Laden reviews...
2.640 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Bestelling snel gearriveerd.
27 June 2026
Harry
Julianadorp
Makkelijke en overzichtelijke website. Prijzen zijn goed. Levering is snel.
27 June 2026
Marc
Utrecht
Jeroen
Arnhem
Horloge besteld duidelijke site en netjes geleverd op tijd ondanks de niet altijd betrouwbare pakket koeriers.
Reinier
Winssen
Ik zou deze winkel zeker aanraden. Wij hebben een mooi Adidas tenue en sokken gekocht. Mooie kwaliteit stof en snelle levering.
Suzanne
Steenbergen
Jammer dat de bestelling een dag te laat kwam maar maakt niet uit. Topsite.
PassaHockey
Joran
Egmond aan Zee
Tevreden over producten en levering. Kunnen nog wel meer collectie van indianen maharadja aanbieden
Remco
Hellouw
Website is overzichtelijk en duidelijk. Ook snel en eenvoudig te bestellen. Daarnaast een nette en snelle levering. Bij het product staat een uitgebreide beschrijving waardoor je goed geïnformeerd wordt. Helemaal blij met mijn schoenen!
Kevin
Doetinchem
Snel en goed!
D.J in't veld
Dordrecht
Super goed geholpen als er iets niet klopt krijg je meteen een nieuwe dat is super fijn ook zijn er veel kortingen!
PassaHockey
Boris
Amsterdam
Snelle levering Moet het als kado nog aanbieden
Marina
Wilnis
Zeer snelle levering
PassaVolleybal
Roy
Nieuwegein
Groot assortiment hardloopartikelen, gebruiksvriendelijke website en snelle levering. Al met al zeer tevreden!
Job
Zwolle
Ik bestelde het oranje shirt voor mannen en een oranje set voor mijn dochter. Beide met bedrukking. Alleen is de bedrukking niet in de juiste stijl gedaan. Wel snel geleverd maar niet tevreden met de bedrukking.
Beveelt niet aan
Robin van Eijk
Den Haag
Hallo Robin,
Bedankt voor je review! We vinden de feedback van onze klanten erg waardevol.
We zien in je bestelling dat je hebt gekozen voor onze officiële Nederlands elftal shirts met bedrukking. Op de webshop staat weergeven dat onze officiële shirts echter zonder officiële bedrukking bedrukt worden.
Op het vraagteken icoontje weergeven we een extra afbeelding met het lettertype waarin de shirts door ons bedrukt worden.
We vinden het erg jammer om te lezen dat deze informatie aan je ontgaan is. Uiteraard wensen we jullie alsnog veel plezier van de shirts!
Ik er graag ik ben al jaren een tevreden klant! ;) Laatste keer namen ze weer rustig de tijd om mij te helpen en te adviseren, heel fijn!
Wouter
Hendrik Ido Ambacht
Strakke prijs Pakketje 5 dagen na bestelling laten leveren en stipt op tijd Doe zo voort! Zeer tevreden klant
Kurt
Nieuwpoort
100% tevreden
Luciano
Amersfoort
Ik heb een voetbal besteld. Ondanks dat de bal iets duurder was dan bij andere winkels, toch gekozen voor Passasports ivm de snellere levertijd. Bestellen ging soepel. Helaas is de bal niet de volgende dag geleverd, maar een dag later. Dat is jammer.
J
Sital
Snelle bezorging en product was prima.
petra
Muiden
SNELLE LEVERING, GOEDE KWALITEIT
Lourus
Westkapelle
Bestelling is heel snel opgepakt en het bestelde racket als een raket bezorgd :-)
Ramon
Rotterdam
Goede service en een scherpe prijs
Deniz
Zutphen
Ik was nog even snel op zoek naar een voordelig "oranje" shirt, uiteindelijk terecht gekomen bij PassaSports. Zelfs in deze drukke tijden leveren ze snel en dat voor concurrerende prijzen !
Erwin
Groningen
Voor 21.30 uur besteld, de volgende dag geleverd. Niet juist, schoenen pas 2 dagen later kunnen ophalen. Natuurlijk afhankelijk van dhl, dus niet op website vermelden voor 21.30 uur besteld, volgende dag in huis
Paul van Rens
Son en Breugel
Jammer dat wat ik gevraagd had en besteld dat het verkeerd was geleverd, communicatie daarna was prima
Huib
Ammerzoden