Laden reviews...
3.311 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Top bedrijf
Leo
Burgh-Haamstede
Mooi product en snel verzonden
Eva
Vlissingen
Makkelijk te bestellen, fijne snaar en snel geleverd
P.
Echt
Mooie site, goede aanbiedingen en snelle bezorging! Neefje van 4 was mega blij met zijn echte voetbalshirt!
Christine
Enkhuizen
Heel blij met deze aankoop! De schoenen besteld en precies zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Superfijn! Drie maanden geleden had ik nog dezelfde soort schoenen gekocht bij een echte hardloopzaak. Helaas waren die tijdens onze vakantie door het vele hiken kapotgelopen. Hier dezelfde soort schoenen besteld, maar liefst €50 goedkoper én in een kleur die ik nog mooier vind. Kortom: ontzettend blij met de schoenen én met de snelle levering. Zeker een aanrader!
Roxanne
Eindhoven
Mooi shirt en sokken & snelle levering
K
Breda
Alles is netjes op tijd geleverd en ik heb de schoenen voor een mooie prijs gekocht. Vergeleken met andere winkels gunstig geprijsd!
Netty
Duiven
Groot aanbod van verschillende topmerken, prijzen zijn scherper dan in de meeste sportwinkels, er wordt een kloppend maatadvies gegeven en de bestelling werd binnen een paar dagen bezorgd!
Ellen
Staphorst
Blij met de nieuwe tenniskleding. Paste ook allemaal prima door te checken "welke maat past bij mij"
Tennissers
Castricum
Producten vlot bezorgd
Peter
Laren
Goed prijs. Snel geleverd!
Susan
Maarssen
Bestellen, betalen, verzending ging goed. Kreeg alleen geen mailtje dat het beschikbaar was bij afhaalpunt.
Frits
Hellevloetsluis
Ruim assortiment met prima prijzen. Snelle levering. Goede communicatie
Will
Oosterhout
This was a very odd experience. I selected a parcel locker (which exists) and I gave all my contact information (correctly) and through the tracking site I could see the parcel arrive in the Netherlands, being shipped to 5 locations all around the country (makes no sense) and it then being returned to France because 'address doesn't exist' (which is not true). In this whole time, nobody contacted me to confirm my delivery address, offer to select a different delivery address, or even any contact at all. The only good thing that happened is that the payment was automatically returned to my credit card.
Beveelt niet aan
Anne-Marie
Helmond
Keuze voor het bestellen van tennisschoenen en verloop is heel eenvoudig. De bestelling was supersnel geleverd ook.
Johan
Utrecht
Mooie overzichtelijke site. Goede afhandeling. Snelle levering.
Bé
Zwolle
De bestelling en betalen ging prima, snel verzonden maar dhl was erg langzaam met het bezorgen (zou dinsdag komen maar werd vrijdag). Daar kunnennjullie indirect misschien wel wat mee doen.
PassaHandbal
B.
Amsterdam
Goede en actuele collectie met relevantie aanbiedingen.
Paul
Wijdemeren
Snelle levering Goede schoenen Goede beschrijving en vergelijking van schoenen Echt heel goed
PassaVolleybal
Wessel
Emmeloord
Blij met mijn artikelen en bezorging is goed gegaan!
Stephanie
Hoofddorp
Via Whatsapp contact gezocht en direct antwoord op mijn vraag. Besteld en snelle levering!
Karlijn
Veenendaal
Hoewel wat verwarring over de prijs en maat werden mijn zorgen direct aan gesproken en het juiste alsnog snel geleverd.
Pnin
Utrecht
Altijd spannend als je geen ervaring hebt, om dan toch een racket aan te schaffen. Met een beetje hulp van de Tennisleraar, heb ik kennelijk een heel goede aankoop gedaan. In ieder geval slaat het lekker en heb ik geen armklachten meer.
Arnoud
Apeldoorn
Goede ervaring en wist niet van jullie bedrijf.
Tineke
Zaandam
Zeer tevreden over de aanschaf van mijn scheidsrechterskleding voor het korfbal. De kwaliteit is uitstekend, de kleding zit comfortabel en heeft een professionele uitstraling. Ook tijdens langere wedstrijden blijft de kleding prettig dragen. Absoluut een aanrader voor iedere scheidsrechter!
PassaKorfbal
Marijn