Als je weet wat je hebben wilt, snel bezorgd tegen een scherpe prijs.

Als je weet wat je hebben wilt, snel bezorgd tegen een scherpe prijs.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Sportschoenen zijn goedkoper dan in onze plaatselijke sportwinkel. Duidelijke website Snelle levering

Snelle levering, eerlijke prijzen, super makkelijk retourneren

Ik zag Hoka speedgoat 5 bij RD. Mooie aanbieding. Besteld maar te klein. Zelf de maat niet goed gemeten. Terugsturen bleek Eer gemakkelijk. Geen poespas. Gewoon heel goed.

perfecte levering op tijd, goeie schoenen

Perfecte service, bestellen betalen en geleverd perfect op tijd. bedankt voor de goeie service!!

Schoenen besteld maar door een fout bij de bezorger zijn ze nooit aangekomen. Communicatie en afhandeling van dit probleem was absoluut top.

Snel en netjes geleverd, goed verpakt

Goed voorraadbeheer

Ik had in het verleden al deze sportschoenen gekocht en nu dus dezelfde maar dan een andere kleur

Schoenen tegen goede prijs en snel geleverd. Alles keurig verpakt in doos met hoes.

levering van de schoenen binnen 24 uur, ondanks dat het oudjaarsdag was.

Nog niets ontvangen

Pakket is onderweg maar nog niet aangemeld bij PostNL

Correcte en vlugge levering!

Webshop om te onthouden voor in de toekomst!

Top bedrijf

Uitstekende service!

Goede webshop en service

Aantrekkelijke prijs, milieuvriendelijke bezorging

Bestelde artikelen hebben een aantrekkelijke prijs. Bezorging was snel en milieuvriendelijk.

item does not work

The delivered item does not work

Goede prijs, perfecte service

De beste deal qua prijs die ik kon vinden op mijn nieuwe hardloopschoenen en binnen 1 dag geleverd, zelfs tijdens de drukke periode tussen de feestdagen.

top

top service,snelle bezorging!

Geen problemen

Over product zelf kan ik nog niet oordelen!! Juist aangekomen wat vlot is gebeurd

De beste winkel voor hardlopers

Een zeer goede ervaring

Had een vraag en daar werd snel op gereageerd waardoor mijn keuze toch anders werd kwa maat en nu gelijk in 1 keer de juiste maat heb en m'n bestelling was snel bezorgd

zeer goede ervaring

de mensen snel en direkt, Runningdirect is een goede aanrader

Snelle levering tegen een goede prijs

Ik was op zoek naar een goede schoen ter vervanging van de huidige schoen. Ik koos voor exact dezelfde en vond hem snel en voordelig bij Running Direct

Alleen maar positief!

Snelle levering, (volgende dag al), je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling, voortaan voor al mijn loopschoenen RunningDirect.nl!!

Overzichtelijk en snel verzonden

Fijne site. Veel keus overzichtelijk en fijne prijzen.

Prima shop

Goed assortiment, interessante aanbiedingen en bestellingen worden snel verstuurd. Ruilen is ook geen probleem. Over het algemeen ook goede info over maatvoering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire