Laden reviews...
3.227 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Snel en goede prijs
Pablo
Rotterdam
Ik heb 2 voetbalshirts van Feyenoord besteld. De bestelling en betaling ging makkelijk en overzichtelijk. Prima verzendkosten, ik dacht zo’n €3,99. Levering 1 week. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
AlbA
Assen
Verschillende sportschoenen gekocht. Het waren leuke aanbiedingen en de bestellingen worden altijd snel verstuurd.
Pepijn
Epe
Duidelijk , snel en goeie prijs!!!
Wim
Mijdrecht
Goede tennisballen voor een goed prijs en snel in huis.
Patrick
Amersfoort
De bestelling werd snel, netjes en herkenbaar verzonden. Na ontvangst van mijn bestelling kwam ik erachter dat ik bij bestellen een kortingscode had kunnen gebruiken, dat was ik vergeten. Ik heb klantenservice benaderd en deze hebben het kortingsbedrag terug gestort. HELEMAAL TOP!!!
Marcel
Voorschoten
Goede producten en binnen 1 dag in huis!! Fijne website en retourneren was ook makkelijk.
esmee
Oost-Souburg
Gekregen wat ik besteld heb tegen een goede prijs.
Gerhard
Bilthoven
Geweldige service bij het versturen van mijn bestelling, op tijd afgeleverd en goed verzorgd verzonden!
Kees
Roelofarendsveen
Ik zocht een paar nieuwe hardloopschoenen, na wat wisselingen van merk is de uitgebreide beschrijving en reviews zeer helpend om de juiste keuze te maken. Ik ben heel blij met de gekochte hardloopschoen. De demping en pasvorm zijn perfect. Mijn volgende schoenen zal ik zeker weer bij passasport kopen!
Rebecca
Amsterdam
Mijn pakket was door DHL niet geleverd maar teruggestuurd. Ik heb gebeld naar passasports en zij hebben het goed en snel geregeld dat ik toch weer mijn pakket kunnen krijgen. Zij zijn goed te bereiken via telefoon en heel behulpzaam.
Jarsofclay
Eindhoven
Goede producten , zeer acceptabele prijs en een snelle bezorging. Wat wil je nog meer!
Giel
Mierlo
Lekker duidelijk en overzichtelijk. Kon alles goed vinden op de site
Frank
Nieuwegein
Ik had eerst beetje argwaan, maar ben helemaal om ga zeker vaker hier bestellen
Rachid
Gouda
Schoenen werden snel geleverd en de prijs was ook goed. Schoenen zitten fijn en zijn naar wens
Karin
Vleuten
Nieuwe spikes besteld. Ze werden supersnel geleverd. Zeer tevreden!
Marianne
Hilversum
Snel geleverd en duidelijke communicatie.
PassaVolleybal
Susan
Zwolle
Snelle service.
Ilse
Meerkerk
Communicatie was top. Vervangend bezirgadres snel doorgegeven.
John
Oss
Bij de aankoop van een paar witte sokken merkte ik bij het openen van de verpakken dat er roze vlekken inzaten. Nadat het gemeld was kreeg ik diezelfde dag nog reactie dat ik een nieuw paar kreeg en dat ik de andere mocht houden. “Wellicht gaat het eruit in de was” was de reactie vanuit Passasport.
Thijs
Waalwijk
Dat ik hier meer sportspullen zal halen in een hele korte tijd en het is goedkoop als je iets snel wil hebben voor de sport die je gaat doen of al doet
Jonathan
Rotterdam
Snelle levering. Ik heb de producten in goede staat ontvangen. Heel erg blij mee.
Floor
Amsterdam
Ik heb hier schoenen gekocht en ben ontzettend tevreden. De bestelling werd erg snel verwerkt en geleverd. De klantenservice is uitstekend en vriendelijk. Absoluut een aanrader, ik kom hier zeker terug!
Oliwia
Hardinxveld - Giessendam
Erg tevreden met mijn padelracket. Deze is precies zoals deze omschreven staat. De levering kwam zoals voorraf aangegeven. Al met al een top ervaring!
Ramon
Epe
Zeer vlug geleverd, en goed materiaal
Jos
Evergem