Laden reviews...
3.731 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Het was heel gemakkelijk en duidelijk allemaal en ik ben erg tevreden!
PassaHandbal
Leah
Haarlem
Alles duidelijk dus prima
Daan
Wijk
Goede overzichtelijke webshop. Goede informatie voorziening over bestelde producten. Klantenservice telefonisch minder goed bereikbaar.
Joost
Eindhoven
Eerlijk gezegd ben ik altijd zeer positief over Passa Sports geweest. Echter, de laatste levering was ik negatief. Dit had 2 redenen. De eerste was dat er een actie was dat er gratis sokken meegeleverd zouden worden bij (dure) Mizuno volleybal schoenen. Deze had ik niet aangevinkt werd me te kennen gegeven. Ok, mijn fout, al vind ik dat je deze er bij zo'n actie ook standaard bij kunt doen (maar dit terzijde). Is overigens keurig opgelost door Passa. Echter, net voor mijn bestelling kwam er melding binnen dat ook een Shoe bag bij iedere bestelling geleverd zou worden. Deze heb ik ook niet ontvangen. En na reclamatie zei men dat deze op waren. Ik vind wel kort door de bocht en niet netjes opgelost.
PassaVolleybal
Anouk
Geesteren
Op 28 augustus heb ik een tennisracket besteld, helaas zag ik dat het retour is vanwege beschadiging. Dat kan gebeuren alleen wacht ik vervolgens nog steeds op het tennisracket. Ordernummer W11000356866
Benthe
Hoornaar
In een zin super Voor 21:30 bestelt is de volgende dag binnen
Marvin
Nijmegen
Goede prijs, snelle bezorging. Moest wel tikkie lachen om jullie bezorg policy: Gratis bezorgd staat er. Ja, bij pick up point. Thuis laten bezorgen 1 eur bijbetalen. Zal me die euro één worst zijn maar denk eens er over na hoe een klant, ik in dit geval, dit ervaart. Tikkie apart is t wel
Jeroen
Vleuten
De reactie was binnen de gestelde termijn dus lekker snel. Was volledig en duidelijk dus geen heen en weer gemail. En een oplossing in 1 keer dus niet nog meer vragen en gedoe gewoon oplossingsgericht. Zo zouden meer bedrijven dat moeten doen. Complimenten!!
Dora
Utrecht
Ik kreeg weliswaar een melding dat de volgende dag leveren niet ging lukken maar dat het pakket de dag erna direct ingepakt zou worden en verzonden. Volgens afspraak! Geleverd een goed product!
PassaPadel
Jenny
Landsmeer
Top producten!
Wilbert
Wekerom
Na het retournmelden kreeg ik een mail dat bij de volgende bestelling bezorgkosten gratis zouden zijn. Laat ik die nu net gedaan hebben zonder die code.. Heb hiervoor een mailfestuurd en werd direct opgelost/verrekend.
PassaHandbal
Rick
Zoetermeer
mijn nieuwe heerlijke comfortabele schoenen kwamen binnen no time en prijs en comfort goed!
margit
Utrecht
DHL bezorgt op een ander afhaalpunt dan gevraagd.
Beveelt niet aan
Marcel de de Jong
OEGSTGEEST
Aanrader
Bram
Wateringen
Keurig shirt ontvangen, super snel in huis en de jarige was er super blij mee!
Priscilla
Amsterdam
Snelle service, heldere omschrijving op de website!
R
Barendrecht
Hockeytas netjes de volgende dag in huis en ook nog goedkoper dan op andere sites. Mooie tas en een blije dochter! Zeker een aanrader.
Marleen
Hardenberg
Goede omschrijving van de producten en snelle levering. Een webshop zoals je zou mogen verwachten. Ik kom zeker terug als klant.
Rogier
Zoetermeer
Wilson Pro Staff tennisrackettas gekocht. Alles conform beloften op de site geleverd. Het zou echter fijn zijn als er meer afbeeldingen zijn van de indeling in de tas. Nu is het toch een beetje een gok hoe de genoemde 'twee vakken' qua grootte verdeeld zijn, zodat je kunt inschatten of naast de rackets er inderdaad voldoende ruimte is voor kleding en schoenen. Wellicht een verzoek aan de fabrikant, want die heeft op diens site dezelfde foto's staan.
Lou
Bergen op Zoom
Passasports heeft super snelle levering, en een erg goede klandenservice! Ik ben erg tevreden :))
Giulia
Breda
snelle levering en tas en sokken zijn goed en precies zoals omschreven staat en retour is ook snel en makkelijk
Anouk
Utrecht
Zondag eind van de middag sport schoenen besteld en ze werden echt maandagmiddag al bezorgd! Fijn dat ze deze garantie kunnen bieden!
Maaike
Etten-Leur
Snel en makkelijk
Andrea
Amsterdam
Ik ga ervan uit dat iedereen zijn werk goed doet
Jwdm
Oisterwijk
Super snel geleverd en goede producten
Piet
Anna Paulowna