perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik had een verkeerd aflever adres ingevuld en zag dat op de bevestiging mailtje meteen naar ze gemailt en binnen 5 min antwoord dat ze het hadden veranderd en een dag later de schoenen in huis dus ook een snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel verstuurd, overzichtelijke website.

-betere en concurrerende prijzen ten aanzien van de concurrenten.. - als een bepaald artikel op begint te raken door populariteit geeft dit aan.. - maak per gebruiker een persoonlijk profiel aan op haar/zijn/hem zijn aankopen en introduceer deze voor de nieuwe collectie voor hun. - als je een kado weg geeft zorg dat voor beide geslachten evenveel te kiezen is en meer kwaliteit of dingen van het merk zelf. - nieuwe collecties ook in het algemeen duidelijker toegankelijker maken. - zorg dat je als bedrijf een streepje voor hebt door iedere dag online te gaan zoeken naar de laagste prijs voor jullie producten. - bouw een spaarsyteem op zodat mensen terug komen.. zoals bij: “Wish bijv iedere dag inloggen op de app. Dan krijg je 1 dag voordeel en bij 7 dagen levert dat 5% korting voor een bepaalde tijd”. - wees alert op social media zit op ieder platform. - iemand die voor 1000 euro aan producten heeft gekocht mag iets uitzoeken van 100/10 euro. naarmate het bedrag oploopt des te hoger het bedrag.. -laag klanten mee doen aan een sneaker challenge gaafste foto allemaal omtrent de schoen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorgservice

Beter instructie voor montage en wat duidelijkere foto's van het artikel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige bestelprocedure. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle correcte levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goed levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering ook tijdens de feestdagen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een dikke 10, snelle service, ook telefonisch, top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie over het product. Snel besteld en snel in huis. Fijne aanbiedingen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het artikel was er snel.

Het artikel kwam aan in een kapotte doos. De schoenen zijn te klein. IK wil ze dus terug sturen, maar dit moet in de originele en vooral onbeschadigde verpakking zijn. Maar de verpakking die ik aankreeg, was al beschadigd dus ik weet niet wat ik moet doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede productomschrijving, groot assortiment (bijv. ook hardloopschoenen in breedtematen).

Levering duurde wat langer dan gedacht (niet extreem lang hoor)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect dat ze ook damesschoenen in grote maten hebben! Correcte afhandeling en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en Supersnel bezorgd. Ook de retour (gratis) werd snel verwerkt en het geld stond binnen een dag op mijn rekening. Top! Jammer dat de schoenen niet pasten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke snelle nette levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering en zonder beschadigingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering en via afterpay perfecte aftersales

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, ruime keuze, snelle levering, goede prijs.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop

Retour alleen mogelijk als je de schoenen alleen binnenshuis hebt geprobeerd met de labels er nog aan. Dit werkt niet voor hardloopschoenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed product en snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten voor een prima prijs!

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.