gewoon hwlemaal goed

gewoon helemaal goed

Uitstekende service

Nette service, mooie schoenen

Snel binnen, schoenen zitten super, precies zoals op de foto

Zeer snel geleverd

Goedkoop snel geleverd

De schoenen zijn super snel geleverd en het retourneren van de andere maar ging heel handig. Makkelijk en snel wat wil je nog meer.

Weer een paar nieuwe Asics

Goede prijs (sale), snelle levering en ik kan weer een paar honderd kilometers vooruit!

Ik heb nog niks ontvangen ik ben lies Jansen

Ik heb nog niks ontvangen

Slechte communicatie tussen

Goede webshop

Duidelijk aanbod, ook groot aanbod.

Levering van de schoenen is voor 100% nagekomen

Snelle, goede levering

Mooi op tijd geleverd, goede prijs, goed verpakt.

Mooi en aanbod met snelle service

Fijn bedrijf ,mooi aanbod en goede prijzen

Verpakking zwaar beschadigd

Ik ben wel teleurgesteld hoe de bestelde sportschoenen werden verpakt. Ik weet niet waar het gebeurd is maar de schoendoos was zwaar beschadigd. Gelukkig waren de loopschoenen ok. De prijs maakt wel alles goed.

Voorraad niet op orde?

Ik had schoenen besteld, zouden op voorraad zijn, na paar dagen maar eens geïnformeerd.... Tijdens het orderpicken zagen ze een voorraadverschil...uhu...niet meer leverbaar dus....maar in de webshop staat ze nog steeds.....zit een luchtje aan...nu maar hopen dat ik m'n geld snel terug ontvang

Gister besteld vandaag al in het huis, super snel.

mooie schoen tevreden

Eenvoudig te bestellen en snelle levering!

Makkelijk te bestellen, goede info en snelle levering. Prima!

Snel en goed

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd. Goede respons op vragen.

Snel en voordelig!

Nike trail schoenen voor mijn dochter besteld. De volgende dag al in huis en met een mooie korting!

Snelle service ruim aanbod

Ruime keuze en de volgende dag bezorgd

Snelle levering tegen uitstekende prijs

De levering van de schoenen was binnen een dag. Goede prijs voor de schoenen, heb ze nergens goedkoper kunnen vinden.

Goede kwaliteit schoenen goed verpakt en supersnel geleverd!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd

Kwaliteit

Kwaliteit aan een lage prijs

's avonds besteld, dag erop ontvangen

snelle levering, redelijke prijs

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports