Laden reviews...
3.425 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Kwam snel binnen en zag er allemaal netjes uit
25 August 2026
Cas
De Meern
Ben plezierig en behulpzaam telefonisch geholpen . Het lukte me niet via mail te bestellen maar dankzij telefonische hulp mij WK hockey-shirts voor de kids op tijd ontvangen. Hartelijk dank hierboor.
D Devillers-Coppens
Roosendaal
Goede surves. Snel bezorgd en de kwaliteit is top
Rowena
Westervoort
Fijne comunicati
PassaRunning
Lian
Roosendaal
Mijn pakketje was echt supersnel geleverd Was ook super blij met de kortingscode 10/10
Anne-Sophie
Vleuten
Goede ervaring!
Valeska
Leidschendam
Zondag een bestelling gedaan en maandag ochtend al geleverd echt super snelle bezorging!
Diana
Leiden
Besteld omdat het de volgende werkdag geleverd zou worden. Door vertraging (wel netjes over geïnformeerd) was dit niet zo. Daarom scheenbeschermers geretourneerd (hadden we zelf al gekocht) maar wel verantwoordelijk voor de retourkosten. Vind ik geen service.
Kraakman
Alkmaar
Makkelijke site, en de bestelling kwam snel aan. blij met de keuze voor passasports!
karlijn
Is nu 8 dagen geleden, nog geen pakket gezien
PassaVolleybal
Wieneke Waarle
Amsterdam
Goed online advies, gemakkelijk bestellen, duidelijke afhandeling in de webshop, volgende dag in huis!
patrick
DEN HOORN ZH
Super snelle levering
Kischan
Best
Altijd ruime keus in handbalschoenen. Prijskwaliteit verhouding is goed. Snelle levering
PassaHandbal
Patricia
Voorschoten
De aangeboden producten zijn goed geprijsd en de bestelling kwam binnen een dag aan. Was perfect omdat ik een nieuw broekje nodig had voor die zelfde dag
Joey
Groningen
Mega snelle levering en super blij met de schoenen en tennis tas
Sophie
Amsterdam
padelschoenen besteld, zitten super en goedkoper dan in diverse winkels. snelle levering.
Igor
Aalten
Snelle levering van een mooi produc
Eveline
Geleen
Snelle levering en top keepershandschoenen
Denise
Zaandam
3 mooie shirtjes van Indian Maharadja. Kleuren mooi fris wit, rood en donkergrijs. al veel compimentjes gehad op de tennisbaan. Ben er heel blij mee!
Monique
Tilburg
Goede service, ook retourcaanmelding goed verlopen
laura
Werkendam
Seizoenstart - en de kicks van een maandje geleden zijn nu te klein. PassaVoetbal leverde snel een mooi setje nieuwe!
VoetbalFan
Haarlem
PassaRunning
Joep
Rotterdam
Ik kon snel vinden wat ik nodig had, de service is goed. De producten waren de volgende dag al binnen.
Chantal
Sint-Oedenrode
Zoals altijd snel geleverd maar ook echt een enorm aanbod aan kwalitietsproductrn
Werner
Snelle verzending