Laden reviews...
2.908 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Ben net begonnen met tennissen en zocht hiervoor producten, de website is zeer overzichterlijk door de categorieën die bepaalde producten toch apart houden! Zeer goed aan te raden!
Jordy
Wierden
Snel geleverd, past precies, ik zal deze winkel echt aanraden,
Mark
Duiven
Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een redelijke prijs
PassaPadel
Jordy
Santpoort Noord
Shirtje dat ik als verjaardagscadeau voor kleindochter wilde was niet op voorraad. Na overleg met het kind besloten we te wachten. Ik kreeg keurig bericht toen het er was en heb meteen besteld. Ze was superblij met haar uitgestelde cadeau.
Geeske
Kerkdriel
Erg fijn contact, snelle levering en hoge kwaliteit spullen
Juup
Zeist
Wat men schrijft wordt nagekomen. Dus dan durf je een volgende keer met een gerust hart iets bestellen
Henk
Eijsden
Alles prima naar wens gerefgeld!
Klaes
de Wijk
alleen ik moest dagen wachten voor ik mijn sokken had. te laat om ze me te nemen naar de vierdaagse van Nijmegen.
Bert
Den Haag
Het pakketje was snel geleverd en netjes verpakt!
Jurrien
Oldenzaal
Goede aanbieding van Ascis hardloopshort en shirt. Vlot en netjes geleverd. Helaas maakte DHL er voor mij een zoektocht van bij welke buren ze het hadden afgegeven.
Belinda
Nieuw-Vennep
Een padeltas gekocht voor de verjaardag van mijn zoon en ik kreeg hem keurig op de afgesproken tijd en mijn zoon heel enthousist over de tas! Mooie en handige padeltas!
PassaPadel
Resina
Zevenaar
Ik heb de website als zeer prettig ervaren. Het bestellen ging gemakkelijk gelukkig en ik kon de bestelling gauw ophalen.
Francis
Sint Willebrord
Mooie tennisschoenen.
Aad
Boskoop
Topwinkel!
Guus
Zeist
Goede prijs kwaliteit verhouding.
PassaVolleybal
Sjef
Stevensweert
Snel binnen en goed geregeld.
Charlotte
Delft
Geweldig geholpen een top artikel dik tevreden
Monique
Koewacht
Snel geleverd en goedkoper dan in de winkel
M.
Doetinchem
Snelle levering en artikel ontvangen zoals beschreven. Erg blij mee. Vooral de lila kleur is tof! Love it :)
Esmé
Assen
Ruime keuze uit -op voorraad- maten en kleuren; dus de door mij gekozen schoenen waren binnen 1 ( EEN) dag afgeleverd, De Hoka zelf ben ik mee bekend en die voldoen uitstekend
theo
Amsterdam
Goede en snelle levering. Daarnaast was het product van goede kwaliteit. De korting was ook zeer aantrekkelijk!
J.J.
Vlissingen
Netjes verpakt en naar behoren geleverd Fijne schoenen en zitten heerlijk
Mildred
Hoofddorp
Ik ben over het algemeen erg tevreden en kom ook regelmatig bij jullie terug voor zowel hockey- als tennisspullen. Jammer dat jullie weinig fysieke winkels hebben. Overigens heb ik wel het idee dat het belletje als iets uitverkocht is niet zo goed werkt.
Lotte
Nieuw-Vennep
Ik wilde een specifiek t-shirt in een specifieke kleur. Was op voorraad en snel en op de afgesproken dag geleverd.
H.J.
Deurne
Mijn zoon korfbalt sinds een paar maanden en we besloten hem een bal te geven zodat hij thuis kan oefenen. Te gek om hier een bal te vinden waar zelfs de juiste positie voor zijn handen op staat! Had verwacht de bal morgen in huis te hebben (ruim op tijd nog) maar ontving het pakket vandaag al. Dat wordt een stralende 8 jarige komend weekend!
PassaKorfbal
15 July 2026