Bijzonder arrogante verkoper die niet in een winkel hoort te staan.
Wij zijn vandaag in uw vestiging in Amsterdam geweest. Omdat jullie sponsor zijn bij NTC. Prachtige winkel, mooie collectie maar wat een teleurstelling. Wij werden geholpen door een verkoper die er absoluut geen zin in had. (Bijzonder arrogant) Wij moesten zelf alles aandragen alles was hem te veel. Toen mijn vrouw hem daar op aansprak, dat zij van een verkoper wel iets meer mag verwachten kreeg zij een reactie die absoluut niet kan. Toen mijn vrouw hem vertelde dat zij daar niet van gediend was liep hij weg ging op een kruk zitten met zijn telefoon in zijn hand. Hij liet ons daarna aan ons lot over. Ik wilde de zaak verlaten, maar mijn zoon zei pap laat het. Wij hebben zelf onze schoenen gepast, kleding uitgezocht en werden vervolgens door een collega bij de kassa bijzonder vriendelijk geholpen. Toen ik iedereen een fijne dag wenste had hij het fatsoen niet om iets terug te zeggen. Gelukkig de beide andere heren wel. Bijzonder jammer. Volgende keer weer op de webshop kopen of naar Amstelveen.