Snelle levering, goed produkt

Snelle levering, goed produkt. Genoeg keus en goede website.

Goedkoopste aanbieder en snelle levering

Goede prijs en snelle levering.

Er zijn altijd slechte recenties die je doen twijfelen maar ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring dik in orde was. Beste prijs en snelle levering. Top!

Correct en snel

Prima webshop, snelle en correcte levering. En bovendien ook nog eens fijne prijzen.

Goed geprijsd en snelle levering

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Prettig dat je heel goed de maat kunt vinden bij jullie na een aantal metingen, snelle levering

Prima Snelle levering Duidelijke site.

Prima geregeld en snelle levering, top!

Prima geregeld en snelle levering, top!

Voor de 2e keer bestel ik bij runningdirect. Goede kwaliteit en snelle service. Snelle levering. Ik ben blij met de nieuwe schoenen. Zeker een aanrader voor sportliefhebber. Grote assortiment

Super snelle levering. Top!!

Goed geprijst en snelle levering

De lage prijs van de Falke sokken viel meteen op. En de volgende dag in huis ! Top !

Snelle correcte levering.

Snel en netjes geleverd.

Had maatje te klein besteld. Retour werd prima geregeld,zelfs voor mijn pakketje terug bij de afzender was !!

Binnen 12 uur was mijn bestelling er

Opzoek naar mijn favo schoen, de brooks. Om 21.30 besteld en smorgens om 8.30 bezorgd. Kan zelfs geen smoes meer bedenken om niet te gaan lopen. Goede service, mooie prijs, fast delivery

Verkeerde artikelen geleverd

Sokken besteld, schoenen gekregen. Schoenen direct teruggestuurd..., week later nog geen sokken ontvangen (wel beloofd aan de telefoon)...

Supersnelle levering

Mooie brede teenslippers. Alleen de maat valt erg klein. Beter 1,5 maat groter bestellen.

Uitstekend assortiment en dito service en levertijd

Op het gebied van loopschoenen een uitstekend assortiment met duidelijke productinformatie.

amazing fast

ordered Sunday evening , got it Monday pm

Alles volgens afspraak

De schoenen werden in keurige toestand en ook keurig op tijd bezorgd.

Duidelijke communicatie en snelle levering. Ik heb 1 retouritem en verwacht dat dit proces ook naar tevredenheid verloopt.

Artikel was de dag na mijn bestelling al geleverd en was ook nog aan een mooie korting gerekend wat in deze tijden wel belangrijk is,bedankt

Snel en correct

Snel en correct!

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede service!

Snelle levering. Hardloopschoenen bleken een halve maat te klein. Op mijn mail (zondag verstuurd) werd binnen 5 minuten gereageerd. Drie dagen later nieuwe schoenen thuis. Omruilen was geen enkel probleem. Fijne service dus.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire