Laden reviews...
2.797 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Helaas de riem van de veter gelijk kapot bij aantrekken
Sven
Maarssen
Bestelling ging gemakkelijk, kreeg al snel een mail dat bestelling klaar lag voor verzending. Dit werd via dhl verzonden. Passa sport gaf aan voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. Dit was alleen niet het geval, maar dat ligt aan dhl. Ik moest helaas een deel van de bestelling retour zenden, dit is ook vlot door passasport verwerkt.
Marianne
Roelofarendsveen
Super service, snel ontvangen.
PassaPadel
Maurice
Appingedam
Nadat mijn pakket zoek was geraakt bij dhl heeft Passasport.nl mij heel vriendelijk geholpen en een nieuwe bestelling klaargemaakt en verzonden. Zonder moeite gaan zij er vanuit dat de oude hoogst waarschijnlijk retour wordt gestuurd. Dikke pluim
PassaPadel
Marijke
Almere
Shirt is van prima kwaliteit, evenals de bedrukking
PassaHandbal
Martijn
Uden
Super schoenen voor een goede prijs
Nick
Nick
Nette service en ik had mijn hardloopschoenen helaas terug moeten sturen want ze waren te smal. Na het terugsturen je geld weer snel op je rekening!
Veronique
Apeldoorn
Aangezien onze indoortennisbaan van tapijt wordt omgebouwd naar hardcourt moest ik nieuwe tennisschoenen aanschaffen. Bij PassaSports de juiste K-Swiss schoen gevonden voor een schappelijke prijs. Daarnaast een snelle levering!
Gerrit
Heino
Eerste bestelling verkeerde schoenen geleverd, maar contact was snel gelegd en de juiste waren snel binnen. Tweede order ook geplaatst en dat verliep vlekkeloos. Helemaal tevreden.
Brian
Naaldwijk
Ik was op zoek naar een artikel dat bij veel andere webshops al was uitverkocht. Tot mijn verrassing hadden jullie het nog op voorraad én voor een lagere prijs dan ik eerder bij andere winkels had gezien. De bestelling werd snel verzonden en alles verliep soepel. Erg tevreden over de service en ik bestel hier zeker nog eens.
Gwen
Waddinxveen
Maandagavond laat 2 shirts besteld en toch woensdags al geleverd! Fijn dat ze nog aan snelle levering doen.
PassaVolleybal
Ella
Alphen aan den Rijn
Bij PassaSports slaag ik altijd als ik iets voor voetbal of tennis nodig heb.
Oscar
Groot- Ammers
Voor aankomende schooljaar weer nieuwe sportpakjes besteld. Onze zoon had er al eerder 1 via deze website en hij is het hele schooljaar mooi gebleven. Letters van zijn naam blijven goed zitten en de kleur blijft mooi. De pasvorm is mooi slank en de service is snel. Onze dochter wilde nu ook een sportpakje met haar naam. Allebei zijn ze dik tevreden!!
Boaz
Hardinxveld-Giessendam
Ruim 45 jaar rennen, rennen en rennen en altijd schoenen gekocht bij fysieke winkels Nu voor het eerst online een bestelling geplaatst bij Passa Running en uitermate tevreden over de service. Keuzes zijn enorm en een duidelijke omschrijving maakte mij nieuwsgierig. Voor mij aanleiding tot koop waarbij ook de zeer scherpe prijs zeker heeft meegespeeld Hulde Passa Running ! Ik ben overtuigd .
'Tjalling
Oenkerk
Racket besteld en eveneens laten bespannen, enorm blij mee. Snel geleverd en goede communicatie!
Esmee
Breda
Snelle levering, keurig verpakt.
Monique
Enschede
open pakket door brievenbus. mist 1 artikel. slechte afhandeling. zit al meer dan een week af te wachten op hun onderzoek.
Beveelt niet aan
Heythuysen
Plezierige ervaring!
Elsbeth
Etten-Leur
Schoenen goed verpakt voor transport. Tevens de schoenen zijn zoals omschreven op de site.
Jochem
Vortum-Mullem
Snelle en correcte levering!
Lione
Nijverdal
Mijn dringende bestelling werd verstuurd via POSTNL en om een onverklaarbare reden onmiddellijk retour gestuurd. Ik heb mijn order betaald maar zit ondertussen nog steeds te wachten op mijn levering. Ik heb ook nog geen concrete info gekregen wanneer er zal geleverd worden.
Beveelt niet aan
Frank Van Landuyt
Evergem
Ik ben blij met de hardloopschoenen die ik heb gekocht. Snel geleverd en de schoenen zijn top!
Wesley
Zwolle
Goede keus in bestelde artikelen, die exact op de juiste tijd zijn bezorgd. Kwaliteit van de artikelen is perfect.
Leo
Krimpen aan de Lek