Snelle correcte levering, prijs/kwaliteit top

Super afhandeling voor scherp geprijsde kwalitatieve sport producten

heel snelle levering

vrijdag besteld en zaterdag reed geleverd. Top!

tevreden

ik had de bedoeling bij een Belgische firma te bestellen. Running direct BE!!!. Uiteindelijk komt het product uit Waalwijk

Mon article correspond à mes attentes.

Vous m'avez livré des chaussures de running de très grande qualité. Merci!

Super snel en goede kwaliteit!

De volgende dag al bezorgd. Netjes verpakt.

snelle levering en goede kwaliteit sportschoenen!

fijne afhandeling van mijn bestelling - niks op aan te merken, snelle levering en spullen zijn zoals gecommuniceerd op de website

Producten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Leveren op tijd. Duidelijke website.

Nog steeds niks ontvangen

Bestelling geplaatst waarbij alles op voorraad was. Na 4 dagen eens gemaild, kreeg gelijk een track and trace. Drie dagen later is het pakket nog steeds niet ontvangen door post.nl...

Prima en snel geleverd!

Eerst telefonisch advies gevraagd, duurde niet lang voor je iemand spreekt en duidelijk advies gekregen, levering binnen 1 dag. Ben heel tevreden.

Scherpe prijzen, goede service

Schoenen voor een zeer scherpe prijs gevonden bij Runningdirect. Blijkbaar een niet (hard)lopende kleur en dus bijna 50 euro korting op mijn favoriete hardloopschoen! Schoenen snel in huis en goed verpakt. Ik, als fanatieke hardloper weet waar ik voortaan mijn schoenen haal!

Duidelijke website, concurrerende prijzen met een snelle levering.

Met een ruime keuze uit schoenen en maten, was de bestelling al snel een feit.

Top kwaliteit met top service !

Makkelijk en snel bestellen en dag later al in huis ! Topper.

Super snelle levering

En goede prijzen

Goede website, snelle levering.

In de avond bestelling geplaatst en de volgende dag product al geleverd. Top!

Top!!!!

Voor de eerste keer bij deze site hardloopschoenen gekocht en de service en levering was TOP. Ik was even benieuwd wanneer ik mijn schoenen zou krijgen omdat ik geen track en tracé code had. Maar na 1 mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik kort daarna bericht met de track en tracé code. Ik zal hier zeker vaker mijn schoenen halen:)

correcte en tijdige levering

gewoonweg goed, tijdige info i.v.m. levering

Prima service en snelle levering

Levering volgens afspraak! Tevreden klant!

Zit nog steeds te wachten op mijn pakket.

Een week geleden een bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen. Nu 2 berichten gestuurd. Op de eerste werd vlot gereageerd met een track and trace code. Daarin staat vermeld dat het pakket nog niet is ontvangen. Op het laatste bericht geen reactie gehad.

Sehr schlecht!!

Anstatt GT-2000 Schuhe sind wir GT- 1000 geschickt worden!! Und da die Rücksendung aus Deutschland nicht kostenfrei ist behalte notgedrungen die schuhe!!

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt. Ook prima advies via whatt's app.

not a good experience for the first buy

i received the shoes in (non-original) cheap handmade box and i was wondering if the shoes are even original or brand new. i sent an email to [email protected] 4 days ago (with pictures) and so far haven't received any feedback. i have returned the sneakers anyway.

Vlot zonder problemen

Erg goed...

Lage prijs, snel geleverd

Laagste prijs voor het product dat ik zocht en snel geleverd

voordelig en snel

voordelig en snel

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports