Ontzettend goed

Prachtige bedrukking goede kwaliteit en vooral zoontje is super blij

Snel

Fantastische koopervaring!

2 sets schoenen besteld. Beide gepast, en één set retour gestuurd. Alles vlot geregeld en mijn geld snel retour. Ik kom hier zeker terug!

Super service

Om in tennistermen te blijven: het was een super service. Telefonisch erg goed geholpen bij de keuze van een nieuw tennisracket. Er zijn zoveel factoren waar je dan op moet letten. Ook de verzending is prima verlopen. Aanrader.

Wk shirt en broek

Bestelling via de site van het kids wk shirt en broek verliep vlot en 2 dagen later al in huis.

Snelle levering en kwaliteit

Fijne online winkel ervaring gehad, en super snelle levering.

• Geshopt op PassaVoetbal

Zeer snel en uitstekend product!!

Product is sneller dan verwacht geleverd en was precies wat we wilden hebben!

• Geshopt op PassaTennis

Te laat, dus daardoor overbodig.

Bezorgtijd die beloofd wordt is niet gelukt, waardoor het product te laat is en niet meer bruikbaar. Hierdoor kan alles weer retour.

• Geshopt op PassaHandbal

Prima service en product

Prima service en product

Hoge standaard

Je hoopt op iets, en ze geven het.

Snelle en goede kwaliteit

De levering was heel snel en de kwaliteit van tenue ook top!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle en correcte levering!

Mijn eerste ervaring met PassaSport is zeer positief. Bestelling werd meteen de dag erna al correct geleverd. Wat wil een mens nog meer!

Goed geregeld!

Bestellen was makkelijk, snel bezorgd en goede service!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle service, schoenmaat advies 100%!

Ik was op zoek naar een nieuwe hardloopschoen van Nike. Maar, uit ervaring weet ik dat elke schoen anders zit, maar hier had Passasports een goede oplossing voor gevonden. Simpel de lengte van je voet opmeten, en op basis daarvan de gewenste schoen in correcte maat bestellen. In één keer goed! Wat lopen de nieuwe schoenen geweldig goed! Geen gedoe meer met omwisselen, juiste maat niet meer beschikbaar etc. Helemaal top - super tevreden!

• Geshopt op PassaRunning

Top. Snelle nette levering van top product.

Hardloopschoenen besteld. Duidelijke toelichting van product. Zo weet je precies welke het best bij jou past. Levering binnen 1 dag.

Snel en goed

De zending was super snel binnen ondanks dat t rond Pinksteren was.

• Geshopt op PassaRunning

Goede prijs en snel verzonden

Ik kende deze webwinkel niet. Ik viel voor de scherpe prijs. Gauw besteld en snel verzonden.

Super service

Elke keer fijn om hier wat te bestellen. Nooit problemen, duidelijke site en snelle service.

Aanbeveling voor iedereen

Snelle levering van een iets te klein shirt. Jammer dat ruilen niet gaat via de webshop (= de enige opmerking). Gewoon nieuwe bestelling gedaan met juiste maat. Weer snelle levering en snel geld retour. Dus een aanbeleing voor een ieder.

• Geshopt op PassaRunning

Ruime keus en snelle levering

Voor mijn dochter zochten we een nieuwe hockeystick. Na lang zoeken hebben we er voor gekozen om deze bij PassaSport te bestellen. Mede dankzij het ruime aanbod en de juiste prijs-kwaloteit verhouding. De stick was ook nog snel binnen en mijn dochter is er enorm blij mee.

• Geshopt op PassaHockey

Snelle levering en veel keus

Veld-/kunstgras schoenen. Veel keuze. Snel geleverd

• Geshopt op PassaKorfbal

Overzichtelijk, prettig en snel:)

We waren op zoek naar tennis schoenen voor onze dochter. kwam al snel bij jullie website uit. Uitgekozen, besteld en snelle levering. TOP!!

Snel geregeld

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, netjes verpakt!

Mijn bedtelling was er snel, en alles was netjes verpakt!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire