Laden reviews...
3.824 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Alles verliep mega soepel
Lies
Eindhoven
Kwam snel binnen en producten waren eigenlijk allemaal als beschreven
PassaKorfbal
Larissa
Utrecht
Eindelijk een zaak dat als je iets besteld je het ook snel binnen hebt.
Machtelien
Barendrecht
Hardloopschoenen gekocht. Online uitgezocht en besteld. Ging allemaal snel een eenvoudig. En een dag later had ik de schoenen al in huis. Alles keurig voor elkaar.
Ed
Leeuwarden
Bestelervaring prima, snel geleverd, goede prijs.
Jan
Amstelveen
Het is altijd prettig shoppen bij Passa. Goede website, duidelijke omschrijving van de producten tegen meer dan redelijke prijs. De service is prima. Wel jammer dat de bezorger van DHL geen zin had om het pakket bij ons thuis af te leveren en het direct naar een afhaalpunt heeft gebracht.
Marck
Epe
Makkelijk bestellen en snelle levering
odette
Huizen
Rob
Bergen
Snelle service en goede kwaliteit
PassaHandbal
Han
Beek
Snel geleverd Goede beschrijvingen van de soort schoenen en waar je deze kan gebruiken.
PassaPadel
Elly
Naaldwijk
Pakketje is nooit aangekomen . Ik wacht nu al 2 weken !
Beveelt niet aan
Lu
Hazerswoude
Het pakketje was helaas vermist, maar dit is heel snel en vriendelijk opgepakt door passasports.
Linsey
Uden
Het is een super fijne site voor al je voetbal gear en accessoires. Super snelle levering echt een top site. Echt een aanrader!!!!
Patrick
Nijverdal
Snelle levering en mooie schoenen.
PassaVolleybal
M
Rijssen
Snelle service en duidelijke communicatie
Lennart
Krommenie
Snelle levering, precies wat ik besteld had en prima prijs
Jordy
Maarssen
Het was een zoektocht welke padelschoenen het moesten worden maar met de uitgebreide keuze en aanwezige maten maakte Passapadel het makkelijker om hier te bestellen
PassaPadel
Linda
's-Hertogenbosch
Ik heb via de site een cadeaubon besteld en het fijne is dat je het vrijwel direct in je postvak grleverd krijg! Makkelijk te bestellen en te gebruiken en tevens ern leuk cadeau
Angelique
Capelle ad ijssel
Snel verzonden en de hardloopschoenen waren hier bijna 100 euro goedkoper!
Caroline
Den Helder
Betaalmogelijkheden zijn zeer beperkt want ideal werkt niet. Reactie van Passa op melding hiervan was ver onder de maat.
Beveelt niet aan
Ed
Den Haag
1e keer iets besteld... Maar kreeg maar geen track en trace terwijl op de site bleef staan a.s. zaterdag wordt er geleverd..... En daar ineens midden in de nacht kwam de track en trace en werd er ook daadwerkelijk geleverd.... Iets wat ik niet gewend ben maar schijnbaar wel werkt
Alex
Tilburg
Ik heb kniebeschermers besteld hier. De maten zijn heel duidelijk aangegeven ook in centimeters ipv alleen maar S of M of L, waardoor ik wist welke maat ik moest bestellen. De service was ook super snel, dat was erg fijn!
PassaVolleybal
Anouk
Utrecht
Bestellen gaat snel en de informatie over de bestelling.
Willem
Den Haag
Mooi voetbalshirt besteld, goede kwaliteit en snelle verzending
mariella
Alkmaar
Bij het ruilen van de verkeerde maat, ook achteraf nog de korting verrekend. Snelle communicatie, kortom "Top".
A
Hoofddorp