Duidelijke website en snelle levering

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Passasport. De website is heel duidelijk en de levering is eveneens goed en snel verlopen.

Overzichtelijk en snel geleverd

Overzichtelijk en snel geleverd

Helemaal top!

Goeie deals, snelle levering, en blij met de spullen.

Snelle levering, mooi shirt. Positief

• Geshopt op PassaVoetbal

Prima communicatie en snelheid van levering

Mijn bestelling is echter nooit bij mij terecht gekomen. Ik kreeg van DHL een mededeling dat het pakketje was afgehaald, terwijl het nooit bij het afhaalpunt is bezorgd. Vervolgens krijg ik een bericht van PassaSports dat het pakketje is geretourneerd en dat ik mijn geld terug krijg. Vreemd...

Super snelle levering!

Goede website en super snelle levering, keurig verpakt. Top.

Mooie trainingsbroek

Mooie trainingsbroek een prima pasvorm zelfs de lengte was in één keer goed.

• Geshopt op PassaHockey

Prima ervaring.

Dit is de tweede keer dat ik hier besteld heb en ze hebben mij niet teleurgesteld. De artikelen zijn precies zoals ze op de site staan en de service is zoals ze beloven. M.a..w. ik ga hier zeker weer naartoe wanneer ik wat nodig heb.

• Geshopt op PassaRunning

De web-site is gemakkelijk te vinden en met een goede kwaliteit is dit een aanrader

met een ruime keuze en goede kwaliteit voldoen zij aan eisen die tenniskleding in zich dient te hebben om vrij en lekker te kunnen spelen. De pasvorm is excellent en de verzending van de sportkleding zorgt voor een snelle levering, waardoor je snel in je nieuwe outfit op de baan kunt staan TOP

Snel en klantvriendelijk

Heb 2 paar schoenen besteld, 2 verschillende maten. Bij retour aanmelden 1 schoen teruggestuurd met als reden verkeerde maat. Bij deze keuze kreeg ik kortingscode voor nieuwe schoenen te bestellen zodat ik geen verzendkosten zou hoeven betalen. Dit had ik echter niet nodig, maar voor een volgende keer weet ik dit nu.

• Geshopt op PassaRunning

Mooie prijs op schoenen van vorig jaar, snelle levering!

• Geshopt op PassaRunning

Vlotte levering, scherpe prijs en uitstekende communicatie: een foutloze bestelervaring

Topervaring van begin tot eind. De bestelling werd snel verwerkt en ik ontving direct een duidelijke bevestiging met alle besteldetails. De communicatie was prettig en transparant: zodra het pakket klaarstond voor verzending, volgde automatisch een mail met track & trace. De ASICS Metaspeed Edge Tokyo werd keurig bezorgd via DHL, precies zoals aangegeven. Voor de prijs heb ik elders gezocht maar PassaSports bood veruit de scherpste aanbieding. Gratis verzending en een vlotte afhandeling maken het helemaal compleet. Kortom: een betrouwbare webshop met een sterk aanbod, snelle levering en goede service. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsloopschoenen tegen een aantrekkelijke prijs. Ik kom hier zeker terug. 5 van de 5 sterren

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering voor een goed product

De levering was vlotjes en makkelijk te beslissen. Ook de schoenen zijn top.

• Geshopt op PassaVolleybal

Snel en netjes

Na de bestelling had ik het artikel snel in huis en de verpakking was goed verzorgd. Aangezien ik dit al cadeau heb gekocht voor iemand, kan ik over de kwaliteit niets zeggen.

Helemaal top .. topsport

Alles is top!!

• Geshopt op PassaVoetbal

Makkelijk bestellen en heel snelle levering

Bestellen ging heel makkelijk . Product die ik wilde heel snel gevonden. Keurige en vooral heel snelle levering. Ben heel erg tevreden. Aanrader voor een ieder. 10+

Pakket nog niet

Bestellen was ok. Dag vrij genomen ommpakket in ontvangst te nemen. Geen bericht niks. Dat was woensdag Op donderdag wordt pakket bezorgd. Wie weet waar. Niemand. Passa is gesloten. Bezorger stuurd me naar passa. Heerlijk vinger wijzen dit Inmiddels zondag. Geen idee waar het pakket is. Morgen ga ik op vakantie.

Teleurgesteld

Ik bestelde het nieuwe Nederlands elftal shirt voor het Wk 2026, maar ik kreeg niet het officiële Nederlands elftal shirt, de bedrukking is anders, er staat geen rug nummer op de voorkant van het shirt het shirt blijkt een toeschouwer editie te wezen, erg jammer dit als ik dit had geweten dan had ik dit shirt niet hier besteld ik vind dat ze dit duidelijk hadden moeten laten weten.

• Geshopt op PassaVoetbal

Heel tevreden met mn schoenen, en super snelle levering

Schoenen gepast in een andere winkel, daar hadden ze de kleur niet die ik wilde. Hier gelukkig nog wel en ik had ze de volgende dag in huis

• Geshopt op PassaRunning

Duidelijke communicatie en snelle levering.

• Geshopt op PassaPadel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

• Geshopt op PassaRunning

Prima! Ik was helaas niet geheel tevreden over (de kleur van) het artikel, maar dit is prima en snel opgelost.

Niet goed!

DHL heeft het niet op een locatie gelegd om het te kunnen afhalen. Het kan dus ook aan de leverdienst liggen…

Super snelle levering

Super snelle levering Alles keurig verpakt

snel en kundig

perfecte service, snel opgelost

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire