Altijd goed

Alles perfect

Super snelle levering. Veel goedkoper dan op andere sites.

Geen problemen

Alles ging goed alleen de bestelling kreeg ik niet de volgende dag zoals aangegeven maar een dag daarna, voor mij was het geen probleem.

Betaald maar niets meer gehoord. Zou vorige week geleverd worden maar daarna niets meer vernomen.

Zou vorige week geleverd worden maar daarna niets meer vernomen.

Besteld en twee dagen later al keurig ontvangen. Netjes via track and tracé pakket kunnen volgen. Zeer tevreden!

Mooie overzichtelijke website. Goede en makkelijke filters. Waardoor snelle goede keuze om goede schoenen uit te zoeken

Scherpe prijs, snelle verzending. Top!

Hardloopschoenen op deze site het best geprijst. Snel verzonden. Top dus.

Prachtig

Wel wat minder nieuws , Kreeg bericht dat de zending zou toekomen op zondag ! Werd maandag !

super!!

prima advies gekregen door de telefoon van een medewerker.

Goede accessoires voor het hardlopen

In de voorbereiding voor de marathon, heb ik energiegels en een sport heuptasje voor mijn spulletjes besteld. Snelle levering.

Als naar wens.

Alles naar wens

Duidelijk en snel!

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Mooier kon ik her niet hebben. Op de site worden de behandelende onderwerpen duidelijk besproken.

Top prijs en super snelle levering!!!

Heel goede service

Fijne webshop

Alles wat ik nodig heb voor het hardlopen, bestel ik hier. Genoeg keuze, informatie, snelle levering en goede service

Goede vakbekwame service in winkel

Service en advies in winkel was goed. Makkelijk dat ik direct mijn gewenste kleur online daar kon bestellen. Alleen jammer dat verzending een dag later was dan getoond.

Als ik een cijfer kom geven zou het een 9 zijn!

Perfect en snel geleverd goede kwaliteit

Goede demping en stevig voor mijn voeten

Nog niet ontvangen

2 weken geleden mijn schoenen besteld, maar ik heb nog niets ontvangen. Wat nu?

Goed. Alleen beloofde levertijden worden niet behaald

Wat je beloofd moet je waarmaken. Ik zou het niet beloven vandaag besteld morgen in huis.zit ook nog een postorder bedrijf tussen waar jullie afhankelijk van zijn. + punten goede duidelijke site Goed geprijst

Slecht

Ik heb nog steeds niets ontvangen . Eergisteren een mail gestuurd. Met als antwoord dat ik nog enkele dagen geduld moet hebben. .dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn

prima winkel mooie aanbiedingen

mooie en overzichtelijke site, mooie aanbiedingen, snelle reactie, tja wat wil je nog meer??

Snelle levering en correcte prijs

Scherpe prijzen, ook voor topprodukt als Asics Trabuco Max 10 GTX.

snelle levering, goedkoopste aanbod

Snelle levering en goedkoopste aanbod. Naservice kan ik niet beoordelen op dit ogenblik, want dat was nog niet nodig.

Avis sur Kiyoh