Prima geregeld!

Alles naar verwachting! Prima webshop.

Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering

Zoals altijd, prima!

super

Een snelle levering van mooie schoenen die lekker lopen, super blij.

Schitterend

Alles tot in de puntjes verlopen ik loop nu op wolkjes leuke schoenen mooie kleuren goede kwaliteit. TOP

Fijne snelle levering

Ik had een goede aanbieding ivm Black friday en ananas de drukte werden de schoenen snel geleverd.

Top quality, price and service.

I bought HOKA shoes and they are terrific. The advice about size is spot on. Great web site easy to use…. I ordered at just before 2130 and they still arrived the following day … brilliant ! Totally happy thank you.

Baskets Adidas Supernova Rise

Beau choix, prix sympas et livraison rapide en point relais Bpost. Parfait !

professioneel

Attent, goed advies, prima kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering

Snelle bezorging, top product!

Snelle goede levering, top product!!

Uitstekende ervaring!

Vlotte levering, correcte prijs en perfect artikel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

scherpe prijzen en snelle levering

zie boven

Bestelling en levering heel vlot en correct verlopen!

Bestellen en levering heel vlot en correct verlopen! Alleen jammer dat retour te betalen is.

Perfecte levering!

Communicatie was uitstekend, Levering zeer snel en onberispelijk uitgevoerd, Schoenen passen zeer goed en voldoen volledig aan de verwachtingen,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs voor goed product

Voordelige keuze qua prijs voor het product dat ik zocht. Vlot genoeg verzonden, in goede staat ontvangen.

Top en snel

Toppers en lekker snel

Sportschoenen snel geleverd

Snel, correct en goede prijzen

Snelle service! Top bedrijf

Ik twijfelde erg dus 2 paar schoenen besteld. Ze waren snel binnen, prima verpakt, beide schoenen gepast en 1paar retour, wat ook heel gemakkelijk ging (QR code laten scannen bij DHL) kost wel iets maar dat vind ik niet meer dan logisch! Ik zou zeggen ga zo door! Keep running!

Retour service bizar slecht

Ken weinig bedrijven die zo lang over hun retour service doen. Eerst worden alle pakketen verzameld en worden dan later retour verzonden. Vervolgens kunnen jullie er nog 10 dagen over doen om de retour intern te verwerken. Kom op zeg bijna 2 a 3 weken wachten tot je misschien eindelijk je geld terug krijgt. In mijn geval 2 paar HOKA's in totaal 240 euro. Ik kan nu geen nieuwe schoenen kopen voordat het geld retour is geboekt. Niet meer van deze tijd. Helaas in deze periode dus ook geen km maken. Eens maar nooit meer

perfecte schoenen met mooie korting

snelle levering en mooie korting vandaag met nieuwe schoenen gaan lopen en ze zitten perfect

Top bedrijf

Snelle correcte levering. Product zoals beschreven. Zeer te vreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

gewoon net overtoom zeggen ze wel eens zo snel

ja het was ongelofelijk hoe snel jullie leverden. maar mijn zoon uit zwitserland komt pas de tweede kerstdag ik hoop dat de schoenen passen. anders heb ik een probleem als ze te klein zijn. maar de snelheid met leveren gewoon top.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd een goede service en duidelijke site...

Prima winkelen met ruime keuze op sportgebied. Shop al jaren met plezier.

vlotte levering, gewoon goed.

correct, zonder gedoe

Fijne eerste aankoop.

Op deze site een mooie aanbieding gevonden voor mijn 2de paar Brooks. Mooie prijs, goede en snelle levering. Fijne site om op te bestellen. Aanrader.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

Über Passa Sports

PassaSports ist der Name hinter bekannten Sport-Onlineshops wie TennisDirect, RunningDirect, FootballDirect, PadelDirect, BasketballDirect, Handballshop, Volleyballshop, Hockeyshop und Sportshop. Mit über 375 motivierten Mitarbeitern setzen wir jeden Tag alles daran, dich mit genau der richtigen Ausrüstung zu versorgen, damit du mehr aus deinem Sport herausholen kannst. Unser Team aus engagierten Spezialisten versteht deine Bedürfnisse, berät dich persönlich und hat den Anspruch, ultimativen Service zu bieten.

Kiyoh Bewertungen