Levering was super snel. Goed assortiment
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 53.414 recensioni con un punteggio complessivo di 9
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Levering was super snel. Goed assortiment
Rogier
Goudswaard
Super snel geleverd. Zoals op foto!
gerben
Assen
En nog een fijn racket ook.
André
Almelo
Levering was op de afgesproken dag. Perfecte service
Gerben
Zelhem
Genoeg in het assortiment
Edwin
Veldhoven
Ik vond mijn schoenen voor een mooie prijs. Vervolgens zijn ze snel en goed geleverd.
Richard
Haarlem
Ik kreeg geen bevestiging van bestelling oof track en trace. Na mijn mail ook geen reactie Ik heb toen gebeld en binnen 5 min was het opgelost. Dus goed opgelost. Wel jammer dat ik er voor moest bellen.
Linda
Udenhout
Supertevreden met PassaSports! Mijn handbalspullen werden supersnel geleverd en de kwaliteit is top! Goede service, snelle bezorging en topmateriaal. Precies zoals je het wilt! Ik bestel hier zeker weer!
Damla
Swifterbant
Ik heb recent twee bestellingen gedaan. De eerste bestelling ging niet goed. Ik kreeg een volledig verkeerd product. Dit is natuurlijk heel slordig, echter toen ik dit melde werd ik keurig te woord gestaan en werd afgezien van de retourkosten in rekening te brengen. Service is ook het goed oplossen van een fout. De tweede levering ging perfect!
PassaKorfbal
Julian
Eindhoven
Goede prijzen en snelle levering
Danny
Eliahou
We hebben verschillende kleding besteld, de volleybal sokken zijn echt top. De broekjes waren na 1 keer wassen de letters er vanaf, dus dit aangegeven en we kregen ons geld terug + gratis verzending voor de volgende keer, de broekjes moesten terug gestuurd worden. Erg jammer dat het materiaal niet goed was, want ze zaten super fijn. Fijn dat het zo opgelost kon worden!
PassaVolleybal
Ramona
Delft
Duidelijke website, bestellen ging vanzelf, super snelle levering, kind weer blij.
PassaKorfbal
Marit
Steenbergen
Bestelling was super goed verlopen. En als ik me niet vergis,besteld en dag later bezorgd! Fantastisch!!!!
Patrick
Someren
goed geen klachten goeie levering
eva
Maarssen
Op tijd en de het juiste artikel.
PassaRunning
Martin
Hoogvliet Rotterdam
Rackettas was geleverd met een fabrieksfout. Netjes de optie gekregen voor tegoed of geld terug. Fijne communicatie ervaren en goede service.
Robert
Amersfoort
Great selection and easy return policy
David
Utrecht
mooie aanbieding gescoord op hardloopschoenen en ze snel en in goede staat ontvangen.
PassaRunning
abdn
Papendrecht
Cis
Well
Snelle levering van de producten. Komen hun woord na. En bij het bepalen van het juiste product, het juiste advies.
Sietse
Oldeberkoop
Goede en snelle afhandeling
PassaHockey
Gerard
Uithoorn
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Marja
Oud-Beijerland
De eerste ervaring met passasport was echt goed en snelle levering
Anja
Eindhoven
Heb schoenen gekocht en alles is zoals de omschrijving.
William
Havelte
Veel keuze en snelle bezorging. Stond zelfde maat bestellen als je hebt bij Adidas maar waren toch te klein
José
Gramsbergen