Zeer goede service, komen de beloofde afspraken zéér correct na.

Zeer goede service, komen de beloofde afspraken zéér correct na. Prettige ervaring.

correct en snelle levering, volgens aangegeven op web site.

Het artikel dat ik besteld heb is geleverd volgens de aangegeven tijd en dit was ook degelijk verpakt zodat er niets tijdens het transport kon aankomen van schade. Ik zou zeggen doe zo verder.

Snelle levering en scherpe prijzen

Goed assortiment en prijs

Verpakking functioneel Mooie site Snelle levering

Nette internet shop

Keurig op tijd en snel geleverd. Goed en netjes verpakt.

Goede service. Snelle levering

It was easy to choose and to order. Delivery is done via PostNL, so quickly. I had to return ordered Asics, but ordered new bigger sized. Return process is convenient, because everything was arranged (return label in the box, return form as well). Finally, I’m enjoying my new sneakers!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke website, snelle levering en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel en goed geleverd

Helemaal tevreden over alles!

Prima product snelle levering

Snel en goed geleverd

Shirt werd zeer snel geleverd

eenvoudig te bestellen en snel in huis

Prima geregeld met eenvoudige webshop Opmerking over de Mizuno schoen, ik heb altijd maat 42,5 en beide die ik heb besteld zitten goed. De keer hiervoor heb ik de Mizuno Wave Aero 19 besteld maar die was te klein en heb ik terug gestuurd, wat prima is afgehandeld. Daarvoor heb ik ook mizuno besteld en daar was 42,5 wel goed. Toch vreemd dat van hetzelfde merk dan ineens de maat niet juist is.

Snelle levering. Item dat volledig aan de verwachtingen voldoet. Beschrijving zoals het moet en waardoor je als klant een goed zicht hebt op wat je koopt.

Dag na bestellen werden de schoenen geleverd. Prijs was prima, schoenen zijn top.

Fair

Correcte service. Vlugge levering, product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

uitstekend

Snelle levering.. hele fijne hardloopschoenen

Super goede ervaring

Snelle levering en ook makkelijk te retouren wat je niet wilt houden. Ook de terugbetaling ging vlot. Top dus

Korting op zeer exclusieve schoenen en vlug geleverdj

Gewoonweg topschoenen gekocht nike vaporfly 2 ( vind je niet overal en al zeker niet in courante maat ) met dan nog eens een flinke korting en binnen de 24 h gebracht aan huis.

Top, snelle levering

Goede klantervaring

Snel bezorgd, goede prijs

Super snel top

Geen opmerkingen

Very fast delivery, great job!

Thank you!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire