Hardloopshop.com levert snel en het zijn goeie producten!

Goede prijzen, snelle levering

Qua prijs was Hardloopshop bijna 40 euro goedkoper dan de officiële Nike webshop. De levering was binnen één dag! Heel tevreden.

TOP service

Goede en snelle leveringen, en een top service bij klachten.

Uitstekend!

Ik had hardloopschoenen in 2 maten besteld, ze werden snel geleverd, één paar paste en het andere paar heb ik teruggestuurd. Ik kreeg het geld snel terug, prima service!

Uitstekend.

Goede, volledige informatie op de website. Bestellen is eenvoudig en de levering was bijzonder vlot.

Goede informatie op de site om goede maat hardloopschoenen te bestellen. 2 paar besteld, beiden pasten prima!

Prima snelle bezorging goede kwaliteit van de producten

kunnen wel wat minder reminders sturen m.b.t het invullen van een review.

Super, doen wat ze beloven!

Ik bestelde een paar schoenen, maar het bleek de verkeerde maat te zijn - mijn schuld. Retourproces ging makkelijk en de nieuwe schoenen die ik bestelden, waren binnen de aangegeven dagen bezorgd. Super!

Snelle levering en uitstekend product

De bestelling werd zeer spoedig geleverd. Ik had rekening gehouden met enige vertraging wegens de Corona perikelen, maar daar was geen sprake van. Het product dat ik besteld heb voldoet ook aan alle verwachtingen.

Zeer correcte en vlotte levering.

Zeer correcte en snelle levering.

Bestelde artikelen netjes volgende werkdag geleverd.

Artikelen na 16:00 besteld en netjes de volgende dag geleverd gekregen.

Prettige website, veel informatie beschikbaar over de eigenschappen van het product (hardloopschoenen dames). Snelle levering!

Goede prijs, snelle service

Qua prijs scheelde het aanzienlijk en de verzending was echt supersnel. Maandag 2de Paasdag besteld en dinsdag eerste kilometers mee kunnen maken. Ik kom zeker terug bij deze webshop.

Beperkte info op de site, maar de schoenen lopen lekker.

Ik zocht vervangers voor mijn versleten Brooks Adrenaline, zwart, medium D, code 1102941. Die waren niet te vinden, maar na enig wikken en wegen koos ik voor Brooks Ghost, zwart. De maat 46 blijkt prima. De nieuwe schoen is iets smaller, maar ik geloof niet dat dit leidt tot merkbaar minder stabiliteit. Inmiddels heb ik een stratenloop van ruim een half uur afgelegd en dat ging lekker. Op de site stond niet dat het een neutrale uitvoering betreft, maar daar ging ik maar van uit. Ik hoop wel dat de zolen van deze Brooks wat minder snel slijten. Van de Adrenaline waren ze na 9 maanden op. Vroeger stond Brooks bekend om de slijtvastheid.

Conform verwachting en zeer snelle levering.

Snellere service en duidelijke communicatie

uitstekend en snel geleverd.. duidelijke communicatie

Echt tè goed!

Supersnel geleverd!

Uitstekend service en produkten

Goede producten snelle service

Uitstekend!

Snel en makkelijk!

Netjes complete bestelling ontvangen, en het zit als gegoten

Hardloopschoenen en sokken besteld, alles is netjes en compleet verzonden.

goede snelle service

Snel en goed bestelling de ontvangen.

Snel en top

Snelle levering, top slippers

Top webwinkel

Schoenen besteld en de volgende dag in huis! Toppers!

Snel en accuraat.

Alles prima verzorgd, maar wel een opmerking of punt van kritiek. De afmetingen van het pakket staan niet in verhouding tot die van het product zelf. Is echt zo'n grote doos nodig om een pakketje van 20x5x15 af te leveren? Dit kost een berg papierafval op deze manier. Dat moet toch duurzamer kunnen, lijkt mij. Jullie zouden mij er in ieder geval een groot plezier mee doen.

Snelle service en doen wat ze beloven

Snel geleverd en een leuke persoonlijke boodschap erbij. Beloofd zoals gecommuniceerd op de website

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen