goede service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 53.040 recensioni con un punteggio complessivo di 9
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
service is goed en het product voldoet aan de eisen.,
Ni
Oud-Beijerland
Bestelde iets, was binnen 2 dagen binnen!
Job
Tilburg
Thor
Den Burg
Shirt besteld voor mijn zoon, met de maat service maat 164 geselecteerd, klonk groot maar klopte perfect. Hij is super blij met zijn shirt die ook nog zijn naam heeft. Fantastisch! Kwaliteit lijkt goed, hoe mooi het blijft kan ik nog niet vertellen.
PassaBasketbal
Nathalie
Deventer
Was een fout met de bestelling, kan gebeuren. Werd snel en vriendelijk opgelost
PassaBasketbal
Nathan
Venlo
Ik kon makkelijk bestellen, en heel makkelijk de producten die niet goed waren retour doen. Wat een fijne ervaring was.
Tamara
Lisserbroek
Ruime keus in kleding en andere sportartikelen. Duidelijke website en eenvoudig bestellen. Levering vrij snel.
Hans
Anouk
Montfoort
Product zoals verwacht en super snel geleverd!! Zou zeker nog een keer hier bestellen!
Zoë
Amersfoort
Goede spullen voor hockey en snelle verzending, echt een top side!
Fieke
Pijnacker
Snelle, duidelijke site met uitleg over de hardloopschoenen.
Jos
Culemborg
Op zondag bestelde ik een paar hardloopschoenen, die mooi afgeprijsd waren en op maandag kon ik deze al ophalen bij de DHL automaat. En de communicatie hierover was heel helder en gemakkelijk te lezen.
Esther
Geleen
Zondagavond besteld en maandag in huis. Dat is nog eens snel. Bedankt voor de snelle service. Kon mijn nieuwe voetbalschoenen dinsdag meteen uitproberen!
Jorghino
Beilen
Makkelijk bestellen Snel geleverd
Erika
Zeist
Snelle verzending en de schoen die ik zocht ook online de scherpste prijs
Sander
Venlo
Snelle levering en perfecte prijs-kwaliteitverhouding, superblij mee!
Madeleen
Utrecht
Zelfs op zondag eind van de dag besteld volgende dag in huis. Alleen waren beide schoenendozen gehavend en met tape geplakt. Voor de schoenen zelf niet erg maar bang om retour te sturen. Altijd een beetje raar als een nieuw product in een gehavend omhulsel zit. Voelt dat niet nieuw.
Ilona
Grootebroek
Precies zoals je het verwacht had, goed verpakt, snelle levering, geen gedoe
piet
Zwolle
Zeer goede dienstverlening
Kjeld
Zwolle
Ik had een schoenentas besteld en die werkt harstikke goed alles was netjes optijd en ik kon hem meteen die avond gebruiken voor de korfbal dus helemaal super
PassaKorfbal
Yinthe
Nieuw-Vennep
Ik was op zoek naar sokken die polstering onder de voorvoet hebben maar niet van badstof, omdat dat bij mij irritatie en brandende voeten oplevert. Deze sokken hebben alleen badstof aan de tenen en de hiel, dat is voor mij geen probleem. De polstering is dik en zonder badstof, dat was voor mij belangrijk. Twee dagen 10 km. erop gelopen en het liep prima. De sokken zelf zijn wel dik, dus in gewone schoenen zal het soms wat lastig zijn. Maar ik ben tevreden en heb precies wat ik zocht.
Gelske
Enschede
Op zondag besteld op maandag in huis.
Marc
Hoorn
Goede communicatie met het retourneren van mijn pakketje kreeg snel mijn geld terug. Ook met bestellen van het nieuwe pakketje was het weer snel binnen. Top website!
Teuntje
Koudekerke
Goede voetbalschoenen, snel geleverd. Niet duur.
Lidwina
Den Helder
Veel aanbod, artikelen gekocht, waarvan één retour gestuurd. Dat is allemaal goed gelukt en duidelijk aangegeven hoe of wat. Ook met een extra kortingscode om zonder verzendkosten de juiste maat te bestellen! Erg fijn!
Michael
Rijswijk