Laden reviews...
3.707 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Prima, voor herhaling vatbaar
H
Veenendaal
Makkelijke website, je kan de juiste filters instellen om het juiste product te selecteren, top!
Ron
Nunspeet
Producten voldoen aan verwachtingen en snelle service en levering!
Ties
Eindhoven
Al een paar keer besteld naar tevredenheid voor elke levering. Niet alle uitvoeringen in gewenste maat maar voldoende alternatieven. Dus wel geslaagd
Michel
Utrecht
Ruim assortiment, nette prijzen, snelle verzending
M.L. (Laura)
Nieuwerkerk aan den IJssel
Ik kijk regelmatig en koop bijna altijd padel spullen bij PassaPadel, goed aanbod, prijs en service helemaal goed! Passa is Prima!
Nico
Dordrecht
Snelle levering en mooi geprijsde artikelen
Anne
Hillegom
Indian Majaradja Jaipur set besteld
PassaTennis
Sjors
Hellevoetsluis
Snelle levering en goede producten
Marco
Hoofddorp
Prettige levering. Fijn dat het nieuwste model zo snel leverbaar was van de Pegasus! Voldoet erg goed!
Jacob
Joure
Ik had een stick gekocht en het ging echt perfect. Ik had aangegeven welke dag ik hem bezorgd wou hebben en dat gebeurden!
Florian
Monnickendam
Voor m'n dochter hockeyspullen besteld voor de 1e keer via deze website en alles werd samen geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Rachida
Vleuten
Wat een breed assortiment! En dé officiële online winkel van de KNHB. Het training-shirt dat ik wilde bestellen was niet op voorraad, maar kreeg onmiddellijk een bericht via de mail toen het shirt dat wel weer was, nadat ik eerst vriendelijk telefonisch te woord ben gestaan over de mogelijkheid om een mail te ontvangen. Telefonisch ben ik ook zeer professioneel en door een ervaren medewerker te woord gestaan. Overigens is de winkel kwalitatief gezien waarschijnlijk het beste op gebied van hockeyspullen in Nederland. Wel had ik bij de fietsklem die ik heb gekocht een korte, duidelijke handleiding verwacht. Het was heel eenvoudig in elkaar te zetten, maar toch. In ieder geval super tevreden en ik ga hier zeker vaker terugkomen voor hockeyspullen!
Huib
Hazerswoude-Rijndijk
Snelle levering,snelle reactie en item was heel goed. Dabkjewel
Ziya
's-Gravenhage
Ik heb zaterdag 29 Augustus een Hockey keepers-tas en sokken besteld voor de verjaardag van mijn dochter op 5 September. De site zegt voor 21:30 uur besteld, morgen in huis. Wanneer ik de Track&Trace gebruik krijg ik de melding: Opnieuw gelabeld voor retour naar de verzender. Als ik jullie bel krijg ik te horen dat jullie helaas telefonisch niet bereikbaar zijn. Dus een mail gestuurd om teleurstellingen te voorkomen voor de 13de verjaardag van mij dochter. Helaas kreeg ik op 4 september een mail met: geen idee hoe waarom de tas terug gestuurd is, tas is niet meer op voorraad dus helaas.
Beveelt niet aan
Fam. Vinck
Haalderen
Mijn kleindochter wilde een roze " echte" voetbal voor haar zesde verjaardag. We hebben en roze 3 uitgezocht. Ze is er erg blij mee elke dag even voetballen met haar heit en mem
PassaVoetbal
Caroll
Bovensmilde
De website werkt goed en de producten snel en goed bezorgd. Een aanrader. Ik zou hier zo weer sportartikelen bestellen.
PassaHandbal
Remco
Groningen
Heel blij met mijn schoenen, snelle levering & retour verliep ook goed. Had eerst de verkeerde maat besteld.
PassaVolleybal
Marlycke
Friesland
Groot aanbod en mooie aanbieding op de schoen die ik wilde hebben.
Benjamin
Amersfoort
De bestelde schoenen zijn vlot geleverd en bevallen zeer goed.
PassaKorfbal
Lisa
Koog aan de Zaan
De prijs is prima en het wordt snel geleverd.
PassaVoetbal
Peter
De Rijp
Bestellen ging ook makkelijk, bestelling was snel binnen en alles in orde. Scherpe prijzen ook.
PassaVolleybal
Else
Ermelo
Alles goed geregeld. Shop, levertijd en kwaliteit!!
Alex
Breedenbroek
Prima zo wel de bestelling als de bezorging
G
Nagele
This is a nice backpack for those that only need to bring one tennis racket and limited other belongings. It would be hard to fit a pair of shoes if there are already change of clothes, water bottle, tennis balls etc in the backpack. Otherwise the size and compartments are good.
PassaTennis
Grace