Laden reviews...
3.808 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Betaalmogelijkheden zijn zeer beperkt want ideal werkt niet. Reactie van Passa op melding hiervan was ver onder de maat.
Beveelt niet aan
Ed
Den Haag
1e keer iets besteld... Maar kreeg maar geen track en trace terwijl op de site bleef staan a.s. zaterdag wordt er geleverd..... En daar ineens midden in de nacht kwam de track en trace en werd er ook daadwerkelijk geleverd.... Iets wat ik niet gewend ben maar schijnbaar wel werkt
Alex
Tilburg
Ik heb kniebeschermers besteld hier. De maten zijn heel duidelijk aangegeven ook in centimeters ipv alleen maar S of M of L, waardoor ik wist welke maat ik moest bestellen. De service was ook super snel, dat was erg fijn!
PassaVolleybal
Anouk
Utrecht
Bestellen gaat snel en de informatie over de bestelling.
Willem
Den Haag
Mooi voetbalshirt besteld, goede kwaliteit en snelle verzending
mariella
Alkmaar
Bij het ruilen van de verkeerde maat, ook achteraf nog de korting verrekend. Snelle communicatie, kortom "Top".
A
Hoofddorp
Found it searching for shoes, easy to find, and price was good, for that model
Luis
Den Haag
alles verliep zeer snel en soepel met mooie en goede schoenen als eindresultaat
M
Arnhem
Betrouwbare service en uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingMijn ervaring met PappaSport is zeer positief. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. De prijs-kwaliteitverhouding van de producten is uitstekend; je ontvangt hoogwaardige kwaliteit voor een marktconforme prijs. Daarnaast werd de bestelling binnen de toegezegde termijn zeer snel geleverd. Een betrouwbare webshop die de servicebeloften nakomt, ik beveel PappaSport dan ook van harte aan.
Joost
Erp
Passa Sports, goedkoop, prima service, en duidelijke communicatie! 'Vandaag besteld, morgen in huis', komen ze ook na! Een dikke 10!
Piet
Meliskerke
Snel lveren
Said
Roosendaal
geen opmerkingen over de inhoud, maar teleurstellend dat de afgesproken plaats voor bezorging zonder enige vorm van overleg meer dan 10 kilometer verderop was verplaatst.
Jorg
Culemborg
Fijne webshop, geen overbodige mails, alleen wat nodig is. Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd.
Jip
Nijkerk
Ik ervaarde een smooth proces rond de bestelling van mijn padel schoenen. Jullie zien mij vast weer terug.
Arno
Hoofddorp
Richard
Made
De aankopen bij PassaSporsts hebben mij tot nu toe nog nooit teleurgesteld, een goed product voor een redelijke prijs en de levering is snel
Ronald
Arnhem
Het is een duidelijke webshop. Je kan makkelijk bestellen. De communicatie is heel goed. En snelle levering. Ook de prijzen zijn top. Ga hier zeker vaker bestellen.
Els
Breda
de bestelling was gelijk goed gegaan meestal gaat het mis goed ingepakt de kleuren waren goed
PassaVolleybal
Zara
Breda
Super tevreden
Sabine
Oosterhout
Volgens de site zouden de schoenen van mijn zoon de volgende dag in huis zijn mits we ze voor half 10 bestelden. We waren ruim op tijd maar ontvingen pas een dag later het bericht dat de schoenen waren bezorgd. De schoenen zelf waren prima maar helaas te laat voor de eerste gymles. Als dit niet op de site had gestaan was ik vast tevreden geweest over de service maar nu waren we wel teleurgesteld.
PassaHandbal
Esther
Wateringen
Beste Eshter,
Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen. Wat vervelend dat het pakket een dag te laat is geleverd. Ik zie dat het pakket op 02-09 is verzonden naar DHL vanuit ons magazijn. Het pakket heeft op 03-09 ook een scan gehad maar helaas is het proces niet verder gegaan op die dag. Helaas was het pakket vertraagd. Excuses hiervoor.
Onze leverbelofte staat ook vermeld op de webshop.
Leverbelofte
Voor 21:30 uur besteld op een werkdag? Dan heb je je bestelling meestal de volgende dag in huis. Je ontvangt een verzendbevestiging met track & trace zodra je pakket is verzonden. Deze e-mail kan ook later op de avond of 's nachts worden verstuurd.
Komt levering de volgende dag niet uit? Tijdens het afrekenen kies je eenvoudig een bezorgdag die jou beter uitkomt.
In 95% van de gevallen leveren we volgens deze belofte. Soms ontstaat er onverwacht vertraging, bijvoorbeeld in ons magazijn of bij de vervoerder. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte via e-mail en track & trace.
Kies je voor personalisatie? Houd dan rekening met een iets langere levertijd. Omdat je product speciaal voor jou wordt gepersonaliseerd, kunnen we dit proces helaas niet versnellen.
Hopelijk heeft je zoontje veel plezier met de schoenen!
Super snelle levering
Renske
Benthuizen
De tas is niet geschikt voor tennis, of padel rackets. Deze is namelijk voor tafeltennis bledjes. Gaat dus weer retour. Misschien duidelijk vertellen dat het voor tafeltennis is, scheelt weer retouren. Bij een tafeltennis racket is een schoudertas ook niet echt nodig
Beveelt niet aan
Pim
Ede
Prima gewerkt , alleen dhl kwam een dag te laat.
freek
Naaldwijk
Fijn contact gehad met informatie over mijn bestelling.
Jay
Leiden
Snelle levering, alles netjes geleverd.
Joris
Loosdrecht