Prima product, goeie, snelle levering

Fijne ervaring! Schoenen waren er snel, het bestellen was makkelijk.

Goed verpakt. Snel geleverd. Prima prijs

Goed verpakt. Snel geleverd. Prima prijs.

Snelle en goede service

Loopschoenen snel besteld en deze zijn snel bezorgd.

Heel snel mijn nieuwe schoenen van New Balance mogen ontvangen, heel blij mee!

Alles vlot en goed

Alles vlot verlopen

Groot assortiment, snel geleverd

Fijne webshop waar veel te vinden is. Ik kom toch meestal hier terecht als ik iets nodig heb. Levering is ook super snel!

Bestelling snel geleverd. Goede prijs van bestelde runningsjack. Elders duurder.

Op zaterdag besteld op maandag al rennen op m’n nieuwe loopschoenen, top.

Doen wat ze zeggen!

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling Garmin Forerunner 265. Een zeer schappelijke prijs voor een geweldig veelzijdige sporthorloge voor mij als hardloper. Een week in mijn bezit, drie trainingen verder en ik ben zeer tevreden.

Echt top!!

Één belletje en de volgende dag waren daar mijn Hokaracers!!

fijne schoenen, goede prijs

ik wist welke schoenen ik wilde en deze waren hier beschikbaar voor een mooie prijs. De levering was niet "vandaag voor 21:30u besteld, morgen in huis" maar 2 dagen later. Of dat aan de winkel of de bezorger ligt weet ik niet.

Reeds jaren de beste Gear!

Ruim aanbod en goede prijs kwaliteit.

Top en snel ontvangen

Goede service en snelle en nette afhandeling na een defect

fijne communicatie

Snelle verzending en fijne communicatie.

Goed product, maar helaas lange bezorging

Het product is super goed en ik ben er erg blij mee. De bezorging was helaas lang. Volgens de website zou het de volgende dag bezorgd worden, helaas werd dat 3 dagen.

Supersnelle levering en fijne hardloop schoenen

De volgende dag werden de schoenen al geleverd. We hadden ze in een andere winkel gepast maar daar was de goede maat niet beschikbaar. Hier was er nog veel keuze.

Zo als het hoort!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Hier kom ik graag terug.

Al 10 maal.

Top. Al 10 x loopschoenen besteld en al 10 x prima geleverd.

Snelle levering van heel fijne Saucony runners!

Vervangende Saucony schoenen gezocht en gevonden. Snel geleverd, kan nu weer een jaar vooruit!

Snelle levering en duidelijke website. Volgende keer graag weer!

zeer tevreden

De HOKA schoenen op tijd geleverd. Dat voelt goed. Ben zeer tevreden met het gebruik van de schoenen.

Superrrr mooie slippers .. goede maat en pasvorm .. goede Service en snel bezorgd .. was makkelijk en duidelijk te bestellen ..

Goed product voor een goed prijs. Snel geleverd.

Prima bedrijf.

Een klantenservice die bij problemen goed en positief met de klant meedenkt

Hardloopschoenen kun je overal kopen. Het onderscheid wordt hier gemaakt door het zeer snel terugbetalen v.d. aankoopsom als een artikel (verkeerde maat) door de klant wordt teruggestuurd. Ook bij hardloopschoenen die veel te snel (na 2 maanden gebruik) kapot gaan werkt de klantenservice actief mee. Er worden geen onnodige en irritante blokkades opgeworpen. Na foto's v.d. beschadigingen worden de schoenen teruggenomen en het aankoopbedrag vlot terugbetaald. Verder reageert de klantenservice snel op vragen en denkt in positieve zin en oplossingsgericht mee met de klant.

Goed, snel tegen een goede prijs

Ook grotere maten zitten in het assortiment van RunningDirect.nl. Productomschrijving is duidelijk. Mijn schoen waren snel en eenvoudig in huis. Thx!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire