Goede hardloopschoenen

De schoenen zitten prima en lopen lekker. De prijs was ook goed.

Super snelle goede levering!

Ik had met Pasen nieuwe hardloopschoenen besteld en dinsdag waren ze al binnen. Foto;s en omschrijving op de site komen overeen met de echte schoenen! En ze zitten heerlijk!

Kan niet beter.

Alles klopt aan deze winkel. Snel, goeie communicatie, prijs was goed, levering volgens een strak schema. Zelfs in deze coronatijd. Aanbevolen!

Perfecte prijskwaliteit verhouding!

Ik ben al jaren trouw aan Asisc Gel Nimbus en Hardloopshop.nl had de voordeligste prijs. En super snel geleverd. We kunnen weer veel kilometers hardlopen.

Bestel altijd alles bij sportshop! Helemaal super, elke keer weer!

Digitaal advies en snelle bezorging!

Helemaal top

prima. Mijn schoenen waren te klein en heb ze teruggestuurd. Goed op de hoogte gehouden van het vervolg en het geld keurig teruggestort

Nette en snelle levering

Heb precies gekregen wat ik wilde. Geleverd zoals beloofd; snel en netjes.

Prima site

Hetgene wat ik zocht was eenvoudig te vinden en de uitleg was naar tevredenheid.

Snelle levering voor een zeer scherpe prijs

snelle levering in een moeilijke tijd

Ondanks de lastige Corona-tijd werden mijn schoenen snel en goed verpakt geleverd. De vragen die ik had werden netjes en professioneel telefonisch beantwoord. Een hele goede, positieve indruk gekregen van dit bedrijf. Aanrader!

Erg tevreden - top service!

De bestelling was er erg snel en alles keurig netjes in orde. Ben erg blij met de hardloopschoenen! Veel dank voor de top service!

Veel keus en alles aanwezig

Produkt snel ontvangen, goede prijs Veel keuze

Snelle levering, betrouwbaar

Super blij met nieuwe loopschoenen, snelle levering.

Topservice, groot assortiment

Hardloopschoenen gekocht, maar toch liever een andere kleur. Dit werd meteen gewijzigd na een mailtje gestuurd te hebben. Een dag later had ik ze in huis. Topservice!

Geweldige snelle service

Goede snelle service, en bij vragen geven ze snel en correct antwoord.

Supersnelle aflevering, goede prijs en ruim assortiment

Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij hardloopshop.nl, ik wist al welke schoen ik wilde dus (al jarenlang hetzelfde merk en model): - ruim assortiment, - ook breedtematen, - prijstechnisch concurrerend. Bestelling was gemakkelijk geplaatst en de aflevering was ook zeer snel.

Saucony Hurricane 22

Snelle levering van mijn Saucony Hurricane 22. Deze lopen fantastisch!

Fast delivery

Good products and fast delivery.

Snelle levering en goed product

Webshop doet wat hij moet doen, instrictievideo was duidelijk

Supersnelle verzending en de beste prijs

Tweede Paasdag besteld en de dag erna in huis. Super! Prijs is stukken beter dan in de winkels. Aanrader, ik kom zeker terug.

Zeer positief ervaren

Eerste keer schoenen besteld bij Hardloopschop.nl De aankoop heb ik zeer positief ervaren. De website is gebruiksvriendelijk, de verwachtingen met betrekking tot de levertijd wordt goed gemanaged, de schoenen zijn keurig geleverd (geen beschadigingen) en de veters zaten ook keurig in de schoenen gerijgd. Over het product ben ik ook zeer tevreden. Ik zal in de toekomst vaker bij de Hardloopshop.nl schoenen aanschaffen!

Topp service en mega snel

Van zaterdag op zondag nacht besteld om 1:00 en maandag voor 12uur bezorgd Super tot de volgende keer

Wat een verschil! Zo blij mee!

Ik ben nog nooit zo blij geweest met nieuwe schoenen. Gister eerste keer mee gelopen en mijn persoonlijke record verbroken. Ze lopen echt fantastisch

Snelle goede levering! Tevreden!

Zeer tevreden over de snelheid en levering van hardloop shop. Ook de klantenservice (via whatsapp) is er goed en behulpzaam. Retourneren was ook een gemak: ik had geen printer maar kon het bestelformulier er gewoon bij doen. Alles werd goed verwerkt. Ik ben blij met m’n schoenen.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen