Snelle levering.

Heerlijk een bedrijf dat zaken doet met post NL en niet met de andere bezorgdiensten die in de uithoeken van Nederland slecht presteren. Vrijdagavond bestelling geplaatst zaterdagochtend in huis.

Snelle levering en topproducten!

De bestelde producten waren snel geleverd en zijn van erg goede kwaliteit. Ik ben tevreden van mijn aankoop en het verloop van mijn bestelling, alles was goed op te volgen via het trackingsysteem.

Saucony loopschoenen

Heel sneel (1 dag) en met en good prijs in solden.

zeer vlotte bezorging van het bestelde

Blij dat de gezochte hardloopschoen hier aanwezig was en in voldoende maten, zodat ik de juiste kon vinden.

Snel !

Snel geleverd fijne schoenen !

Super tevreden!

Volgende dag ontvangen, goede snelle webshop, makkelijk zoeken en betalen

Goede en snelle afhandeling

Via link op de forum terechtgekomen op jullie website en in de twee dagen mijn schoenen waren geleverd.

Goede en snelle levering. Veel aanbod van schoen en ruim op voorraad.

Snel geleverd, goede prijs.

Fijn om het oude model van mijn favoriete hardloopschoenen nog in mijn maat te kunnen vinden. Snel geleverd, goede prijs.

Prima. Snel bezorgd op de volgende dag.

Positief.

fijne webshop

ik kan aan redelijk goede loop schoenen kopen voor een goede prijs

Il ben blij met de dienst

Dank u,goed dienst

Prima prijs, en snelle levering!

De schoenen waren al in de aanbieding, en door een actiecode kwam er nog eens een korting overheen. Nergens goedkoper dus. En daarbij ook nog de volgende dag in huis. helemaal tevreden!

Top kwaliteit en service

Scherpe prijs voor mijn Brooks schoenen en snelle levering!

Snelle verzending maar helaar een misleidende afbeelding van het product.

De verzending was prima geregeld. Helaas bleek de afbeelding van het product een lichtgevende armband om beter gezien te kunnen worden voor geen meter op het ontvangen product. De lichtgevende armband geeft praktisch geen licht in tegenstelling tot de afbeelding en is overdag nauwelijks te zien. Wat juist wel de bedoeling was. Wanneer duidelijk zou worden gesteld dat deze armband voor s'nachts is bedoeld had ik geen miskoop gedaan. Moest uit de verpakking geknipt worden om de werking te kunnen zien.

Mooie mondkapjes goede maat snelle levering top

Geleverd volgens afspraak

In orde

Zeer snelle levering, wel tevreden over de schoenen.

Super snelle service, voor een goede prijs

Super snelle service, voor een goede prijs. Helemaal blij met mijn nieuwe schoenen

Snel geleverd. Prima

Schoenen zien er goed uit, snel geleverd. Prima!

Snel en conform afspraak

Woensdag besteld endonderdag ochtend werd er al aangebeld. Dus prima snelheid.

Niet zo goed

Eerst waren de schoenen niet meer leverbaar. Moest er achter aan mailen. Toen kreeg ik andere kleur schoenen. Alleen daar zitten scheuren achter in de luchtzool. Daar heb ik foto's van gemaakt en gemailt Alleen nog geen reacties na 3 dagen. Beetje jammer.

*** ervaring

Niks ontvangen

Snel

Snelle levering.

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.