Het liefst jad ik .......
Het liefst had ik 5 sterren gegeven ,maar dat komt een eerlijke klantervaring niet tot zijn recht.
Mijn eerste ervaring met Runningdirect,
Ik wilde hardloopschoenen bestellen en maakte dus een acount aan,
maar dit was niet zo makelijk als men denkt.
Na het invullen van naam en e-mailadres moest men de gegevens opslaan,
Vervolgens moest men naar de tab "adressen"maar het lukt dus niet om je adres als standaard adres toe te voegen,
Ik heb hier meerdere male de klantenservice over gebeld (2 keer) ik heb geen terugkoppeling gehad.
Verder liep het bestelproces prima op een kleine kantekening na,het lijkt of je e-mail adres op de verzendlabel komt te staan,dit is echter niet het geval.
Hardloopschoenen wederen keurig de volgende dag geleverd ,echter had de bezorgdienst een vertraging.
KLantenservice verdiend verder toch een compliment,men is vriendelijk,luistert aandachtig en probeert oplossingsgericht mee te denken,helaas op bovengenoemd punt geen resultaat.
Eerste ervaring is prima ,al mocht de responsetijd van het beantwoorden van e-mail wel iets vlotter gebeuren.
Conclusie : Mijn eerste ervaring verdiend 4 sterren dus een 8 ,dit rapportcijfer kan zich vertalen in Prima ipv uitstekend.
Aan te bevelen : zeker wel ,klantenservice doet haar best,goed aanbod .levering volgens afspraak.