Laden reviews...
2.916 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Snelle levering, goede uitleg.
PassaVolleybal
Jef
Gent
Duidelijke foto's product, goede prijs en snelle levering
Errol
Cuijk
Snel bestellen, snel in huis!
Jeffrey
Panningen
Ik had ruim van te voren een voetbal pakje voor mijn kleinzoon zijn verjaardag besteld. Eerst hoorde ik niets, vervolgen hadden ze mij een mail gestuurd wat in de spam was beland. Daarin werd vermeld dat het shirtje niet leverbaar is en of ik iets anders wil uitzoeken, terwijl op de site leverbaar staat. Vervolgens had ik een ander voetbalpakje besteld, daarmee weer het zelfde verhaal. Ik had wel korting gekregen, maar uiteindelijk heeft het niets opgeleverd. Ik had op de verjaardag alleen een broekje zonder passen shirt. Ik baalde enorm.
Beveelt niet aan
Hulya Piri
DELFZIJL
Producten tijdig verzonden en ontvangen, waren en paste ook zoals omschreven.
PassaHandbal
Tessa
Weert
Nadat ik een bestelling had gedaan wilde ik er nog wat bij doen. Ik heb zelfde ochtend gebeld, het artikel kon niet er niet bij gedaan worden. Wel kreeg ik een code om een nieuwe bestelling te plaatsen zónder extra verzendkosten. Geweldige service!
Ella
Leiden
Wat er beloofd werd gebeurde ook
Toon
Beesd
Duidelijke site, top service en bestelling keurig op tijd verzonden. Voetbal set voor kleindochter bestelt ziet er erg goed uit. En keurig verpakt
C
Purmerend
Zo’n goede service
Michiel
Huizen
Doordat de website overzichtelijk en er aantrekkelijke en eerlijke prijzen op staan is het fijn kopen. Vandaag gekocht en morgen in huis is geweldig.
Charl
Bemmel
Ben net begonnen met tennissen en zocht hiervoor producten, de website is zeer overzichterlijk door de categorieën die bepaalde producten toch apart houden! Zeer goed aan te raden!
Jordy
Wierden
Snel geleverd, past precies, ik zal deze winkel echt aanraden,
Mark
Duiven
Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Jordy
Santpoort Noord
Shirtje dat ik als verjaardagscadeau voor kleindochter wilde was niet op voorraad. Na overleg met het kind besloten we te wachten. Ik kreeg keurig bericht toen het er was en heb meteen besteld. Ze was superblij met haar uitgestelde cadeau.
Geeske
Kerkdriel
Erg fijn contact, snelle levering en hoge kwaliteit spullen
Juup
Zeist
Wat men schrijft wordt nagekomen. Dus dan durf je een volgende keer met een gerust hart iets bestellen
Henk
Eijsden
Alles prima naar wens gerefgeld!
Klaes
de Wijk
alleen ik moest dagen wachten voor ik mijn sokken had. te laat om ze me te nemen naar de vierdaagse van Nijmegen.
Bert
Den Haag
Het pakketje was snel geleverd en netjes verpakt!
Jurrien
Oldenzaal
Goede aanbieding van Ascis hardloopshort en shirt. Vlot en netjes geleverd. Helaas maakte DHL er voor mij een zoektocht van bij welke buren ze het hadden afgegeven.
Belinda
Nieuw-Vennep
Een padeltas gekocht voor de verjaardag van mijn zoon en ik kreeg hem keurig op de afgesproken tijd en mijn zoon heel enthousist over de tas! Mooie en handige padeltas!
Resina
Zevenaar
Ik heb de website als zeer prettig ervaren. Het bestellen ging gemakkelijk gelukkig en ik kon de bestelling gauw ophalen.
Francis
Sint Willebrord
Mooie tennisschoenen.
Aad
Boskoop
Topwinkel!
Guus
Zeist
Goede prijs kwaliteit verhouding.
PassaVolleybal
Sjef