Geen issues ondervonden

• Geshopt op PassaVoetbal

Bestelling liep steeds vast in het systeem

Bestelling liep steeds vast in het systeem, tot 3* toe. Daardoor waren de artikelen tijdelijk niet op voorraad en moest ik wachten totdat ze weer waren vrijgegeven. Voor de rest was de verzending snel en de producten prima

Snelle goeie levering

Heel blij met de snelle levering van de nieuwe schoenen.

• Geshopt op PassaKorfbal

Super snel geleverd zonder problemen

Overzichtelijke website

snel, betrouwbaar en ruilen was super eenvoudig

snel, betrouwbaar en ruilen was super eenvoudig

• Geshopt op PassaVoetbal

Heel goed en vriendelijke klantenservice.

Heel goed en vriendelijke klantenservice.

Super service

Na een klacht over voetbalschoenen van mijn zoon werd dit direct opgepakt en opgelost.

Top webshop!

Altijd veel aanbod en leuke aanbiedingen. Ook supersnel altijd met verzenden. Gaat altijd goed, zeer tevreden. Bestel er al een aantal jaar.

Overzichtelijke website, snelle levering

De website is overzichtelijk, ik heb kunnen vinden wat ik zocht. De bestelling was eenvoudig en de levering snel. Dus een tevreden klant.

Goede webshop

Goede webshop met aantrekkelijke prijzen. Helaas is de voorraad voor specifieke producten soms beperkt maar dat is ook wel logisch bij goede deals. Daarnaast ook een snelle levering.

Alles goed geregeld

Mijn bestelling werd snel verzonden en ook snel geleverd. Horloge voldoet aan alle verwachtingen!

Snelle levering fijne site

Een overzichtelijke site! Veel keus Snelle levering!

• Geshopt op PassaHockey

Goed product en snelle service

Erg snelle levering en top producten

• Geshopt op PassaPadel

Goed, makkelijk de spullen kunnen bestellen die ik wilde hebben

De ervaring was goed en het contact met de klantenservice snel en duidelijk. Een prima ervaring gehad.

Snel, makkelijk en goed.

De bestelling was snel en makkelijk op locatie. En het product voldeed perfect.

Echt de goedkoopste!

Snelle levering van heerlijk zittende Hoka’s!

Leuke hockeytas, snel verzonden

Prima product, werd door mijn hockeyende kleindochter zeer blij ontvangen!

Dikke prima

Snel verzonden, goed verpakt en de perfecte schoen

Goed assortiment en klantenservice

Breed assortiment, goede prijzen en vriendelijke klantenservice.

Supersnelle levering

Echt supersnel geleverd, netjes verpakt.

Snelle levering, weinig gedoe

Helemaal tevreden!

Heel tevreden

Mijn zoon is heel tevreden met zijn hockeyschoenen en ik ben tevreden met de snelle en gemakkelijke service van het online bestellen.

• Geshopt op PassaHockey

Snelle service en top producten

Goede prijs - snelle levering en mooie producten. Site werd ook echt prettig.

• Geshopt op PassaTennis

Alles naar verwachting en volgens beschrijving op de website.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports