Slecht
Bestelling was nooit naar mijn huis gebracht en niet Angeles in DHL app. Ik due nu dat het immudeks al terug is, terwijl ik nog steeds aan het wachten ben..,
Natalia
Amersfoort
Laden reviews...
4.214 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 53.241 recensioni con un punteggio complessivo di 9
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Natalia
Amersfoort
Scherpe prijs en snel verzonden! Het product was veilig en stevig verpakt. Ik kom terug PassaTennis.
Stephan
Hellevloetsluis
Snel geleverd. Goedkoper dan andere aanbieders!
Wim
Nederasselt
Nieuwe NewBalance fresh foam v6 hardloopschoenen gekocht, zeer tevreden met deze schoenen. De prijs was netjes even het bestelproces inclusief de bezorging
Jan van hassent
Sommelsdijk
Snelle en goede service, netjes verpakt.
Irma
Wijk
Kind super blij met haar trainingspak, goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Miriam
Nijmegen
Tonny
Voorburg
Super fijn ingepakt, snel verzonden! Duidelijke fijne site. Ontvangen producten ben ik heel tevreden over!
PassaHandbal
Sanne
Susteren
Mooie sportschoenen besteld wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling, snelle levering!
Cees
Genderen
Site is overzichtelijk en de producten zijn snel gevonden. Betaling gaat gemakkelijk en de producten worden snel en netjes verzonden. Tevens de goedkoopste na onderzoek.
Ben
Holten
Prima, alleen niet de dag er na bezorgd zoals staat 'voor 21.30 uur besteld, volgende dag in huis'.
Jolanda
Oudeschild
Snelle levering, en nog afgeprijsd ook, hartstikke blij mee
W
Twello
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij het kopen van padel schoenen bij passasports. Alles duidelijk per mail, site is overzichtelijk en alles is juist geleverd :)
Nick
Waalwijk
Super slecht bereikbaar krijg elke keer het zelde bandje te horen ongeacht hoelaat je belt. voor de 2de keer krijg ik geen track and trace dus weet niet waar ik het pakketje moet ophalen en bij het bestellen word automatisch pakketje ophalen aangevinkt inlaats van het thuis te laten bezorgen. Bij het bestellen stond opde site dat het de volgende dag bezorgd zou worden, Inmiddels wacht ik al meer dan 8 dagen op het pakketje. Eerste keer en laatste keer.
Abdel
Amsterdam
Fijne schoenen
PassaHandbal
L..
Schiedam
Duidelijke website mooie prijzen top spullen.
Jan
Assendelft
Handschoenen en bescherming zijn top, retournerenvsn een broek die te klein is gaat makkelijk en snel!
Petra
Amstelveen
Via de prettige site al snel het juiste produkt gevonden, besteld en keurig netjes thus bezorgd gekregen. Precies wat je wilt als je iets bestelt. Ga zo door
ArendJan
Leiderdorp
Goede service en een erg goede aanbieding, blij met mijn nieuwe padelschoenen
LJK
Goirle
duidelijke, makkelijke bestelling en betaling. snelle levering.
PassaHockey
rene
Diemen
Erg fijne winkel, groot aanbod met eerlijke prijzen. Levering is snel en communicatie duidelijk.
PassaVolleybal
Jarne
Mill
De schoenen waren snel geleverd, zagen er goed uit en rennen heerlijk.
Jochem
Drachten
De artikelen werden snel verzonden en kwamen overeen met de kwaliteit die ik had verwacht. Aanrader!
Marga
Volendam
Ik heb de verkeerde maat ontvangen van knielappen
PassaVolleybal
1 October 2026
Sara
Gent
Vond het super fijn zou het sowieso aanbevelen aan iedereen!
1 October 2026
Ward