geen mogelijkheid om te testen
heb Brooks Hyperion Tempo besteld, maat 46,5. Deze werd inderdaad binnen 1 dag geleverd, heel goed. De maat was echter te groot naar mijn zin en twijfelde of ik een kleinere maat nodig had. Las in de voorwaarden dat je de schoenen alleen binnen mag passen en dus uit proberen. Dat is vreemd want als je de schoenen bij Brooks zelf besteld mag je deze 6 maanden lang testen waarvoor de schoen bestemd is (dus in dit geval rennen op verharde ondergrond). Kortom, ik twijfelde en heb ze maar retour gestuurd. Gaat simpel, retour etiket zit er al bij, maar het retourtransport duurt meerdere dagen en er wordt ook nog eens aangegeven dat de retour verwerking ook nog eens twee weken kan duren. Dus ondertussen heb ik geen nieuwe schoenen. Heb ook geen idee of ik het geld teruggestort krijg zodat ik alvast nieuwe kan bestellen of dat ik ze kan omruilen. Dat wordt niet aangegeven in de retour zend instructie. NB, de schoenen kosten overal hetzelfde, namelijk EUR 150,00. Dan toch maar rechtstreeks bij Brooks bestellen!