Laden reviews...
3.786 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Prima gewerkt , alleen dhl kwam een dag te laat.
freek
Naaldwijk
Fijn contact gehad met informatie over mijn bestelling.
Jay
Leiden
Snelle levering, alles netjes geleverd.
Joris
Loosdrecht
Super goed omdat je kunt vergelijken met andere dingen. Er staan goede recensie bij, je wordt goed op de hoogte gehouden van alles en het zit goed verpakt! Ik ben er tevreden over passahockey!
Jinthe
Leersum
Schoenen zijn moeilijk on-line in 1x in de juiste maat te kopen. Dus koop je snel de verkeerde. Dat is al gedoe, nu moet ik er ook nog voor betalen, dat vind ik jammer. Verder is de website erg goed, en de schoenzoeker ook een prachtig stukje techniek.
Paul
Aalsmeer
Fijn dat er een check list is voor welke sportschoenen het beste bij mij passen. Zo kon ik makkelijker beslissen.
Eline
Kootwijkerbroek
Bijna altijd binnen 24 uur in huis!
Daan
Noordwijk
Mijn pakketje was naar een pakketautomaat gestuurd en daardoor retour verzonden. Ik kreeg binnen enkele dagen mijn geld terug, na de snelle service kreeg ik alnsog mijn spullen. Helaas niet in 1 keer maar wel goede snelle service en alle spullen waren goed.
Sem
Eindhoven
Prima ervaring
Noah
Waalwijk
Alles op de site was duidelijk en ruime keuze, ook werd het zeer netjes geleverd en kreeg er ook nog sokken bij. Hoe leuk!
Nienke
Barchem
Mijn nieuwe tennisschoenen besteld bij PassaSports.nl, schoenen zijn top, lopen supergoed en super snel geleverd, dus ook top! Complimentje hoor!
Karin
Wervershoof
Spullen snel binnen
Meul
Noord brabant
Stick kwam goed verpakt en was precies wat ik kocht. Prima service
Romy
Emmeloord
De bestellingen zijn altijd netjes optijd bezorgt. Retouren worden snel verwerkt. Klantenservice heb ik geen ervaring mee. En dat is ook een goed teken toch!
Evelien
Renswoude
Website overzichtelijk. Bestelling kwam lekker snel.
Lex
Nieuwegein
Ik had een rokje besteld en hij kwam snel binnen nadeel ik moest het ophalen bij een pakketautomaat terwijl ik volgens mij op verzorging thuis had geklikt maar maakt niet uit
Jelaisa
Utrecht
Op zoek naar een nieuw sporthorloge. Van Garmin kwam ik passasport tegen. Het betreffende artikel was scherp geprijsd en op voorraad. Na de bestelling deed passasport wat ze beloofd hadden en was het bestelde snel onderweg.Helaas was de gebruikte bezorgorganisatie niet zo snel en werd daardoor de beloofde bezorgtermijn niet gehaald.
PassaRunning
Rob
Veenendaal
Fijne overzichtelijke webshop en normaal geprijsd. Bestellen en terugsturen gaat gemakkelijk. Pakket werd snel bezorgd en was precies wat ik had verwacht. Ze zijn mijn eerste keuze als ik weer nieuwe handbal spullen nodig heb.
PassaHandbal
Sofie
Raamsdonksveer
Vandaag besteld morgen in huis! Super snelle verzending.
mart
Heerde
Duidelijk antwoord op je vraag een advies is er altijd
PassaRunning
H
Ravenstein
Zeer snelle levering, goede fit van de schoenen. Ik ben erg tevreden! Heb mn teamgenoten al aangespoord om ook bij jullie te bestellen.
Pim
Amsterdam
Heel eerlijk, ik had nog nooit van Passasports gehoord. Na een korte online zoektocht naar sportkleding online, kreeg ik via de socials een aanbieding te zien. Het leek me wel een erg goedkope aanbieding, dus even wat uitzoekwerk gedaan en las alleen maar positieve berichten. Ik heb vervolgens een bestelling geplaatst en ben aangenaam verrast om voor deze prijs 2 sportsetjes en een trainingspak van Adidas binnen 48 uur in huis te hebben. Klasse Passa, ik weet jullie te vinden bij een volgende keer en heb gelijk de app geïnstalleerd
Roland
Roosendaal
Al meerdere keren hier volleybalschoenen besteld. Site werk prettig, snelle verzending.
Martin
Amersfoort
Niet op tijd aangekomen, maar geen probleem een kosteloze retourlabel ontvangen en kunnen retourneren
Ad
Hoofddorp
De bestelling was heel snel in huis. Keurig verpakt.
Annette
Papendrecht