goed en snel

snelle levering, goede producten, prima omschrijvingen en foto's van de aankopen. Wel wisselingen in de naam van het bedrijf (...?)

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis, super!

Snelle levering, goed verpakt en kuste artikel

Altijd snel geleverd!

Bestel al geruime tijd mijn hardloop kleren, schoenen en accessoires. En altijd de volgende dag geleverd! En ook wanneer artikel niet aan verwachtingen voldoet snel geruild of retour gestuurd. Ik blijf mijn spullen altijd hier bestellen.!

Super tevreden

Snelle levering en interessante prijs incl. Kortingscode

vlot

vlotjes

Fijne en duidelijke webshop

Artikel perfect ,hoge korting en een snelle levering.

Super snel en top

Goede prijs en top service

Snelle levering , site overzichtelijk

Snel en keurig afgeleverd.

Hardloopschoen voldoet optisch aan wat is aangegeven op de site. Schoen nog niet uitgeprobeerd. Dus kan nog geen oordeel geven mogelijk over een maand.

Goed en goedkoop

Top schoenen snel geleverd en de beste prijs

Snel, goede prijs-kwaliteit en goed advies

Top! Heel blij met nieuwe schoenen.

Snelle en nette levering

Product is als verwacht

Snelle afhandeling zowel versturen als retour

Eerst de verkeerde maat gekregen, maar snel geretourneerd. Deze waar snel binnen en na 1 dag al mijn geld retour. Meteen dezelfde dag nieuwe sokken besteld in de goede maat een deze waren er de volgende dag. Kwam het cadeau toch nog op tijd!

Levering nog steeds niet ontvangen

Door overmacht ( inval bij post nl) levering na 8 dagen nog niet ontvangen Dat is begrijpbaar maar had dan als leverancier om levering opnieuw door ander koerier bedrijf te laten leveren. Ik heb spijtig dat ik reeds betaalt heb. Hopelijk bij een volgende bestelling betere service

Snelle levering en goede producten

Eerst verkeerde maat besteld, na 1 dag had ik de juiste al in huis

Zéér goed

Zéér goed

Super blij met de geleverde schoenen

snelle service, achteraf betalen, goede kwaliteit

Matig....

Op de website kan je opmerkingen bij de bestelling opgeven. Die worden niet gelezen. Als je er over belt, krijg je te horen dat je ook geen opmerkingen moet invoeren… Pakje retour gestuurd om te ruilen. Een tijdje niks gehoord, maar uiteindelijk toch nieuwe sokken opgestuurd gekregen (toevalligerwijs een dag na het schrijven van mijn review). Wel jammer dat het begeleidend schrijven dan weer niet past bij de bestelde artikelen, maar vooruit. Uiteindelijk heb ik dus wel gekregen wat ik besteld had.

Geweldige shop

Prachtige service!!!

Snelheid!

Fijn dat het zo snel bij mij thuis was! Top!

Het begin is goed!

Een snelle levering. De eerste loopervaring is heel goed bevallen. De vorige schoenen waren eigenlijk al eerder aan vervanging toe. Na knieklachten de huidige aankoop gedaan, waarbij de klachten nagenoeg zijn verdwenen, ondanks nog maar een keer lopen.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering en netjes verpakt.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire