goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid van levering

achteraf bleek de prijs iets te hoog vergeleken met andere webshops

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling super snel geleverd en prima commmunicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Schoenen vielen een beetje groot uit, toen ik ze binnenkreeg. Toevallig woon ik dichtbij het webshop distributiecentrum. Ik mocht daar dezelfde dag nog naartoe om een andere maat te passen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering ging mis maar na contact ierover toch voordat ik zou vertrekken voor de Roparun mijn schoenen in huis. Dank voor de uitstkende service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid, kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over de verzending en productomschrijving

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze leveren zoals beloofd. Juiste producten en binnen de tijd welke ze aangeven. Indien nodig kun je gratis retourneren. Is bij mijn bestellingen gelukkig niet nodig geweest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect afhandeling van mijn bestelling. Geheel volgens de verwachtingen die al waren gewekt op de website.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede spullen, vriendelijke en persoonlijke behandeling

Het was me niet helemaal duidelijk hoeveel van het product in de verpakking zat en heb nu 2 maal zo (te) veel gekocht. Maakt me in dit geval niet zo veel uit (sokken altijd goed) maar het was op zijn minst blijkbaar verwarrend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd, goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede prijzen, groot assortiment, snelle levering. en een groot voordeel dat je er voor kunt kiezen om het op te halen bij een DHL shop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima, snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

levert wat is afgesproken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1. Snelle levering 2. Ik was een dopje kwijt van een eerder besteld product en kosteloos kreeg ik een vervangend setje opgestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service, prijs/kwaliteit zijn top

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.