Supersnel geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd.

Mijn eerste bestelling , kwa maat correct ,levering in orde.

Betrouwbaar

Snelle en betrouwbare levering.

Snel en makkelijk te bestellen, snel geleverd

Prima en snel geleverd

Helemaal tevreden

Keuze loopschoen

Levering ob

Bijna te perfect

Nette site, goede spullen en zelfs op zondag is er nog iemand druk met verzendklaar maken. Keurig verpakt en zelfs compleet retourlabel meeverpakt. Dit zijn mensen met visie en passie. Ik hou niet van webwinkelen maar op deze manier ben ik zelfs fan!. Complimenten

Tevreden

Mooie site en snel geleverd

Nice

Lekker snel geleverd en netjes afgeleverd en dat voor de aantrekkelijke prijs.

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd.

Mooie schoenen voor een nette prijs. Levering was zeer snel. Voor herhaling vatbaar!

Volledig assortiment, snel, goede prijs

Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede prijs

Slecht!

Product bleek te klein na ontvangst… Onmiddellijk correct teruggestuurd… Na bijna twee weken nog steeds geen maat groter ontvangen…ondanks reeds twee keer te mailen…telkens zonder antwoord te krijgen…triestig…

Ruime keus

Snelle levering en je krijgt waar voor je geld

Goede webshop!

Sportschoen besteld die ik wou. De dag die ze beloofd hebben zijn ze aangekomen. Tot service!

Product top, aflevering slecht

Via postnl zou het pakket op een postnlpunt worden afgeleverd. Dit is verkeerd afgeleverd in een andere woonplaats. Ik heb na 3 keer bellen uiteindelijk mijn pakketje zelf moeten ophalen in een andere plaats! Hierdoor extra kosten moeten aanmaken.

Mooi product

Erg blij mee, snel geleverd

mooie schoenen, snel geleverd

het zijn mooie schoenen, ze werden snel en op tijd geleverd

Ik heb dit product gekocht, omdat ik wou beginnen met fitness... en daar voor heb je natuurlijk GOEDE schoenen nodig.. aangezien ik alleen maar NIKE schoenen en VANS heb.. zijn dat eerlijk gezegd NIET de juiste schoenen om te beginnen met fitnessen. En daarom kocht ik dus die ASiCS Schoenen zijn uitstekend. Moet eerlijk zeggen dit zijn mijn 1e Paar .. maar zeker niet de laatste Zouden jullie mij AUB willen sponseren :P

Snel geleverd, product wat ik zocht was stuk goedkoper.

Sneller lieveren

Website gemakkelijk te navigeren maar postnl heeft mijn pakket niet een andere Gemeente gelivered in plaats van mijn Gemeente, en ik moet 12km rijden om het pakje op té halen

Hele goede service en snelle levering

Vallen wel kleiner dan je maat

Goed!

Goede website. Snelle levering. Tevreden klant!

Vanwege het feit dat ik wel een bevestiging, doch geen track en trace had ontvangen gebeld met de klantenservice. Deze heeft mij bovenstaand vervolgens per mail toegezonden. Er was een pronleem met het automatisch verzenden van de track en trace. Goed opgelost! Zeer tevreden.

Vrij snel bezorgt

Helaas niet het artikel wat ik voor ogen had dus vandaag retour gedaan.....jammer

Goede prijzen en service!

Op runningdirect heb ik goeie betaalbare schoenen kunnen kopen (ASICS GEL-Pulse 13) die toch qua prijs mooi verschilden met andere webshops. Ook loopsokken waren er goed geprijsd. De schoenen werden snel verzonden en kwamen op de beloofde dag aan. Maar terwijl ik altijd maat 45 heb bleken deze schoenen te klein. Ik heb dan de dag zelf de klanten dienst gecontacteerd en een retour aangevraagd voor de schoenen. Deze mochten gratis via bijgeleverd label teruggestuurd worden. Ik heb dan onmiddellijk gekeken voor de maat groter. Ondertussen was de prijs wel 10 euro meer, maar dit verschil werd keurig ook terugbetaald achteraf (nadat ik het gevraagd had, ze zien zo'n dingen niet) . Van de retourzending zelf kreeg ik keurig bevestiging bij ontvangst en nazicht en mijn terugbetaling was ook snel in orde. Ik nam via WhatsApp contact met de klanten dienst en die reageerde (binnen hun openingsuren) altijd snel en vriendelijk! Een goeie eerste ervaring met deze webshop!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports