Laden reviews...
3.267 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Goeie kwaliteit kleding van arsenal, voor mij een me vriendin. En erg snel verzonden en ontvangen. Beter kan niet
16 August 2026
Agyemang Prempeh
Zoetermeer
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tas, mijn oude ging zeker al 15 jaar mee! Ritsen gingen stuk, binnen bekleding gaat stuk, je pasje verdwijnt enzovoort.de stap om een nieuwe tas te kopen kwam toen ik het verschil zag in prijs van de reguliere handel en bij PassaSports ! Scheelde gewoon 20 procent. En met 2 dagen in huis .De keuze was reuze. volgende keer weer naar Passasport.
Bert
Warmenhuizen
Snelle levering. Eerste bestelling retour. Verliep makkelijk. Daarna weer terecht gekomen bij Passasports. Toch weer de beste prijs. Zeer blij met de schoenen. Aanrader!
Ismail
Rotterdam
Snel
PassaHockey
Maurits
Oudenbosch
Het shirtje is snel geleverd en was goede kwaliteit.
Menno
Utrecht
Goede site snelle levering
Mark
Breda
Goede prijs kwaliteit verhouding en altijd snelle levering!
Lindsey
Helmond
Word altijd snel geleverd. En retour word snel verwerkt. Je krijgt zelfs een kortingscode als je een andere maat nodig bent! Dat vind ik echt een mega service!
PassaKorfbal
Mirjam
Hardenberg
Supersnelle service, makkelijk bestellen van zeer goede producten. Klasse
Nico
Eijsden
passasport maakt waar wat ze beloven. voor xx uur besteld, daags erna geleverd. super!
m.jacobs
Well L
Ben erg blij met mijn horloge en supersnel bezorgd, helemaal top.
S.
Arnhem
Mijn tennisschoenen waren kapot en had ze snel nodig. Andere dag keurig bij afhaalpunt
Leo
Klaaswaal
Ik wist welk racket ik wilde, kon op de website snel de opvolger van mijn oude racket vinden
john
Lisse
Snelle service. Bij retourzending snelle afhandeling. Ook geld snel teruggeboekt !
Annet
Lith
Ik kon uw bedrijf niet, maar ik ben aangenaam verrast. U bent een organisatie, die gewoon oook grote kledingmaten direct uit voorraad kan leveren, dat is een geweldige service, die niet ieder bedrijf kan bieden. Bestelling geplaatst en binnen twee dagen werd hij keuring afgeleverd. Resumerend, de eerste ervaring was uitstekend, keep uo the good work!
Peter
Amsterdam
Hardloopschoenen die ik zocht voor een mooie prijs binnen een dag in huis. Zeer tevreden!
Thomas
Kampen
Easy going , makkelijke communicatie.
Roberto
Groningen
Een duidelijke webshop, met goede prijzen en een snelle levering. Dit maakt winkelen voor sportartikelen super gemakkelijk.
PassaVolleybal
C.
Maasmechelen
Goede omschrijving op de site, goede foto's snel bezorgd.
L
Lelystad
Gewoon goed
Suzan
Berkel en Rodenrijs
Ik kocht last minute een product wat ik de volgende dag nodig had. Door het voor een bepaalde tijd te bestellen was het gelukkig ook optijd binnen. In het verleden soms contact gehad met de klantenservice en altijd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.
PassaHandbal
Dylan
Apeldoorn
Goed tennisschoenen besteld. Super snelle levering helaas was de pasvorm niet oke. Ik heb deze terug gestuurd. En de retour afhandeling was ook top geregeld!!
Ine
Berlicum
Goede ervaring met passavoetbal steeds een goede update over wanneer de bezorger komt en nieuwe voetbalschoenen gekocht voor een goede prijs top ervaring!
Jaden
Almere
Voor mijn gevoel bijna binnen 24 uur mijn bestelling in handen. Super blij mee!
Annewieke
Hendrik Ido Ambacht
Ruime keuze uit alle denkbare sportartikelen. Een supersnelle verzending en ook niet onbelangrijk; tegen een faire en scherpe prijs!
Roel
Venray