Fast

Livraison très rapide, super contente

Heel snelle levering

Schoenen smiddags besteld…andere dag al in huis

Great shoes, very comfy as promised

Best value for money

Alles ging soepel

Goede prijs

De prijzen zijn goed, en een snelle levering.

niks op aan te merken

Supersnel geleverd, het juiste pakketje, uitstekende website-info

Op de site kon ik goed kiezen, betalen ging prima, het pakketje was er al de volgende dag en over de levering werd ik steeds goed geïnformeerd. Wat wil je nog meer?

Snel prettig en niet te duur.

Nu een aantal keren besteld bij runningdirect en al mijn ervaringen waren goed. Ook bij retourneren omdat de schoenen niet goed zaten. Al met al tevreden.

Vlotte levering, correcte prijs

Beste prijs, stipte levering. Top

Snel en correct.

Prachtige schoenen. Prijs en kwaliteit verhouding top evenals de verzending.

Goede kwaliteit van de producten en zeer snelle levering!

verkeerde levering gekregen en na wat telefonisch contact heb ik binnen de 2 dagen alles oké

Na enige twijfel bij mij of het in orde ging komen. is het toch in 2 dagen de juiste levering van schoenen toegekomen.

Terugbetalen gaat niet goed

Paar weken geleden schoenen besteld en betaald die heel strak aan de bovenkant door een elastiek aansloten en teruggestuurd. Daarna een schoen besteld en betaald die voldeed met een ouderwetse sluiting maar nog geen geld teruggezien voor de teruggestuurde schoenen.

Snelle en correcte levering, voordelig.

Na het kenbaar maken van mijn vermiste bestelling is dit meteen opgelost.

Na het contact hebben, is er meteen actie indernomen en ben ik alsnog goed geholpen.

Super service en goede kwaliteit

Super service en schoene / kleding voor sporten, snel antwoord op mijn advies vraag via Whatsapp, top!

Goede prijs én service

Sowieso heel mooie saucony schoenenaanbieding gescoord. Paar andere dingen meebestelt, klein akkefietje over prijsfoutje gehad en door de klantenservice opgelost op prettig menselijke manier.

Verkeerde schoenen ontvangen.

Ik heb een verkeerde, maat, kleur en type schoen ontvangen. Vandaag retour gestuurd. Indien vandaag de juiste schoen wordt gestuurd kan ik het ophalen voor mijn vakantie. Indien dit niet het geval is moet ik afzien van deze koop????

Snelle levering en retour verwerking.

Prijs/kwaliteit

Direct geholpen op een professionele manier

Duidelijke website, vlotte levering, voordelige prijs

Kwalitatief en snel

Snel geleverd en aan eerlijke prijs.

Snel geleverd. En er was iets fout gegaan bij post.nl. via de goed te bereiken klantenservice goed opgelost!!

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de spullen is prima.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire