zoals je eigenlijk mag verwachten bij een webwinkel. snellen levering, goede communicatie

Supersnelle levering

Rond half 10 in de avond besteld en mijn hardloopschoenen werden aan het einde van de volgende ochtend al geleverd.

Overzichtelijke website, goed aanbod en snelle levering.

Uitstekend, prima aanbod en snel geleverd.

Supersnelle levering en pakket goed te volgen

Super snel geleverd

De hardloopschoenen die ik vrijdagmiddag had, werden al de volgende ochtend afgeleverd!

Prima ervaring, service en verzending

Top en zeer snel bezorgd door het weekend heen.

Goede en snelle levering

Ze houden je goed op de hoogte

Ze houden je goed op de hoogte. Helaas waren de schoenen te klein. Kon ze heel makkelijk retourneren en het geld stond weer snel op de rekening.

Snelle levering, goed product en kaartje met een boodschap erop bij de bestelling

Snelle levering, grote vooraad. Prima prijs!

Bestelling was er snel dat is prima, maar ik heb wel een klacht

Ik heb een garmin hardloop horloge gekocht, met hartslag functie. nu schetst mijn verbazing dat ik er ook een hartslag riem om de borst bij moet aanschaffen, iets wat ik nou net niet wou. en het stond ook niet omschreven in de aanbieding. dus ben er niet tevreden over. ik zoek er dus een met ingebouwde hartslag functie. met vriendelijke groet wijnand Bok 0651129308

Super Experience

Fast, clear and super discounts! Thank you,

Snel en goedkoop

Zeer snel geleverd. Prima schoenen en voor beste prijs

Snel geleverd helemaal tevreden

Snel geleverd helemaal tevreden over mijn aankoop

Snel, goed, goedkoop

Snel, goed, goedkoop

Snel én goedkoop!

Asics Kayano 26 aangeschaft Superlage prijs en binnen 2 dagen in huis !👌

Topservice

Snelle en correcte service

prettige shop en website

Snelle levering, scherpe en eerlijke prijzen.

goed overzicht webshop, snel geleverd!

Ook ruime keuze

Prima, snelle levering

Soepel bestelproces en snelle levering

Ondanks de Corona crisis heb ik mijn bestelling snel geleverd gekregen! Ik had nog nooit iets gekocht bij Hardloopshop, eerste indruk is dus positief.

Snelle en goed verzorgde levering

Snelle en netjes (aan)geleverd

Snel verzonden en zonder problemen ontvangen. Helemaal top en goede prijzen.

Helemaal tevreden

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen