Na wat reviews te hebben gelezen werd ik een beetje sceptisch, maar toch er blij met m’n bestelling. Het was een mooie aanbieding en de levering was zoals aangegeven op de site. Ene dag bestellen, volgende dag de schoenen binnen.
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je super tevreden bent met je bestelling en dat je pakketje netjes op tijd bij je is bezorgd. We werken er iedere dag hard aan om de pakketjes op tijd te versturen. Fijn om te horen dat dit ook zo door je gewaardeerd wordt. We wensen je veel plezier toe met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op onze website.
Nieuwe ASICS novablast 5 besteld en volgende dag binnen! Geheel volgens afspraak.
Informatief blad met aandacht voor recreatieve lopers. Iets teveel foto’s en iets te weinig tekst.
Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat je op onze website voldoende informatie hebt kunnen vinden om je hardloop artikelen te kunnen vinden. We nemen je aanvullende feedback zeker mee om onze website nog beter te kunnen optimaliseren.
Rustig op je luie stoel bekijken en bestellen, volgende dag in huis. Kunnen andere webshops wat van leren.
Rechter schoen na 3x dragen stuk. Fabriekage fout denk ik. Het is mijn 2de paar. De eerste 18 maanden op gerend. En nooit stuk gegaan.
De schoenen vielen erg groot. De retour procedure wordt niet duidelijk aangegeven in de app of mail, is echt zoeken naar de kleine letters. De reactie op mijn e-mail kwam ook laat binnen waardoor ik er al achter was gekomen hoe ik het moest doen. De retourbetaling laat helaas erg lang op zich wachten (ruim week verder al nu).
Goedemiddag Gwen, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat de maat van de schoenen niet juist voor je was en dat het niet duidelijk was hoe je bij ons kunt retourneren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je op zoek moet naar de kleine lettertjes. We horen graag van je hoe we het duidelijker kunnen maken voor je hoe je bij ons kunt retourneren. We vermelden het nu op onze klantenservice pagina en in je orderbevestiging. Wat betreft je mail zie ik dat je ons deze op zaterdag hebt toegestuurd en dat we deze mail op maandag in behandeling hebben genomen. Ik begrijp dat het vervelend is als je in het weekend wilt retourneren dat je de reactie op maandag ontvangt. Je retour pakketje is op 1 februari bij ons aangekomen en we verwachten je retour binnen 4 werkdagen te verwerken.
Nou nog niet hebt mijn retour geld nog niet ontvangen
Beste, Wat vervelend dat je nog niets hebt vernomen over de verwerking van je retour. Ik zie dat je je pakketje op 21-1 naar ons retour hebt gestuurd. Het pakketje is op 25-1 bij ons retour ontvangen en op 29-1 is je retour verwerkt en de terugbetaling in orde gemaakt. Ik verwacht dat deze terugbetaling binnen 1 werkdag inzichtelijk zal zijn op je rekening. Het retourproces kan tot 10 werkdagen duren en gelukkig zie ik dat je retour binnen deze termijn is verwerkt.
Ik had de Shokz Openfit oordopjes hier besteld voor een goede prijs helaas bleek na levering al snel dat de verpakking al eens open was geweest en niet werkte (hij wilde niet verbinden met mijn telefoon waardoor ik geen muziek kon afspelen) Hierdoor was ik genoodzaakt de oordopjes terug te sturen, mijn retourzending is wel heel snel afgehandeld. Nu diezelfde oordopjes ergens anders gekocht en ze werken top!
Goede en snelle levering.
Ik bestel al mijn loopschoenen bij Running Direct - al jaren. Als ik een nieuw model bestel zijn ze makkelijk bereikbaar voor vragen over de maatvoering en geven ze nuttige antwoorden. Verzending gaat altijd snel en goed.
Uitstekend geholpen in de winkel. Schoenen waren op het moment niet verkrijgbaar, dus die werden besteld en verzonden naar mijn huis.
Snel en goed geleverd.
Het is snel en correct geleverd
Fijne New Balance loopschoen gekocht tegen een mooie prijs. De verzending was heel snel.
Makkelijk besteld, snel geleverd
Hardloop schoenen besteld, Adidas adizero Boston 10 waren afgeprijsd, schoenen staan hoog aangeschreven, heb ze daarom besteld. Helaas vond ik ze niet bij mijn loopstijl passen en heb ze geretourneerd. Alles is top afgehandeld door running direct, ook de communicatie verliep goed. Ik zal zeker weer hardloop spullen bestellen in de toekomst. Ik kan running direct zeer aanbevelen.
Beste Colin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat jammer dat de Adidas adizero Boston 10 niet naar wens waren! Fijn om te lezen dat het retourproces duidelijk was voor je. We hopen je snel weer te zien op onze webshops!
Zeer tevreden met bestelling!! Snelle levering.
Nu al een aantal X, nieuwe hardloopschoenen besteld, nu zelfs 2x paar tegelijk (met een mooie korting). Tot nu toe altijd vlot geleverd en betrouwbaar. Het aanbod is zeer uitgebreid.
Bestel en volgende dag geleverd
Goede info en met een goede test/review van Adidas hardloopschoen. Snelle verzending en had de schoenen de volgende dag in huis. Perfect!
Ik bestelde tijdens de solden nieuwe loopschoenen van On, die helemaal voldoen aan de verwachtingen. Ze zitten als gegoten. Je gaat er mee alsof je op wolkjes loopt. Bovendien waren ze snel geleverd en is alles vlot verlopen. Top!
prima..
Heel snelle levering! Danku
Artikel en levertijd zoals beloofd, dus prima.
Bestelling zou dezelfde dag verzonden worden dit gebeurde helaas niet. Lag volgens runningdirect aan vervoerder. 2 dagen later zou het pakketje bezorgd zijn volgens de vervoerder maar helaas niks. Gemeld bij runningdirect die gingen het onderzoeken maar tot op heden nog geen resultaat en dus ook geen schoenen maar wel mijn geld kwijt.
Wat vervelend dat je pakketje niet op tijd bij je is bezorgd. Helaas zie ik dat je pakketje een kleine vertraging heeft opgelopen bij de levering en dat het daarna niet duidelijk was waar je pakketje is bezorgd, dat is uiteraard erg vervelend. We zijn daarom een onderzoek gestart bij de vervoerder om navraag te doen waar je pakketje is bezorgd. Uit onderzoek is gebleken dat het pakketje bij de buren is geleverd. Onze excuses dat je hiervan niet op de hoogte was. We hebben intussen van je vernomen dat je het pakketje daar gelukkig hebt kunnen ophalen. We wensen je daarom veel plezier met je bestelling toe.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.