Top geleverd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 53.198 recensioni con un punteggio complessivo di 9
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Helemaal top geleverd
PassaPadel
Edwin
Vlijmen
Schoenen besteld en werden snel en correct geleverd. Voor de producten die ik zocht had Passa de beste prijs. Ook een paar dat retour moest ging probleemloos. Een aanrader!
Rick
Berkel en Rodenrijs
Jammer van dhl , de service was top
Salvo
Purmerend
Producten zijn makkelijk te vinden en je krijgt goede informatie voor de maten. Ik twijfelde over welke maat ik moest nemen en door de informatie heb ik de perfecte maat gekozen. Ook is de verzending super snel en had ik mijn pakketje met 2 dagen al binnen. Ik ga hier zeker vaker mijn handbal spullen bestellen.
PassaHandbal
Lieselotte
Arnhem
Besteld en twee dagen later in huis. Jammer dat t te klein was. Maar ook weer net zo snel retour. Dus snel en makkelijk.
Jody
Ravenstein
Snelle levering in een handige plastic verpakking en geen overdreven grote doos met meer lucht dan afgenomen artikelen.
PassaHandbal
Bas
Geldrop
Alles is top
Peppe
's-Gravenhage
Snel zoeken, snel kopen, snelle levering en compleet assortiment.
Ilse
Oegstgeest
Het is altijd goed, weinig retour te sturen!
PassaKorfbal
Yvette
Hendrik Ido Ambacht
De beschrijving van de artikelen komt goed overeen met name de maten van de kledingstukken. Superfijn. Verder het afrekenen en verzenden van de bestelde artikelen altijd binnen 24 uur binnen. Dat is tegenwoordig van superklasse! Dus ik zou zeker hier weer in de toekomst bestellen. En mocht je willen retourneren, geen probleem en super simpel!
pieter
Breda
Diederik
Apeldoorn
Blij met de snelle levering, de schoenen waren de volgende dag al in huis. Ze zitten perfect en waren ook nog eens voor een goede prijs. Goedkoper kon ik ze nergens vinden. Zeker een aanrader!
PassaVolleybal
Joanne
Sliedrecht
Snelle verzending en goede producten.
Lenne
Bladel
Fantastisch dag 1 besteld Dag 2 geleverd Kortom perfect
Wim
Nazareth-De Pinte
topservice!
Chloe
Nuenen
De producten waren precies zoals op de site beschreven. De bezorging ging super snel.
Gerrie
Baarn
Ruby
Valkenburg
Mijn bestelling was niet afgeleverd door DHL. Super aardige medewerker gesproken en ipv het geld terug heeft zij ervoor gezorgd dat mijn bestelling een week later alsnog is gekomen. Super blij mee!!
Fenneke
Rijswijk
Wat een snelle en correcte levering keer op keer. De keuze is ook groot en de prijzen scherp. Retourneren gaat ook gemakkelijk, fijn!
Karel
Klarenbeek
De voeten van mij tienerzoon groeien erg snel! Van maat 40 naar 43. Binnen 3 dagen 2 keer 2 paar schoenen voor Tennis en de zaal besteld en 1x geretourneerd! Supermakkelijk en zoon Superblij
Mathijs
Assen
De bestelling was niet bij mij adres geleverd,maar bij een service point. Ik had ervoor betaald om thuis bezorg te worden. De service was goed afgelopen.
Eligio
Rotterdam
Afspraken worden nagekomen zonder poespas.
Jeroen
Wittem
Snelle afhandeling van de bestelling. Zelfs als je net voor 21.30 uur besteld, had ik het de volgende dag in huis. Maathulp op de site klopte niet en uiteindelijk toch maatje kleiner moeten bestellen en daardoor extra bestelling moeten plaatsen.
PassaVolleybal
Bart
Maasbree
PassaSports was nieuw voor mij maar het beviel uitstekend om via deze site sportschoenen te kopen.
R
Amersfoort
snelle service plus mooie prijzen raad het aan
hus
Purmerend