HeelGoed

Prima en snel gedaan

Top, snelle levering

Top, snelle levering en goede prijs!

Zie er goed uit

• Geshopt op PassaHockey

Echt gericht op de klant, zo makkelijk mogelijk gemaakt, top

Topservice en echt klantvriendelijk, retourneren is simpel en effectief, heel fijn en duidelijk

• Geshopt op PassaTennis

De spullen werden keurig in de juiste maat en kleur en ook nog eens op het afgesproken moment aan de deur afgeleverd.

• Geshopt op PassaTennis

Tweedekans gekocht, tweedehands gekregen.

Woorden hebben een betekenis. “Nieuw” is niet hetzelfde als “zo goed als nieuw”. “Beschadigd” is niet hetzelfde als “kapot”. En “tweedekans” is (in mijn ogen) niet hetzelfde als “tweedehands gebruikt testmateriaal”. Een tweedekans product is een product dat bijvoorbeeld retour is gestuurd, zonder originele verpakking of lichte verzendschade heeft. Ik heb een “tweedekans” padelracket gekocht, maar ontving een racket dat duidelijk gebruikt is en zichtbare gebruikssporen heeft. Dat voelt voor mij niet als tweedekans, maar als tweedehands. Als het om een gebruikt testracket gaat, zet dat er dan gewoon duidelijk bij. Mijn verwachting bij het woord “tweedekans” was duidelijk anders dan wat er uiteindelijk is geleverd.

• Geshopt op PassaPadel

Goede ervaring besteld betaald en het is gelijk verzonden en een dag later gelijk binnen top service zou vaker kopen bij jullie !

Heel erg tevreden!

Mijn voetbalschoenen en voetbal shorts zijn snel bezorgd en zijn goed afgeleverd!

Bestelling- levering- handballen

Makkelijk bestellen online, snel en zorgvuldig geleverd. Heel tevreden met de shirts en t-shirt

• Geshopt op PassaHandbal

Goed geholpen alleen wat pech

Zat bij levering een productie fout in het shirt. Shirt was vervolgens ook niet meer leverbaar. Wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en duidelijke communicatie via de Mail. Hoop de volgende keer als ik wat bestel iets meer mazzel te hebben.

Vlot besteproces en levering

Duidelijk site en bestelprocedure. Fijne aanbieding van brooks hardloop schoenen. Snelle levering. Ik ga hier vaker bestellen. Kende het bedrijf niet.a

• Geshopt op PassaRunning

Helle snelle en vlotte afhandeling

Mooie site. Prijzen top en snelle afhandeling

• Geshopt op PassaRunning

Goede aanbiedingen en snelle beantwoording

Goede ervaring en ik werd goed geïnformeerd.

• Geshopt op PassaVoetbal

goed snel aangekomen alleen wel doos kapot

ik had nieuwe hockeyschoenen besteld, omdat ik die nodig had en kon die goedkoop met dezelde kwaliteit vinden. Alles was goed alleen de doos viel bijna uitelkaar.

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Heel blij met mijn racket. Snel en netjes geleverd en van goede kwaliteit

Snelle levering New Balance

De bij PassaSports bestelde New Balance schoenen voor mijn wandelhobby zijn tegen een mooie korting en snel geleverd.

• Geshopt op PassaRunning

Producten snel ontvangen, maar retourverwerking gaat heel langzaam

De producten zijn snel ontvangen en zijn van prima kwaliteit. Het retour proces verloopt erg langzaam.

Top zaak! Bestel voortaan mijn schoenen bij PassaRunning

Veel soorten merken, veel kleurkeuze. En supersnel geleverd. Ook bij retourneren is het zo gefixt. Top zaak!!!

Snelle, correcte levering

Goede materialen worden geleverd binnen de beloofde termijn.

• Geshopt op PassaTennis

snelle bezorging en kloppend prod volgens advertentie

snel gekregen en een hele blije zoon die nu weer kan knallen met voetbal! Goeie aanbieding!

Uitstekende en snelle service

Mijn bestelling werd zeer snel bezorgd en goede en snelle omruil service

Duidelijke site

Duidelijk, veel keus.

• Geshopt op PassaTennis

Prima kwaliteit en prijs en verzending!

Prima kwaliteit en prijs en verzending!

Fantastisch!

Voetbalsokken besteld en de volgende dag al in huis! Helemaal super en voor herhaling vatbaar! Top service!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire