Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

• Geshopt op PassaTennis

Erg blij met mijn nieuwe hardloopschoenen!

Tweede paar van mijn hardloopschoenen gekocht met korting. Snelle levering en erg tevreden

• Geshopt op PassaRunning

Kreeg deze site door van mijn oudste dochter.Aangezien wij in Frankrijk wonen is het gemakkelijker om via een Nederlands bedrijf te kopen en bezorgen in Nederland .Heb een voetbaloutfit gekocht voor onze oudste kleinzoon.Neyjes op tijd bezorgd bij onze oudste dochter in Hilversum.Echt blij mee!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering, super product; extreem blij mee!

Mijn Garmin overleed & ik ben zeer fanatiek, ik had de volgende dag een wedstrijd en moest zsm een Garmin hebben, dag erna lag hij op de deurmat. Nette snelle communicatie, netjes verpakt & goed bereikbaar. Al met al een top ervaring. Super bedankt! Dikke PR gelopen ook tijdens de wedstrijd!

• Geshopt op PassaRunning

Hele ervaring is zoals je hoopt. Snelle levering, goede site, producten en prijzen kloppen, service aftersales is voortreffelijk ! Ik koop voortaan altijd hier.

Fantastisch!

super snel geleverd, precies de produkten zoals ze op het plaatje eruit zien! Alles paste perfect - ben dezelfde dag nog gaan tennissen in mijn nieuwe outfit!

Good and comfortable

Comfortable after the first training

• Geshopt op PassaVolleybal

Snel, zoals beschreven.

vlotte levering

Gisteren besteld vandaag in huis

• Geshopt op PassaTennis

Snel geleverd en ik ben tevreden met het product

Ik heb tennisschoenen besteld voor mijn zoontje. Ik kon uit verschillende modellen schoenen kiezen, en de filter functies waren handig. De bestelling had ik de volgende dag in huis en alles was verder prima

• Geshopt op PassaTennis

Super snel geleverd, top producten en uitstekende klantenservice! Hier ga ik zeker weer iets bestellen!

• Geshopt op PassaVoetbal

Het is goed en duidelijk

Ik heb mijn pakket snel binnen gekregen en de kwaliteit was goed.

Fijn

Goede schoenen

• Geshopt op PassaKorfbal

Zoals gewoonlijk snel en probleemloos geleverd

In de avond besteld en de volgende dag weer gewoon geleverd. Niet alleen zeggen maar ook doen.

• Geshopt op PassaRunning

Super snelle levering en goede afterservice

• Geshopt op PassaRunning

Heel blij en altijd goed verpakt en verzorgd

Super website en de winkel in Utrecht ook al eens bezocht. Producten voldoen aan mijn verwachtingen

• Geshopt op PassaRunning

Vlotte levering mooie deal.

Vlotte levering mooie deal.

• Geshopt op PassaPadel

Super mooie shirts en zeer snelle goede service!

2 authentic Adidas WK shirts besteld, super mooie goede kwaliteit. Niet overal te vinden in de authentic versie. Dus zeer blij met deze unieke shirts. Om 13:00 besteld, volgende dag in huis. Top service, tot de volgende bestelling!

• Geshopt op PassaVoetbal

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ga er vast vaker eens shoppen.

Mooi aanbod. Snelle levering

Mooi aanbod in uit te kiezen. Eenmaal iets besteld dan wordt het snel geleverd. Top!

Top geregeld, binnen 1 dag in huis

Makkelijk site, snel besteld en geleverd.

Goedd

Simpel zoeken en bestellen en de volgende dag geleverd

Slechte retourmogelijkheden

Retourneren is (bewust) erg ingewikkeld. Terwijl je al bent ingelogd moet je opnieuw je e-mailadres en bestelnummer invoeren terwijl dit laatste niet eens valt te Copy-pasten wanneer je het gaat opzoeken bij ‘mijn bestellingen’.

• Geshopt op PassaTennis

Goed product en met retour was het ook zo verwerkt.

Bestelling was prima

Er zaten slippers bij de hockeyschoenen. Alleen bij maat 32 kreeg je maat 35 slippers en bij maat 39 schoenen kreeg je maat 43 slippers. Dat is wel een beetje vreemd. Rest van de spullen zoals omschreven

• Geshopt op PassaHockey

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire