Laden reviews...
3.441 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Door de gebruikte filter snel en overzichtelijk m'n wensen in beeld. Snelle levering en voldoet aan verwachtingen!
26 August 2026
Joyce
Deventer
PassaRunning heeft een breed assortiment zodat ik bij één winkel al mijn hardloopbenodigdheden kan hale. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending en de bestellingen worden vlot geleverd.
26 August 2026
David
Bunschoten Spakenburg
Artikelen goed omschreven en verzending altijd netjes binnen de tijd
Roel
Drachten
Ik had schoenen besteld, die bleken te klein. Ik was alop andere sites aan het kijken naar andere schoenen toen ik zag dat Passahockey aanbood dat ik de volgende bestelling zonder verzendkosten kon bestellen! Meteen weer besteld!
Loes
Harlingen
Gewoon zoals het hoort. Snel, kwaliteit voor een mooie prijs
Wim
Roosendaal
Vijf ballen gekocht en kreeg dezelfde prijs voor per bal voor als je twee bestelt. Door mijn eigen verkeerde manier van opblazen, heb ik een bal een beetje stuk gemaakt. Niets geen coulance en moet de volle prijs van 1 bal betalen (dus niet de iets minder dure van twee ballen). Wel is dat gezegd dat ik de portokosten terug krijg. Tot vandaag nog niets ontvangen. Ballen waren wel snel geleverd! Bij grotere orders, mag wel iets meer korting (vind ik).
PassaVolleybal
Beveelt niet aan
Leo
Drachten
De tennisschoenen die ik besteld had waren te smal, dus retour gedaan. Prima afhandeling en het geld ook snel retour gekregen.
Thea
Nuenen
Duidelijk, snel correct
Jessica
Nijverdal
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Luc
Welten
Mijn kleinzoon was helemaal blij met zijn sportkleding. De informatie en verzending was optimaal.
Mieke
Opheusden
Everything went perfectly as planned
Mark
Rotterdam
Super lichte schoen en de pasvorm was perfect voor mijn voet, de maatvoering is true to size. Daarnaast ook een zeer scherpe prijs voor dit model en snel geleverd!
jeroen
Nijmegen
Tom
Leusden
Het bestellen, de levering en de nazorg gingen in principe vlekkeloos in elkaar over en het geleverde zat netjes in originele verpakking en voldoet volledig!
Rene
Enschede
Mooie schoen en een snelle levering
Erik
Elburg
Deze site biedt mogelijkheid tot laatste momenten van bestellen en volgende dag verzenden. M’n bestelling kwam snel binnen en was goed geleverd wel jammer van de verzendkosten. Met mijn product ben ik blij mee, was onbeschadigd en juiste maat.
PassaVolleybal
Rianne
Haren
Heel behulpzaam en goed opgepakt met betrokkenheid van de betreffende medewerker van de klantenservice. In eerste instantie ging er iets mis maar dat heeft ze goed opgelost!
J
Veldhoven
Gesproken met Roos. Telefonisch gaf ze aan mij een e-mail te sturen, dit heeft ze gedaan. Op dit moment zijn wij nog in afwachting van de partij die de giftcards uitgeven. Ook hierover heeft ze mij op de hoogte gesteld. Vriendelijk en duidelijk. Uitzonderlijk voor deze tijd. Ga zo door!
Joost
Utrecht
Snelle levering.
PassaHandbal
Maria
Bakel
Kwam snel binnen en zag er allemaal netjes uit
Cas
De Meern
Ben plezierig en behulpzaam telefonisch geholpen . Het lukte me niet via mail te bestellen maar dankzij telefonische hulp mij WK hockey-shirts voor de kids op tijd ontvangen. Hartelijk dank hierboor.
D Devillers-Coppens
Roosendaal
Goede surves. Snel bezorgd en de kwaliteit is top
Rowena
Westervoort
Fijne comunicati
Lian
Roosendaal
Mijn pakketje was echt supersnel geleverd Was ook super blij met de kortingscode 10/10
Anne-Sophie
Vleuten