Snelle bezorging en ruim assortiment
De site heeft een heel ruim assortiment met mooie prijzen. De verzending is super snel en praktisch!
Ilse
Eindhoven
Laden reviews...
4.323 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 53.356 recensioni con un punteggio complessivo di 9
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Ilse
Eindhoven
Product is snel geleverd
M
Den Bosch
Goede prijs en snelle verzending, helemaal super
Anna
Groningen
Goeie ervaring met de bestelling. Persoonlijk laten maken .et nummer en naam ziet er goed uit. Ook kwaliteit is van goeie stof. Prijs kwaliteit verhouding is top. Zeker een aanrader
Erik
Uithoorn
Mij bestelling komen altijd op tijd zonder problemen lekker man
Ricardo
's-Gravenhage
Echter, je mag bij een bestelling van ruim €200 toch wel verwachten dat er een hoes bij je racket zit en de bestelling online doen was niet erg ernvoudig
PassaTennis
Lennaert
Nieuwegein
Kreeg het op tijd binnen. Producten waren ook goed
Isabel
Haarlem
Fijne webshop
PassaVolleybal
Helga
Ermelo
Prima betrouwbare firma, goede producten.
PassaPadel
Tineke
Hoogland
Ik had mijn pakketje besteld. De volgende dag in huis goed en wel
Juup
Schagen
Ik had een nekwarmer besteld, maar ik had het verkeerde factuuradres opgegeven... Ik heb hierover een mailtje gestuurd naar passasports en ik kreeg binnen een dag een duidelijke reactie van een persoon, tegenwoordig krijg je vaak een AI agent, dus dit was wel gelijk heel fijn. Website is goed met scherpe prijzen! Niks te klagen bij dit bedrijf.
Sem
Veenendaal
Snelle levering van schoenen voor prima prijs.
Henk
Waalwijk
Ik heb 1 x mail gestuurd met vraag of ik mijn schoenen kan ruilen omdat er een fout zit in de schoen bij de tong. Deze doet pijn aan mijn voet. En ik heb een bericht achtergelaten voor de garantie regeling omdat ik ze wel 2 keer heb gedragen. Geen reactie.
Beveelt niet aan
Karien
Tilburg
Goed verpakt en snel verzonden TOP
karin
Almere-Buiten
Heb eerst 1,5 jaar moeten wachten en zelf contact moeten opnemen. Helaas typo op shirt maar geen coulance of check vanuit passa aangezien het geen naam is.. jammer!
Beveelt niet aan
Judith
Amstelveen
mijn ervaring is dat jullie een zeer nette mail sturen en zeer snel zijn met bezorgen en gewoon mooie spullen bedankt daarvoor mvrg peter
peter
Den Helder
Hele duidelijke website, zodat je, je goed kan inlezen wat je wilt en wat bij je past.
PassaPadel
EkoD
Purmerend
Goed assortiment, snelle levering
PassaHandbal
MKL
Breda
Snelle levering en goede service
Rosa
Utrecht
Eenvoudig om je bestelling te doen Kwalteit is goed Top passaSport Zoek echter een andere partij voor verzending Dit straalt op jullie af Levering door DHL dramatisch. Leveren het pakket niet af waar jij het vraagt en op het tweede pakketje wacht ik nu al drie dagen vanwege een fout in de distributie Ook bij andre partijen gaan de bestellingen met DHL bijna nooit goed Evert de koster
Evert
IJsselstein
Ik heb mijn bestelling gedaan en deze was binnen 2 dagen verzonden en snel in huis
Meike
Knegsel
Hele snelle levering Kwaliteit is too
Andrew
Dordrecht
Super snelle levering en precies zoals vermeld. Heel fijn!
Mylaine
Spijkenisse
Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk alles te vinden op de site. En de volgende dag al geleverd!!! Helemaal blij.
PassaTennis
R
ASSEN
Perfecte informatie/communicatie, hele snelle levering en kwalitatieve producten, zoon is enorm blij met zijn Real Madrid voetbaltenue!
Marleen
Ermelo