slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verpakt, snel verzonden en de mogelijkheid bij een DHL punt af te laten leveren!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is prima afgehandeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het handig om op de tracker te Zien waar je pakketje ongeveer is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, snel en concurrerende prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van reageren over bestelling op vrijdagavond !!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accuraat

leveren wat direct beschikbaar is voor een order; wat niet direct beschikbaar is (en bij de fabrikant besteld moet worden) naleveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijzen & snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes en op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling is snel en goed bezorgd. Gewoon een goede webshop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, netje op tijd op het afhaalpunt. Prima kwaliteit schoenen voldoen geheel aan de verwachting

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Great selection, attention to the characteristics of products (e.g. filtering shoes for overpronation)

DHL delayed my order for 2 days, but I got no update. Would be nice if the shop would update the customers about these things.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van het product, savonds besteld en volgende dag in huis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en netjes verpakt.

Beter kan niet denk ik.

slechter dan verwacht

Kom je klant tegemoet als je een week na aankoop het product 40 euro goedkoper maakt. Waardeloze service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, simpel en soepel Retourbeleid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. goede automatisering mails

meer aanbod nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na contact via de whats-app rond 19 uur 's avonds kon de bestelling die ik 's middags had gedaan, nog aangepast worden en werd hij gewoon de volgende dag bezorgd. Wat een service!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lange loopbaan om in te lopen Betrokken.personeel

In de winkel schoenen willen kopen maar dan alleen 10% korting geven als ze alsnog online besteld worden. Geef deze korting dan ook gewoon in de winkel Na deze feedback is er kontakt opgenomen en blijkt dat dit berust op een misverstand, verkoopster was niet goed op de hoogte

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.