Super goed

Zeer tevreden over de kwaliteit en ook de zeer snelle levering

Snelle afhandeling en goede schoenen!

Levering en product naar verwachting. Voldoende geïnformeerd over bestelling en uitlevering

Goede product, snel geleverd

Gewoon goed

Levering volgens afspraak

Supersnel geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd.

Mijn eerste bestelling , kwa maat correct ,levering in orde.

Betrouwbaar

Snelle en betrouwbare levering.

Snel en makkelijk te bestellen, snel geleverd

Prima en snel geleverd

Helemaal tevreden

Keuze loopschoen

Levering ob

Bijna te perfect

Nette site, goede spullen en zelfs op zondag is er nog iemand druk met verzendklaar maken. Keurig verpakt en zelfs compleet retourlabel meeverpakt. Dit zijn mensen met visie en passie. Ik hou niet van webwinkelen maar op deze manier ben ik zelfs fan!. Complimenten

Tevreden

Mooie site en snel geleverd

Nice

Lekker snel geleverd en netjes afgeleverd en dat voor de aantrekkelijke prijs.

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd.

Mooie schoenen voor een nette prijs. Levering was zeer snel. Voor herhaling vatbaar!

Volledig assortiment, snel, goede prijs

Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede prijs

Slecht!

Product bleek te klein na ontvangst… Onmiddellijk correct teruggestuurd… Na bijna twee weken nog steeds geen maat groter ontvangen…ondanks reeds twee keer te mailen…telkens zonder antwoord te krijgen…triestig…

Ruime keus

Snelle levering en je krijgt waar voor je geld

Goede webshop!

Sportschoen besteld die ik wou. De dag die ze beloofd hebben zijn ze aangekomen. Tot service!

Product top, aflevering slecht

Via postnl zou het pakket op een postnlpunt worden afgeleverd. Dit is verkeerd afgeleverd in een andere woonplaats. Ik heb na 3 keer bellen uiteindelijk mijn pakketje zelf moeten ophalen in een andere plaats! Hierdoor extra kosten moeten aanmaken.

Mooi product

Erg blij mee, snel geleverd

mooie schoenen, snel geleverd

het zijn mooie schoenen, ze werden snel en op tijd geleverd

Ik heb dit product gekocht, omdat ik wou beginnen met fitness... en daar voor heb je natuurlijk GOEDE schoenen nodig.. aangezien ik alleen maar NIKE schoenen en VANS heb.. zijn dat eerlijk gezegd NIET de juiste schoenen om te beginnen met fitnessen. En daarom kocht ik dus die ASiCS Schoenen zijn uitstekend. Moet eerlijk zeggen dit zijn mijn 1e Paar .. maar zeker niet de laatste Zouden jullie mij AUB willen sponseren :P

Snel geleverd, product wat ik zocht was stuk goedkoper.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire