Precies wat je verwacht

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt, goed geleverd en met een persoonlijk kaartje erbij. Dankjewel!

Mooie aanbieding voor een fijn paar schoenen

De levering van de schoenen die ik besteld had liep enige vertraging op, maar dat had te maken met de uitzonderlijke situatie waarin PostNL zich bevindt door de Corona crisis. Werd na 3 dagen netjes op de hoogte gebracht van de vertraging door Hardloopshop en een dag later zijn ze alsnog bezorgd.

Goed geholpen

Prettig telefonisch contact gehad. Helaas geen passende schoen kunnen vinden. Toch analyse nodig.

Fijn geholpen!

Leuke hardloopschoenen besteld die goed lopen. Helaas duurde de levering wat langer door vertraging bij Post NL maar ik werd hier goed over geïnformeerd.

Via de site kreeg ik meteen duidelijk wanneer mijn bestelling geleverd werd. Ook werd ik ook de hoogte gehouden toen duidelijk werd dat mijn pakket vertraagd was. Enige minpuntje is dat de schoenen niet fysiek opgehaald kunnen worden.

Goede communicatie

Goede communicatie over levering

Door de Corona uitbraak kwam mijn levering later en daar is goed over gecommuniceerd

Alles wat ze op de site zeggen wordt nagekomen. Top dus!

goeie service en levering

mooie site en uitstekende prijzen voor top producten

Heel snel!

Ik had vrijdagmiddag hardloopschoenen besteld en die werden zaterdag al gebracht!

Volgende dag waren mijn schoenen al bezorgd!

Uitstekende site waarop de voorraad goed bijgehouden wordt!

Dit itt bijvoorbeeld Footlocker die geen overzicht op hun voorraden hebben. Ook een snelle levering, top!

Zeer snelle levering. Topproduct

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Top,

Goede selectie van inov8 modellen, goede prijs, snelle levering.

Zeer snel en goed

Avond ervoor besteld en de volgende ochtend al een goed product in huis!

alles correct en snel afgehandeld

dik ok

bestelling supersnel ontvangen.

product is prima, zeker aanrader.

Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende prijs en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering ondanks drukke bezorgtijden snelle service bij retourzendingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging en goede communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en hoge korting op Mizuno hardloopschoenen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke boodschap erbij op een kaartje.

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.