Goede levering en service

De producten worden meteen geleverd. Ik heb retouren telefonisch af kunnen handelen, dat vind ik prettig. Prettig contact en goede service.

Prima schoenen!

Snelle levering en een goede omschrijving van het artikel dus het voldeed aan mijn verwachting.

Snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling. Heel veel keus.

Great

Simple purchase, good price and fast delivery.

Prima schoenen, prima prijs, snelle levering.

alleen jammer dat ik nu elke dag e-mail krijg van Haardlopshop.nl. Vind dat heel vervelend. Heb er niet om gevraagd en juist het vinkje over de nieuwsbrieven niet gebruikt! Daarom beveel ik Hardloopshop NIET aan!

very happy with the service, fast shipping and customer service

very happy with the service, fast shipping and customer service

• Would you recommend us? No

Snelle levering, heel duidelijke communicatie

Met mijn grote voeten is het niet altijd makkelijk om goede hardloopschoenen te vinden aan een voordelige prijs. Hardloopshop.nl had de schoenen die ik wilde beschikbaar en aan een hele scherpe prijs. Goede omschrijving en makkelijke selectie-tool.

uitstekende ervaring

Mijn product uiterst snel geleverd, zondagavond besteld en maandag in huis, en voldoet aan de verwachtingen. Zeer tevreden.

Alles goed afgehandeld

Snel en goede prijs

Via de website kreeg ik hetzelfde advies zoals ik had verwacht. Prima tool dus

Genoeg keuzes en snelle levering

Goed assortiment, snelle levering

Een betrouwbare webshop met goede prijzen en een snelle afhandeling.

Fijne website, snelle levering.

Fijne duidelijke website. Veel keuze en snelle levering. Leuk detail; het handgeschreven briefje.

Rimpeloos

Perfecte service. Kan niet beter. Een sympathieke zaak

Snelle en correcte levering

De loopschoenen welke ik heb gekocht voldeed precies aan mijn verwachting, omdat ik wist welk type schoen ik wilde hebben.

Super snelle levering

Goed product, goeie prijs, snelle levering

Prima klantvriendelijke website en goede telefonische gesprek

Prima producten en goede duidelijkheid

Mooi assortiment en een hele snelle levering

Zelfs in Corona-tijd een hele snelle levering. Mooi assortiment. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Ik wil wel meer mooie dingen typen, maar ik ga nu hardlopen!

Tijdens het hardlopen voel ik geen gedreun meer in me knieeen.

Persoonlijke en snelle service

Snelle reacties op vragen via de mail. Goede product informatie en een persoonlijke touch door een bedank-kaartje bij je bestelling.

Schoenen goed tegen een knappe prijs

De koptelefoon was wel al beschadigd, netjes afgehandeld bij retour. Schoenen bevallen goed en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site, snelle levering

Fijn. Het was prettig dat er snel app contact was en dat ik goed op de hoogte gehouden werd van de bezorging.

Mijn pakket gelijk bezorgd

Enorm snelle levering met goede informatievoorziening. Kan niet anders als een tien geven.

Foutje op website.

Wat ik had besteld was niet voorradig. Kreeg een alernatief voor dezelfde prijs.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen