Snelle service en goede prijs/kwaliteit

Passavoetbal/running is veruit de goedkoopste en snelste service!! Goede kortingen.

• Geshopt op PassaRunning

snelle service goed geregeld.

prima geregeld

Super mooi shirt met bedrukking heel snel ontvangen. Top Service

• Geshopt op PassaHockey

De bestelling zit als gegoten, bedankt.

• Geshopt op PassaPadel

Prima!!

Goede communicatie over bestelling en levering. Snelle levering ook. Product helemaal naar wens!

• Geshopt op PassaRunning

Duidelijke informatie, snelle en nette verzending

Website is duidelijk, geeft volledige informatie betreffende de novablast 5 van Asics. En nu nog een leuke aanbieding ook. Tevreden klant!

Hele snelle service

Bestelde product zeer snel en goed ontvangen! Ook tevreden met mijn nieuwe padel racket!

• Geshopt op PassaPadel

Wacht al bijna 2 weken op bestelling

15e bestelling geplaatst. Zou 19e geleverd worden. Maar liet bedrukken maar wordt nergens aangegeven hoe lang het dan gaat duren. 20e een bericht gestuurd. Bedrukking duurt langer verwacht binnen 2 werkdagen verstuurd te worden. Net weer bericht gestuurd. Is de 27e. Vervoerder heeft niks aangegeven. Alleen dat er iets is aangemeld al sinds de 18e. Binnen 5 min reactie dat vervoeder pakket is kwijt geraakt. Tuurlijk. Ze hebben het niet eens ontvangen. Geloof er niks van.

• Geshopt op PassaHockey

Goede klantenservice en goed schoenen

Na jaren had ik besloten om het hardlopen weer op te pakken. 1 probleem geen goede schoenen meer. Na wat onderzoek kwam ik op de bondi 9 en na nog wat meer research was Passasports het beste adres. Schoenen besteld op maat (wat het internet eerst aangaf) helaas te klein. Retourneren was geen probleem. Geld weer snel retour op mijn rekening. Nieuwe schoenen besteld in de juiste maat en snel gekregen. Heerlijke hardloop schoen. Goede demping, mooie lichte schoen en de ronding zorgt dat ik sneller ben dat ik ooit was. Erg tevreden over de Bondi en over passasports.

mooie schoenen

mooie schoenen, snel bezorgd, helemaal top

Zeer leuke opvallend schoen

Pas perfect en ze vallen goed op. Op het veld.

• Geshopt op PassaHockey

Ruime keuze, snelle website, duidelijk proces en snelle.levering

Heerlijke webshop, goede info, mooi assortiment en snelle levering.

• Geshopt op PassaTennis

‘‘s avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Super!

Levering was razendsnel

Tennisschoenen moeten zich nog bewijzen. Goeie deal voor de Tretorn plus ballen.

• Geshopt op PassaTennis

Op gepaste wijze voorzien van informatie en bestelling zoals beschreven ontvangen. Jammer dat er fysieke winkel in de buurt van rotterdam is. Verder super tevreden en een duidelijke web site om te shoppen

• Geshopt op PassaTennis

Producten waren top en snelle levering

• Geshopt op PassaHandbal

Top! Bedrukt shirt snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Heel positief

Ik had een tennistas besteld, en een dag later kon ik deze ophalen bij een pick-up point precies zoals beloofd. Erg tevreden!

• Geshopt op PassaTennis

Snel geleverd en iets retour sturen is makkelijk

• Geshopt op PassaVolleybal

Producten snel en volgens afspraak geleverd

Was nog niet bekent met PassaSports. Maar bestelde producten zijn snel en volgens afspraak geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen

gewoon geleverd wat besteld

Top bedrijf

Ik doe regelmatig wat bestellen bij passa altijd goed en ik heb nog nooit wat terug hoeven sturen !!

Alles conform afspraak, alleen positieve ervaring binnen 24 uur

Zo zou iedere bestelling moeten verlopen!

Supersnel!!!

• Geshopt op PassaVoetbal

Producten scherp geprijsd en snel geleverd

Ik heb hier een paar hardloopschoenen gekocht tegen een scherpe prijs. De levering was daarbij ook nog eens lekker snel! Ik zou hier zeker de volgende keer weer bestellen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire