Artikel te klein, onmogelijk te ruilen tegen andere maat.

Artikel te klein onmogelijk te ruilen.

Hardloopschoenen

Heel tevreden

Snelle en vlotte levering, nieuwe loopschoenen aan een topprijs. Daar kan je alleen maar blij van worden!

top

levering van Saucony schoenen; snel en de goede schoen, ook niet onbelangrijk :)

gewoon goed

Nieuwe Saucony peregrine besteld, voordelige prijs en snelle levering.

RunningDirect.nl een aanrader

Schoenen waren na een dag in huis compleet met retour stickers en dergelijke. Naast het feit dat de loopschoenen voldoen aan mijn eisen is de prijs en de retour zorg keurig voor elkaar. Dat in tegenstelling met groot aantal bedrijven die een formulier met de hand laten invullen, zorgt RunningDirect.nl voor een ingevuld retour formulier, die ik trouwens niet nodig heb gehad omdat ik tevreden ben over het product en blij was met de snelheid waarmee het in huis was. En dat schept vertrouwen.

Aankooptraject prima in orde, aftersales laat echter veel te wensen over

Inmiddels een aantal aankopen gedaan bij Running direct. Over assortiment, prijsstelling en verzending/retour-proces kan ik niets dan lovend zijn. Ik blijf echter een vieze nasmaak houden van een ondermaatse klachtafhandeling. Per mail gemeld aan de klantenservice en daarna meerdere malen een reminder gestuurd, maar zonder enig respons. Dit maakt het dat ik toch wel wat terughoudend ben met aankoop via deze site.

Komen hun afspraken na

Mooie duidelijke site en prima service

lijken nep

ik heb loopschoenen van saucony besteld en het is net of het een nepmerk is. Ze zijn veel lichter in gewicht en lijken meer van harder plastic. Heb er nu één keer mee gelopen en ze klinken hard bij neerzetten voet. Ben benieuwd.

Correcte prijs - snelle levering

Gewoon dik in orde - correcte prijs en stipte levering

Schoenen binnen een dag geleverd. Prima service.

Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd& top prijs/kwaliteit

Laat U zien of U bent gezien

Juiste pakket afgeleverd, snel en goede prijs

Overzichtelijk en snelle service

Een mooie overzichtelijke online shop met een snelle service..

snelle service

mijn schoenen zijn supersnel geleverd en voldoen precies aan de verwachtingen

Probleemloos

Alles goed verlopen. Zeer tevreden.

Snelle levering en aangename prijs

Snelle levering en aangename prijs

Snel en goed geregeld

Prima afhandeling en snel

Slechte levering, goed product

Product was helemaal in orde maar levering via PostNL was zeer ondermaats. Mijn ervaring: Ik kreeg rond 12u een mail dat mijn pakket was afgeleverd bij mijn thuisadres. Maar toen ik 's avonds laat thuis kwam geen pakket of briefje in de bus (waar ze mijn pakket was afgeleverd. Volgende dag bel ik naar de klantenservice om dit te melden. Ik krijg als antwoord dat ze voor ecologische redenen soms geen briefje in de bus steken en dat ik maar eens bij mijn buren (midden van een dorpskern met veel appartementen) moet gaan horen. Als zij het niet hebben moet ik volgende werkdag terugbellen en kunnen ze een onderzoek starten. Wat was er blijkbaar gebeurt? Pakket is op mijn drempel gezet midden in een dorpskern en drukke steenweg. (niet afgeleverd aan een persoon of buur) Ik heb veel geluk dat mijn buurman het mee binnen heeft genomen en volgende dag het heeft komen afleveren.

handige website om schoenen te kiezen

het aanbod aan loopschoenen kan eenvoudig gefilterd worden op schoenmaat en andere kenmerken. Vlotte service.

Snel geleverd voor een goede prijs

Het artikel was scherp geprijsd en snel geleverd. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van het logistieke proces. Tot een volgende keer!

Great selection & fast delivery

I have chosen RunningDirect because of the great selection, availability of the chosen product and what I've experienced afterwards, very fast delivery.

Uitstekende webshop!

Uitstekende webshop met de beste aanbiedingen! ook de nieuwste modellen zijn soms in de aanbieding. Goed uitgebreid assortiment. Goede snelle levering. Goede klantenservice. Aanrader.

Asics Nimbus 24 besteld, dezen zijn de volgende dag al geleverd, blij mee!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire