Alles goed geregeld

Mijn bestelling werd snel verzonden en ook snel geleverd. Horloge voldoet aan alle verwachtingen!

Snelle levering fijne site

Een overzichtelijke site! Veel keus Snelle levering!

• Geshopt op PassaHockey

Goed product en snelle service

Erg snelle levering en top producten

• Geshopt op PassaPadel

Goed, makkelijk de spullen kunnen bestellen die ik wilde hebben

De ervaring was goed en het contact met de klantenservice snel en duidelijk. Een prima ervaring gehad.

Snel, makkelijk en goed.

De bestelling was snel en makkelijk op locatie. En het product voldeed perfect.

Echt de goedkoopste!

Snelle levering van heerlijk zittende Hoka’s!

Leuke hockeytas, snel verzonden

Prima product, werd door mijn hockeyende kleindochter zeer blij ontvangen!

Dikke prima

Snel verzonden, goed verpakt en de perfecte schoen

Goed assortiment en klantenservice

Breed assortiment, goede prijzen en vriendelijke klantenservice.

Supersnelle levering

Echt supersnel geleverd, netjes verpakt.

Snelle levering, weinig gedoe

Helemaal tevreden!

Heel tevreden

Mijn zoon is heel tevreden met zijn hockeyschoenen en ik ben tevreden met de snelle en gemakkelijke service van het online bestellen.

• Geshopt op PassaHockey

Snelle service en top producten

Goede prijs - snelle levering en mooie producten. Site werd ook echt prettig.

• Geshopt op PassaTennis

Alles naar verwachting en volgens beschrijving op de website.

• Geshopt op PassaVolleybal

Makkelijk bestellen, retouren worden goed verwerkt.

Helemaal prima, betrouwbaar.

• Geshopt op PassaVolleybal

De sportschoenen werden snel bezorgd.

Hele fijne sportschoenen voor een mooie prijs.

• Geshopt op PassaKorfbal

Snel en goed

• Geshopt op PassaTennis

Slecht te bereiken en bestelling duurde een week

Na het plaatsen van mijn bestelling op vrijdag kreeg ik geen goed overzicht. Contact gezocht maar kreeg toen geen passend antwoord en werd “van het kastje naar de muur gestuurd”. Op maandag kreeg ik bericht van DHL dat mijn bestelling aangemeld was, maar niet aangeleverd bij DHL. Uiteindelijk werd eea de vrijdag daarna geleverd. De items waren goed, maar de informatie tussen bestelling en levering waardeloos.

Super snelle service

Artikelen waren super snel en netjes bezorgd, ervaring op de website was zeer aangenaam.

• Geshopt op PassaPadel

Zeer tevreden met de snelle service, netjes verpakt bij aankomst en tevreden met het product

Ik heb onlangs een T' shirt besteld en deze was snel binnen, zat netjes verpakt bij aankomst en was ook fijn om te dragen. Ik ben tevreden. In het verleden hier ook een ander product besteld en ook hier tevreden mee! Kan ze bij deze ze aan ieder ieder aanbevelen!

Massa geen service

Mailtje gestuurd om kleur bespanning door te geven voor bestelling van 400E. Antwoord: Wij kunnen geen bericht geven aan de collega die de bespanning doet. Fijne dag. Eerste en laatste keer, terug naar tennis point.

• Geshopt op PassaTennis

Mooie honkbalschoenen voor een scherpe prijs

Top. Netjes een berichtje dat ze een dag later kwamen door drukte.

• Geshopt op PassaKorfbal

UITSTEKEND

inmiddels mijn gehele sport garderobe bij passasports aangeschaft. met name alle kleding van Adidas heeft mijn voorkeur. Prijs en kwaliteit zeer goed. Levering volledig volgens planning. Niets op aan te merken. Bestel zeker de volgende keer weer bij dit bedrijf.

Prima artikel, snelle verzending

Ik had een extra paar voetbalsokken gekocht van Adidas. Prima artikel en snelle verzending

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.