Top website

prima en snel levering

snel besteld en snel geleverd prima

X

Ik heb Brooks ghost 14 extra breed gekocht en hoop dat deze beter zijn dan 2e. Deze heb ik ergens anders gekocht en deze scheurde na plm 60 km al. Ghost 13 2e heb ik plm 8 maal gekocht en nooit problemen gehad. Ik begrijp niet dat ghost 14 2e zo snel stuk gaat.

Snel geleverd en mooie artikelen

Snel geleverd, kwaliteit van de artikelen ziet er goed uit. En ook nog een leuke aanbieding. Ik ben er helemaal tevreden mee.

Prima webwinkel met ruim assortiment

Duidelijke website met groot assortiment,snelle levering .

Slecht telefonisch advies, onkundig

Telefonisch advies/overleg was miserabel, meisje wist niets en moest continu collega vragen, steeds in de wacht om dan een standaard antwoord te krijgen dat overduidelijk uit de info van de site afkomstig is. Daar bel ik niet voor, ik kan zelf ook lezen.

Vlot en goed geleverd!

Wat je tegenwoordig mag verwachten van een internet winkel. Vlot en goed afgehandeld. Geen op- of aanmerkingen.

Mijn bestelling is goed behandeld en aangekomen. Er was wel wat verwarring met de track en trace.

Kreeg de verkeerde schoenen.

Er zat bij mij de pakbon en schoenen van een andere klant in. Ben deze zelf gaan wisselen bij de andere klant thuis. +-70 km hier vandaan. Dit om de rompslomp van retourneren en opnieuw te bestellen niet te hebben. Gr, Niels

Tevreden

Vlotte service, prima kwaliteit

Super levering

Alles was netjes geleverd en zeer snel. Ik heb dan ook direct mijn nieuwe hardloopschoenen kunnen aanpassen. En vooral, de prijs was zeer scherp, tegenover andere winkels, wat toch wel leuk is in deze tijden.

Niet toegekomen

Niet toegekomen met de post

Je besteld, betaald en vervolgens krijg je het juiste product binnen de aangegeven levertijd.

Niet veel te vertellen; produkt als getoond op tijd geleverd; prima

Niet veel te vertellen; produkt als getoond op tijd geleverd; tijdige berichten orderstatus.

Prima niks op aan te merken.

Heel goed netjes verpakt en snelle levering .schoenen ook zeer tevreden mee

Snelle en correcte levering. Mooie aanbieding.

Nike loopschoenen voldoen volledig aan de verwachtingen

Netjes en verzorgd.

De verzending is prima. Netjes verpakt. Helaas vond ik de schoenen niet mooi daarom heb ik ze terug gestuurd. Ook dit ging super makkelijk.

maar bij buren geleverd

Schoenen zijn nooit aangekomen (via Postnl)

De schoenen werden bezorgd wanneer ik niet thuis was want ik zat bij de dokter. Die kwamen ook veel vroeger dan vermeld in de mail (is minder erg). Ik kreeg een niet-thuis code van Postnl om het pakje te volgen en ik zou normaal een melding krijgen als ik die kon afhalen wanneer het aan een afhaalpunt wordt bezorgd. Ik wachtte een paar dagen daarop maar heb nooit een melding gehad of zelfs iets van mail. Ik checkte elke dag. Er staat ineens dat het adres onjuist is en het pakje werd teruggestuurd naar Nederland (de afzender) zonder dat ik die ooit gekregen heb. Ik ben vrij teleurgesteld (in Postnl) en heb mijn geld nog niet terug gekregen. Het was net mijn verjaardag en ik wilde echt heel erg graag beginnen met lopen.

Goed, retour ook makkelijk. Even kijken hoe het met de terugbetaling gaat, maar zeer tevreden tot dusver

Snelle levering !

Super loopschoenen ! Al 2x mee gelopen na ontvangst.

hardloopschoenen besteld en die kwamen al na een dag. Mooi en goede kwaliteit

Fijne hardloopschoenen

Heb deze schoenen eerder gehad, maar nu mooi een stuk goedkoper dan destijds (Saucony)

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire