Snelle correcte levering

Tevreden met snelle levering

Goed assortiment en snelle bezorging

Snel service en goed product

Snel service en tevreden met de product

Veel keuze tegen redelijke prijzen

Prettige site met veel info over de schoenen. Zeer snelle verzending

Tevreden

Ben erg tevreden met mijn hardloopschoenen, voelt lekker zacht aan.

Goed, adequaat

Snelle verzending en levering.

Verademend voor de voeten

De Hoka one one Clifton 7 heerlijke schoen elke stap geeft energie kilometer naar kilometer.

Echt top

Goed assortiment, overzichtelijke webshop, supersnelle levering. Erste keuze om hardloopspullen online te kopen.

Prima product snel geleverd

Ik heb nu twee keer nieuwe hardloopschoenen bij de hardloopshop gekocht. Elke keer probleemloos en snel het juiste product ontvangen. Dan ben ik tevreden en kan ik er weer lekker op uit.

Goedkoop en snel geleverd

Overzichtelijke site en mijn schoenen waren hier het goedkoopst. Verder de volgende dag al in huis. Super!

Prima hardloopschoenen

Makkelijke site, goede levering en prima schoenen

Snelle levering en goede schoenen

De bestelprocedure was makkelijk en duidelijk. De levering op tijd en snel. De schoenen mooi en passen goed en lopen lekker.

Prima snelle bezorging

S’avonds besteld en inderdaad de volgende ochtend al bezorgd.

Goede service, overzichtelijke website, snelle levering.

Goede service, overzichtelijke website, snelle levering.

makkelijke goede keuze kunnen maken

door de website kon ik mijn keuzes snel bepalen en zo kon ik de bestelling snel en makkelijk afhandelen! top! ps mijn vrouw was heel blij....die kreeg de asics!

perfect tijdig geleverd

voldoet aan verwachting

Prima product

Bestelling echt supersnel in huis. Lichtvest voor hardlopen werkt perfect en geeft voldoende licht in het donker. Daarnaast ook nog een zeer goede prijs dus blij met mijn aankoop

Eindelijk mijn favoriete loopschoenen gevonden

Snelle levering, goed geprijsd en voortreffelijke omruilservice

Teleurgesteld.

De Mizuno Horizon Wave 4 heeft aan kwaliteit flink ingeboet in vergelijking met zijn voorgangers. De gebruikte materialen, de afwerking, demping, stabiliteit, alles is minder goed. Echt spijtig, want Mizuno had met deze loopschoen nochtans een heel degelijke in zijn gamma.

Op tijd en goed verpakt

Precies wat je verwacht. Juiste product, op tijd en netjes ingepakt

snel, correct en een nette prijs

Snelle levering, het juiste product voor een nette prijs. Alleen jammer dat de transporteur dusdanig met het pakketje omgaat dat de doos "al uitgepakt was" voordat ik de verpakking opengemaakt had ...

Goede schoenen, topservice

Fijne schoenen, snel in huis. Ik had de verkeerde mast besteld, gebeld met, zeer vriendelijke, klantenservice en mast werd aangepast. Ondanks aanpassingen schoenen binnen 24 uur in huis!

Prima keuze, snel in huis

Eenvoudig keuze kunnen maken op shop en keurig snel thuisbezorgd. Top service!

UITSTEKEND !

HARDLOOPSCHOENEN Besteld, > razendsnel en goed geleverd, helemaal TOP zoals het ook hoort, voor mij geen andere internet site meer als ik weer nieuwe hardloopschoenen of andere sport outfit nodig heb !

Levering snel verzorgd.

Juiste armbandverlichting. Duidelijker kan niet; ben in het donker goed te zien. Goede kwaliteit.

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.