Laden reviews...
2.675 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Via de website kon ik mijn bestelling makkelijk plaatsen. Bestelling is super snel geleverd. Blij met mijn aankoop!
Hanneke
Bennekom
Prima website, overzichtelijk en een super groot assortiment. De spullen werden keurig op tijd geleverd.
Marc
Amsterdam
We bestellen hier regelmatig spullen voor het handbal. En altijd is het goed qua bestellen, versturen en materiaal. We hebben 1 keer pech gehad en toen werden we subliem geholpen. Dit is voor ons de shop om bij te bestellen. Zowel voor ons als ouders als voor de kinderen.
PassaHandbal
Peter
Beek en Donk
Goede kwaliteit schoen, scherpe prijs. Snel bezorgd en goede klantenservice en retourbeleid.
Merijn
Roermond
Met de korting van de padelclub waar ik bij zit, een mooie nieuwe racket gekocht! Was er binnen een paar dagen netjes in een doos
PassaPadel
Daan
Nijmegen
Netjes ontvangen
Maurice
Geleen
Na bestelling werden schoenen via info keurig geleverd bij afleverpunt. Waren precies zoals op beeld te zien was.
Jeannet
Kesteren
Bestelling & levering vlekkeloos. Dit in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Wat wil je nog meer?
Greta
WIERINGERWERF
Thatiana
Utrecht
Leuke handbalset besteld voor onze kleinzoon Mooie kwaliteit.
PassaHandbal
Marjo
Dordrecht
Supersnel geleverd een mooie hockeystick voor kleindochter .
PassaHockey
Tineke
Nijverdal
Beide bestellingen zijn snel en correct verlopen. Dit zie je niet vaak!
Nelida
Rotterdam
We could find a lot of variety of shoes to select. Process was simple and delivery very fast.
Susana
Amsterdam
Bestelling in goede orde ontvangen en op tijd geleverd.
Arjan
Arnhem
Prijzen zijn top ook kwam het echt snel goede service en goede kwaliteit
Rayyaan
Almere
We zijn erg tevreden over het product, de verzending en communicatie via de mail
Sylvia
Groesbeek
Had snel de WK voetbal nodig die overal was uitverkocht. Op de site stond dat deze bij hun in 1 dag te leveren was. Volgende dag bal keurig verpakt ontvangen. Heel erg bedankt ook namens mijn kleinzoon!!
Evelien
Nieuw-Vennep
Erg tevreden over mijn bestelling. Snelle levering.
jeffrey
Babberich
Super snelle service en de optie om het bij een pakketautomaat te laten bezorgen is zelfs beter! Zou zo weer bestellen
Viktor
Leiden
Fijne duidelijke webshop, Goeie producten. Snelle levering. Ik slaag hier altijd voor hardloopschoenen
Patricia
Schiedam
Erg blij!
Mohamed
Nootdorp
Ik heb ingezakte hielen en hielspoor, waardoor ik al jaren door veel pijn aan beide voeten niet lang kan wandelen. Sinds ik de kayano 32 gekocht heb, ben ik pijnvrij.
Melek
Deventer
Prima shop PassaSports!
PassaKorfbal
Fred
Bergen op Zoom
Schoenen van 270,- in een plastic zakje verpakken is vragen op problemen. Schoenendoos was zwaar beschadigd. Waarom geen (gerecyclede) doos om de schoenendoos heen? Retourproces duurde ook te lang.
Mark
Enschede
Beste Mark,
Wat vervelend dat je de schoenendoos beschadigd hebt ontvangen. We proberen onze artikelen zo zorgvuldig mogelijk te versturen en in te pakken. Helaas kan het zijn dan in het verzendproces een pakket wel een beschadigd wordt ontvangen wel erg vervelend natuurlijk. We zullen je feedback hierin meenemen.
Ik zie dat je retourpakket er enige tijd over heeft gedaan om bij ons aan magazijn aan te komen. Je pakket is op 27-6 bij ons aangekomen en intussen is je retour ook door ons retour verwerkt en de terugbetaling in orde gemaakt.
Deze terugbetaling zou dan ook binnen enkele werkdagen inzichtelijk moeten zijn op je rekening.
Hiermee hoop ik je voldoende te hebben geïnformeerd.
Mooie spullen, overzichtelijke site en snelle bezoy
PassaHockey
Stefany