Laden reviews...
2.992 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
snel mijn keuze gemaakt uit de grote collectie rackets en een zeer snelle levering.
24 July 2026
Hans Banus
Stadskanaal
Na het plaatsen van mijn order had ik toch nog een vraag/verzoek. Hier is heel snel en accuraat op gereageerd. Uiteindelijk kon mijn bestelling niet meer aangepast worden, maar ook dit was keurig afgehandeld. Oude bestelling geretourneerd en nieuwe bestelling geplaatst en ontvangen, zoals aangegeven "vandaag besteld, morgen in huis". Fijn om een betrouwbaar webshop gevonden te hebben waar je wel contact kan leggen met een klantenservice.
24 July 2026
Jay
Rotterdam
Snelle service, fijn dat mijn schoenmaat op voorraad was.
Petra
Echt
De schoenen die ik had bestelt waren goed ingepakt en ze waren snel gestuurd.. ik had ze de volgende dag
Diana
Amsterdam
Een goede prijs met een snelle levering. Wat wil je nog meer!!
PassaVolleybal
Twan
Veldhoven
Snelle verzending. Alles in orde.
I
Rijswijk
Groot assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering. Alles top.
Arthur
Rhoon
Voor het eerst besteld en ze hebben een hele snelle service. Had mijn nieuwe hardloopschoenen in nog geen 24uur al in huis. Ik ben er super blij mee en zal zeker vaker bestellen bij PassaRunning
Michelle
Almere
Overzichtelijk, correct en snel geleverd!
Rob
Stiens
Wel had ik het gevoel dat de eerste levering al een keer was opengemaakt aangezien de verpakking van het padelracket was geopend.
PassaPadel
Dennis
Brunssum
Bestelling, levering, retour. Alles super. Super schoenen
Christine
Nieuwvliet
Heke mooie voetvakschoenen voir een mooie prijs hoop er veek pkezuer ervan te hebben
Jan
Elburg
Op passasport vind ik alles wat ik nodig ben voor mijn zoon zijn voetbal ervaring. Kleding, schoenen en alle extras
Tommy
's-Gravenhage
Retouren is ook makkelijk. De bestelling was snel bezorgd
Max
Weert
Snel en klaar
Peter
Hengelo
Producten zijn goed. Schoenen zitten als gegoten en heb er al veel gebruik van kunnen maken. Snelle levering. Heb niks aan te merken
PassaPadel
Benoit
Maastricht
Een goede selectie en juist en op tijd geleverd.
Rick
IJsselstein
Bestelling snel verstuurd, voor de vakantie nog in huis. Dus veel voetbal genot voor mijn kleinzoon die erg blij was met de gouden WK finalebal
Monique
Wijchen
Snelle verzending en goedkopere prijzen voor de schoenen dan elders.
PassaKorfbal
Patricia
Papendrecht
PassaHandbal
Jaap
Best
Spullen snel binnen, goede kwaliteit en veel keuze. Erg tevreden mee.
Sofie
Amsterdam
Wat een gedoe om een pakketje te leveren hoe is het mogelijk dat je met hun samen werkt !!
Beveelt niet aan
Collin
Uden
Beste,
Wat vervelend te horen dat je een vervelende ervaring hebt met de bezorgdienst.
Ik zie dat je pakket op 15-7 geleverd moest gaan worden bij het servicepunt. Ik zie dat dit gelukkig ook is gebeurt. Helaas wel bij een ander servicepunt dan je had aangegeven. Het kan zijn dat het servicepunt op moment van levering gesloten was op vol, waardoor de bezorger heeft moeten uitwijken naar een ander servicepunt in de buurt.
Ik kan me voorstellen dat dit jammer is, maar gelukkig is het pakket hierdoor wel nog op de beloofde leverdatum bezorgd.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar.
Ik heb in 2 bestelmomenten 31 trainingspakken besteld. Wat duidelijk en overzichtelijk was is de maataanduiding per pak, het doorklikken naar je volgende item en de totaalsom en de korting waar je evt recht op hebt. Wat ik als kritische opmerking heb is dat je nergens een bedrijfsnaam kunt invoeren. Je moet dus zelf creatief zijn met voornaam en achternaam invullen om de bestelling zakelijk te laten zijn. Evenals het feit dat je nergens een BTW nummer in kunt voeren. Op de bevestiging staat er een open veld waar je je btw nummer zou moeten zien. Maar zoals aangegeven is het invullen in een eerder stadium niet mogelijk.
Remco
Waalwijk
Product is perfect, levering supersnel, prijs meer dan prima, top!
Jurgen
Gouda
Ordered a new Feyenoord training set for my husbands birthday, everything was great! Sent quickly and smoothly. Recommend 100%
Mina Grgic
Rotterdam