Snel en goed

Snelle levering, goed product

Zeer snelle levering, erg prettig. Gratis bezorging. Erg jammer dat je voor retour moet betalen. €7,25 vind ik best veel. Voor 2 paar sportschoenen retour. Retour bedrag is snel op rekening terug gestort. Ook zeer prettig.

veel keuze in grote maten, prima service

Was een kado voor mijn zoon met maat 49,5 :-) Meerdere keuzes in deze maat is niet overal. De loopschoenen bevallen goed. De bestelling was snel geleverd

De schoenen kwamen gelijk de volgende dag. Betaling en bezorging ging super goed. Daarnaast zijn dr schoenen perfect, precies wat ik zocht!

perfect verlopen

Zeer snelle levering. perfect

Super kwaliteit, levering top.

De schoen zit prima. Levering volgens afspraak.

Brooks glycerine 17 Wide zit en loopt fantastisch

Ik ben zeer tevreden met de books glycerine 17 WIDE. Ik had eerst het smalle model. In het begin liep het ook lekker. Maar na een tijdje begon mijn linkervoet te knellen. Nu met het WIDE model loop ik zonder problemen. Ik geniet tijdens het hardlopen. Heerlijk!!!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

's Avonds redelijk laat besteld, toch de volgende dag al ontvangen. Supersnel. Goed verpakt en zag er zeer netjes uit. Op de website ook goede en duidelijek informatie.

Keurige levering van mijn nieuwe schoenen met persoonlijk kaartje

Levering van 2 paar hardloopschoenen. Bij een paar Schoenen een levertijd van 3-5 dagen. De andere waren direct beschikbaar. Levering keurig op tijd, netjes verpakt. Persoonlijk kaartje erbij. Heel attent

De perfecte schoen dankzij shoefinder

Na lang zoeken de perfecte schoen gevonden dankzij de uitgebreide shoefinder op de site. Wij hadden de bestelling snel in huis.

Ik had schoenen iets te groot besteld, kon ze zonder problemen retouren, en gelijk de volgende dag de nieuwe weer in huis! Ik ben er echt blij!! Top!

Perfect!

Mooi snel, prima!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en ik werd per mail op de hoogte gehouden van verzending.

Goede en snelle service

Goede service en snel geleverd

Twee paar compressie sokken gekocht, snel geleverd!

Loopschoenen veel sneller mogen in ontvangst nemen dan voorzien (te verwachten leveringstermijn)

Snelle en goede levering

Goede prijs voor fijne schoenen. Donderdag besteld en vrijdag binnen.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen