Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! Het product kwam precies overeen met de omschrijving, wat altijd fijn is. Hoewel de voorraad op de website niet helemaal klopte, werd dit echt uitstekend opgelost. Ik kreeg nog dezelfde dag een terugbetaling voor het artikel dat niet op voorraad bleek te zijn — super snelle en nette service! Als kleine tip: het was nog fijner geweest als er even contact was opgenomen over het ontbrekende product. Een alternatief, zoals een andere kleur (bijvoorbeeld van de stick grip), had voor mij ook prima geweest. Al met al een hele positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

• Geshopt op PassaHockey

Goede communicatie en nette levering

Zoals een klant mag verwachten, top!

• Geshopt op PassaTennis

Snelle levering, alles is geweldig.

Nette levering

Goede levering en goede producten.

• Geshopt op PassaVolleybal

Goede ervaring snelle levering

Goede site, snel bezirgd

Passie voor Passa

Snel geleverd, goede instructie en de hartslagmeter werd direct herkend door mijn horloge. De vorige heeft jaren met 1 batterij gedaan en ik hoef de meter niet een los te halen van de band.

Unbeatable shopping experience

Cheapest prices on the internet and excellent delivery service, highly recommended.

• Geshopt op PassaTennis

Mijn ervaring was uitstekend: snelle levering, duidelijke communicatie en kwalitatief goede Asics pa

Mijn bestelling bij PassaPadel verliep soepel. De padelschoenen werden snel geleverd, waren netjes verpakt en voldoen kwalitatief aan hetgeen ik zou verwachten. De communicatie rondom de bestelling was helder, waardoor alles probleemloos verliep. Ik bestel hier met vertrouwen opnieuw, vijf sterren!

• Geshopt op PassaPadel

SNEL EN DE BESTE PRIJS KWALITEIT.

PRECIES DE SCHOEN DIE IK ZOCHT EN NIET BIJ ANDERE MERKEN TE KOOP WAREN.

• Geshopt op PassaRunning

Prima aanbod en snelle service!

Prima aanbod van korfbal schoenen en materiaal. Snelle levering na aanschaf en ook retourneren verloopt soepel!

• Geshopt op PassaKorfbal

Geweldige Winkel!

Tennisrackets en tennisballen besteld bij PassaSports.nl, zeker weten voor herhaling vatbaar!! Ze waren heel snel met de order verwerken en het was allemaal zeer netjes verpakt en de volgende dag al bezorgd, ook hebben ze een zeer fijne website waar je gemakkelijk de juiste producten kan vinden waar jij naar zoekt. Echt een aanrader! Bedankt Passa!

Op tijd geleverd

Bestelling werd de volgende dag al bezorgd

• Geshopt op PassaTennis

Snelle en goede afhandeling!

De juiste tennissnaar wist ik al maar toch nog even wat andere snaren bekeken. Geeft dus aan dat ze goede informatie bieden. Daarna snelle afhandeling en levering. Laat de voorjaarscompetitie maar beginnen! Dank!

• Geshopt op PassaTennis

Prima kwaliteit/prijs van ballen en snelle, correcte levering.

Prima kwaliteit/prijs van ballen en snelle, correcte levering.

erg opwindent

ik had op 23 maart een roze hockey outfitje gekocht voor mijn dochter, mijn man hield altijd al van theaters en verkleden enzovoorts, toen het pakje binnenkwam zat mijn man erg aandachtig naar het hockeypakje te kijken.. in de avond ging ik naar bed toe en om half 2 snachts hoorde ik aparte gerommel beneden in de kelder. toen ik naar beneden ging zag ik mijn man in het hockey pakje te dansen op rood licht op het liedje 'suikerspin' van ziggy krassenberg. toen hij me zag rende die naar me toe trok me verder de kelder in legde mij op een bed en begon met zijn harde natte behaarde ballen op mijn gezicht te springen. ik lieg er niet omheen, ik vondt het erg opwindend. toen kwam mijn dochtertje binnen en werd ze hard gebald door mijn man, nu 4 jaar later zijn we gelukkig getrouw met 67 kinderen.

• Geshopt op PassaVoetbal

Maat

Maat damestennisshirt met lange mouwen had ik L besteld maar is uiteindelijk smaller/strakker dan het dames tennisshirt Kortenoever maat M dat ik tegelijkertijd besteld had. Had ook jullie maten tabel gebruikt. Dus die met de lange mouw is wat aan de strakke kant…

Erg snel en goed!

Prima webshop. Levering heel erg snel!

Geweldig!

Mooie sportieve kleding, moderne look. De foto's op de site zijn duidelijk en je ziet hoe de stof is en hoe de kleding valt. Goede prijs verhouding. Acties aanwezig voor korting boven een bepaald bedrag, ideaal bij meerdere artikelen. Zo kan je jezelf eens verrassen met een nieuw tenue ;-)

• Geshopt op PassaVolleybal

aantrekkelijke prijs en snel bezorgd

aantrekkelijke prijs en snel bezorgd

• Geshopt op PassaRunning

Top service, snel en duidelijk!

Heel Fijn!

snelle service

goede en snelle levering

• Geshopt op PassaTennis

Fijne webwinkel en goede ervaring

De webwinkel is fijn om te shoppen en de producten kwamen snel.

Top site!

Veel keuze,snelle en nette levering !

Kwaliteit

De producten zijn van ongelooflijke kwaliteit, kocht meer dan 5 jaar geleden mijn hockeylaarzen en heb nooit problemen gehad, ik raad ze 100% aan!

Goed!

Goeie kwaliteit en daarbij is het ook nog eens snel en goed geleverd!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire