Fantastisch aanbod en super prijzen!

snelle service, grote keuze, redelijke prijzen

Als ik de prijzen vergelijk van dezelfde merken etc. kom ik bij running direct uit als goedkoopste. Ze leveren snel en hebben een grote keuze. Ik bestel er vaak.

Netjes verzorgd en volgens afspraak geleverd.

Nvt

Zeer goed geholpen nadat pakketje initieel niet is toegekomen

Ik had een pakketje besteld. Dit zou twee dagen later zogezegd geleverd zijn, maar dit heb ik nooit ontvangen. Ik heb dan maar contact opgenomen met de klantendienst, die op hun beurt een onderzoek hebben geopend bij PostNL. Ongeveer een week later werd er bevestigd dat mijn pakketje verloren is gegaan, en werd mijn bestelling opnieuw verzonden. Deze keer was er geen probleem en ontving ik het pakketje twee dagen later. Het heeft dus wat langer geduurd vooraleer ik mijn pakketje had ontvangen, maar ik ben wel heel goed geholpen door de klantendienst. Van zodra bevestigd werd door PostNL dat mijn pakketje vermist was, stuurden ze meteen een nieuw pakketje op.

goeie ervaring met het bestellen bij jullie schop Volop kues in hardloop schoenen

Goede en snelle service en een duidelijke website.

What you see is what you get

No comment

pakket komt goed aan, maar retourpakket is nog steeds niet teruggestort

ik heb dit product een 2de maal besteld en de levering verliep vlot. Enkel heb ik nog steeds niets gehoord over mijn retourartikel en de terugstorting hiervan. ik wacht nog steeds op 93 euro en een bevestiging van de retour. al heeft post NL dit product terug geleverd aan de winkel op 9 september

Perfecte levering

Snel, goed verpakt, prima artikel

Prima service!

Prima Service levering binnen 1 dag top geregeld!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Sérieux et livraison rapide

Site bien fait descriptions complete des chaussures livraison rapide

Ondanks de opmerking dat door drukte er een vertraging kon zijn zijn de schoenen snel geleverd en voldoen uitermate goed

snel en scherp geprijst

Binnen een dag bezorgd

Scherpe prijzen, snelle levering!

Opnieuw zeer tevreden van hun diensten.

Hoko hardloopschoenen is zeer goed kwaliteit

Met de Hoko hardloopschoenen loop ik prettig, fijn en soepel hard rond. Andere kleuren van Hoko haardloopschoenen zien er ook leuk en mooi uit.

Erg tevreden

Ruime keus. Acceptabele prijzen.

Mooie prijs snel geleverd

Ik weet precies welke hardloopschoenen lekker lopen, alleen komen ze elk jaar met een nieuw type nummer, waardoor de prijs hoog blijft. Dus, om de prijs te drukken, zoek ik dan op oude modellen. Zo heb ik deze keer de Hoka Arahi 6 gekocht. Heerlijke schoenen voor een leuk prijsje gevonden bij RunningDirect.

Mooie producten, snelle verzending en vlotte afhandeling van retour.

Prima afhandeling, ben ze er tevreden

Prima schoenen voor een mooie prijs en binnen 2 dagen in huis, mijn compliment!

Hardloop sokken

Hele fijne sokken! Erg blij mee

Zeer slecht! Ik bestel hier nooit meer.

Zeer slecht! Ik kan niks positiefs erover zeggen. Ik bestel hier dan ook nooit meer.

Prima webshop

Wat je van een webshop mag verwachten, duidelijk, snel verzonden en geleverd. Arjen

snelle levering goede after sales

Schoenen werden de volgende dag nog geleverd, ondanks voorbehoud van latere levering. Helaas waren de schoenen iets te klein, kon ze eenvoudig retourneren en kreeg de volgende een 'maatje' groter.

De schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire