Prima leverancier

Goede service, kwaliteit en prijs

conform afspraak

conform afspraak

Goede website en snelle levering

Product was goed beschreven. Ik kon, in dit geval schoenen, van alle zijden bekijken . Schoenen zijn precies zoals de foto op de website Goede kwaliteit.

Heel snelle levering

Goede ervaring in het algemeen en heel snelle levering, zonder probleem. Ik had de klantendienst niet moeten gebruiken dus geen commentaar daarover.

Top geregeld

Goede service en snelle bezorging

Fast delivery and good prices.

Great selection, good prices, and a good explanation of the type of shoe and it characteristics.

Uitstekende service!

Ik kreeg mijn schoenen vlug geleverd! Ook bij telefonisch contact werd ik correct geholpen. Als ik nog sportschoenen nodig heb zal ik steeds bij hun bestellen!

Super snel ! Goede maat advies

SNelle levering en goede prijs

Snel ontvangen

Hoka loop schoenen gekocht zeer blij met mijn aankoop

Snelle levering !!

Snelle levering en scherpe prijzen

Eerste ervaring met running direct, helaas onvolledige bestelling

Hey running direct, jullie hebben top producten en een leuke website; dit was m’n eerste bestelling via jullie. Aangezien jullie enkel gratis levering hebben vanaf 79 euro heb ik nog een Powerbar Protain Soft Layer Bar strawbry er bij genomen: helaas is deze niet geleverd. Ik til er niet zo zwaar aan maar is natuurlijker fijner als heel de bestelling aankomt ipv items die ontbreken. Order was 301201045254

Top aanbiedingen als je wil blijven lopen

Geweldige online shop als je sportief bent

Zoals het hoort

Snel en gemakkellijk gevonden wat ik zocht en de volgende dag geleverd,perfect

Super goed

Super snelle levering

Mooie producten voor een scherpe prijs, die ook nog eens snel en netjes geleverd worden!

Duidelijke website en hele snelle levering

Snelle correcte sfhandeling

Bestelling binnen 24 uur correct afgeleverd.Artikel , Asics Cumullus was scherp geprijsd

Snelle verzending

Altijd mooie korting op oudere modellen en super snelle verzending!ik ga hier zeker nog bestellen.

Blijmee

Net zo makkelijk besteld als ontvangen

Mooie schoenen.

Snelle bezorging en blij mee!

Besteld , duidelijke track& tracé , snelle bezorging en juiste product bezorgd. Blij mee!

Bestelling naar verwachting, supersnelle bezorging!

Makkelijke site, artikelen naar verwachting en snelle verzending

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire