Laden reviews...
2.686 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Veel keuze op de site. Vragen worden snel beantwoord en daarnaast wordt het snel geleverd.
Bianca
Almere
Ik was een stukje van een cornermasker kwijt geraakt, maar ze hadden geweldig gewoon een vervanging daarvoor. Echt een goede service!
PassaHockey
Bob
Oegstgeest
Bestelling weer snel geleverd!
Lars
Aalden
Alles wat is besteld doet volledig aan de verwachtingen
M.
Katwijk
O
Amsterdam
Fifa 2026 bal besteld, mooie als kado voor voetbal dier. Goede en snelle service en levering
Ronald
Goes
Met veel keuzes in merken en maten is er altijd wel iets passends te vinden voor elke sporter. Snelle levering ook.
Robin
Amersfoort
mooie scheidsrechters kleding, goede kwaliteit / prijsverhouding
PassaKorfbal
Bert
Maassluis
Oranje Sportshirt besteld, Adidas. Sale van 20 voor 15 euro. Mooie kwaliteit en razendsnel bezorgd.
Marc
Delft
Super! Goed geregeld en netjes ingepakt en ook op tijd geleverd! Ga zo door!
Ray
Dordrecht
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Judith
Haren
Doordat mijn schoenen niet zijn aangekomen, heeft de klantenservice het echt waar super netjes opgepakt en snel gehandeld. Waardoor ik alsnog mijn schoenen hebt ontvangen!
Evy
Oosterwolde
Alles juist geleverd, je kon prettig de filters invullen op de website om zo bij het juiste tennis product te komen.
R
Gees
Prima service. De schoenen vielen te klein, maar het retoursysteem is simpel en makkelijk. Helaas had ik al een nieuwe bestelling geplaatst voor een grotere maat en zag ik pas bij het aanmaken van het retour dat ik een gratis verzending kon doen als ik moest wisselen ivm de maat. Dus tip: mocht je gaan wisselen maak eerst de retour aan.
K.
Minnertsga
Snelle levering, goede keuze in verschillende producten tegen nette prijzen. Ook de retourafhandeling verloopt prima. Fijne webwinkel!
PassaHandbal
John
Overveen
Net een ruim assortiment worden bestellingen enorm snel verzonden. Communicatie duidelijk. Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Vincent
's-Hertogenbosch
Via de website kon ik mijn bestelling makkelijk plaatsen. Bestelling is super snel geleverd. Blij met mijn aankoop!
Hanneke
Bennekom
Prima website, overzichtelijk en een super groot assortiment. De spullen werden keurig op tijd geleverd.
Marc
Amsterdam
We bestellen hier regelmatig spullen voor het handbal. En altijd is het goed qua bestellen, versturen en materiaal. We hebben 1 keer pech gehad en toen werden we subliem geholpen. Dit is voor ons de shop om bij te bestellen. Zowel voor ons als ouders als voor de kinderen.
PassaHandbal
Peter
Beek en Donk
Goede kwaliteit schoen, scherpe prijs. Snel bezorgd en goede klantenservice en retourbeleid.
Merijn
Roermond
Met de korting van de padelclub waar ik bij zit, een mooie nieuwe racket gekocht! Was er binnen een paar dagen netjes in een doos
Daan
Nijmegen
Netjes ontvangen
Maurice
Geleen
Na bestelling werden schoenen via info keurig geleverd bij afleverpunt. Waren precies zoals op beeld te zien was.
Jeannet
Kesteren
Bestelling & levering vlekkeloos. Dit in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Wat wil je nog meer?
Greta
WIERINGERWERF