Laden reviews...
3.287 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Toernooi gewonnen en met de waardebon prachtige kleding gekocht Supersnelle levering
PassaPadel
Henk
Amersfoort
Mijn zoon wou een professionele handbal en deze was hier goedkoper dan op andere sites. Hij is super blij met de keuze en voor dezelfde prijs als een ander heb ik nog een volledige tenue kunnen bijbestellen. Van een tevreden kind gesproken! Daar doe je het als ouder voor. Goed materiaal voor een goeie prijs.
Luc
Eeklo
Mooie lichte volleybalschoen, snelle levering en geen verzendkosten niks negatiefs te melden. Top
PassaVolleybal
Patricia
Eerbeek
Ik heb het online winkelen als heel prettig ervaren. Er was ruime keuze in maten en soorten merken. De levering ging ook super snel! Alles was netjes verpakt en m’n dochter had het hele setje optijd binnen.
Jorinka
Hasselt
snel geleverd, goed verpakt en hele fijne service. daarnaast zijn alle artikelen van goede kwaliteit en zit het erg fijn
Ellen
Ulestraten
Makkelijk te bestellen, veel keuze, fijne website. Duidelijke communicatie via mail dus ik bestel zeker nogmaals.
Yvonne
Geesteren
Netjes en overzichtelijk
Frans
Tollebeek
Er was iets fout gegaan met de bestelling. Ik werd goed geholpen en er werd gezien dat er iets mis was gegaan. Intern liep het niet meteen goed maar uiteindelijk na 3 x bellen pakte een jonge. Waar ik de naam nu niet meer van weet het goed op!
Marijke
Zwolle
Goede prijzen voor de producten, snelle levering. Eigenlijk geen negatieve dingen te benoemen.
PassaPadel
Sander
Sliedrecht
Snel verzonden en top kwaliteit.
Kayleigh
Zwolle
Helaas na ruim een week niks ontvangen door fouten bij DHL. Ik had gevraagd om de hardloopschoenen opnieuw te sturen, zodat ik ze voor de vakantie binnen zou hebben, maar hier wilde jullie niet aan mee werken. Erg jammer, want nu komt het alsnog bij jullie retour en heb ik ze niet voor de vakantie ontvangen.
Beveelt niet aan
Bianca Kuis
Hazerswoude-Dorp
Keurig verpakt, snelle levering!
Suzanne
Dordrecht
Wij bestellen zowel voetbal spullen voor onze zoon en hockey materiaal voor onze dochter altijd via Passa. Altijd alles perfect volgens wens gegaan. Nog nooit klachten gehad. Ga zo door !
Johnny
Almelo
Fijne ervaring.
Monique
Tuitjenhorn
Mijn zoon zijn voetbalschoenen waren te klein en hij had snel nieuwe nodig. Vandaag besteld morgen in huis, klopt!
Sharon
Broek op Langedijk
Eerst en vooral heb ik bij Passa besteld omdat ze alles wat ik nodig had op voorraad hadden en ze ook goedkoper zijn dan anderen voor de zaken die ik nodig had. Ook de vervoerskosten naar BE en NL zijn goedkoper dan andere sites. Verder gaat alles er steeds zeer vlot bestellingen zijn zonder extra kosten binnen de 2 tot 3 werkdagen op het afgesproken leverings- of ophaalpunt.
Bert
2900 Schoten
Goeie kwaliteit kleding van arsenal, voor mij een me vriendin. En erg snel verzonden en ontvangen. Beter kan niet
Agyemang Prempeh
Zoetermeer
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tas, mijn oude ging zeker al 15 jaar mee! Ritsen gingen stuk, binnen bekleding gaat stuk, je pasje verdwijnt enzovoort.de stap om een nieuwe tas te kopen kwam toen ik het verschil zag in prijs van de reguliere handel en bij PassaSports ! Scheelde gewoon 20 procent. En met 2 dagen in huis .De keuze was reuze. volgende keer weer naar Passasport.
Bert
Warmenhuizen
Snelle levering. Eerste bestelling retour. Verliep makkelijk. Daarna weer terecht gekomen bij Passasports. Toch weer de beste prijs. Zeer blij met de schoenen. Aanrader!
Ismail
Rotterdam
Snel
PassaHockey
Maurits
Oudenbosch
Het shirtje is snel geleverd en was goede kwaliteit.
Menno
Utrecht
Goede site snelle levering
Mark
Breda
Goede prijs kwaliteit verhouding en altijd snelle levering!
Lindsey
Helmond
Word altijd snel geleverd. En retour word snel verwerkt. Je krijgt zelfs een kortingscode als je een andere maat nodig bent! Dat vind ik echt een mega service!
PassaKorfbal
Mirjam
Hardenberg
Supersnelle service, makkelijk bestellen van zeer goede producten. Klasse
Nico
Eijsden