Zeer snelle levering, goed verpakt…

Bedankt team Running direct! Goede schoenen voor een mooie prijs

Perfecte service voor een goede prijs.

2 keer schoenen besteld. 2 keer de volgende dag geleverd. 2 keer terug gestuurd omdat ik de verkeerde maat had besteld. 2 keer geen probleem en 2 keer snel het aankoopbedrag terug op mijn rekening. Wat een service, HULDE

Goede, vlotte service.

Prima snelle levering, zou fijn zijn als je een dag kan uitkiezen voor levering.

Prima niets mis mee!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden mbt de levering. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Snelle levering zoals verwacht

Last minute een bestelling van loopschoenen. Bestelling met korting is de dag erna aangekomen in België . Goede ervaring met Runningdirect

1 van de adidas sokken kwam kapot aan, gelijk email gestuurd en nieuwe sokken toegestuurd gekregen dus absoluut zeer tevreden met de service van jullie!

Uitstekende service

Goede sportschoenen voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service.

Geleverd volgens planning

Geleverd volgens planning

Super snel geleverd

Kwaliteit wat ik verwacht, keurig en beschermt verpakt

Snel, volgens afspraak

snel, goeie prijs, TOP

Eerlijke transactie aan een goede prijs!

Een betrouwbare website met degelijke informatie over hun producten. Prijs/kwaliteit aanbevolen!

snelle en correcte levering!

heel goed.

Betrouwbare webshop

Retourneren gaat vlot moest het niet goed zijn.

Snelle levering en prima kwaliteit

snelle en correcte levering !

duidelijke info op de website, goede prijssetting

Goede prijs en snelle levering

Na vergelijking met de nike shop hier dezelfde schoenen voor een betere prijs gekocht.

Snel, correct en veel info

Ik heb gevonden wat ik precies zocht dankzij de goede info.

Een beetje teleurstellend

Ik heb sokken van mijn favoriete merk besteld. In de beschrijving stond dat de sokken wit waren maar ze zijn meer crème kleur dus niet precies wat ik zocht.

Perfect geregeld

Mooie prijs en snel geleverd

Perfect g

Snelle vlotte service

Simpel, accuraat en snel!

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen; correcte en snelle levering met goede info!

Snelle bediening correcte afhandeling

Veel keur Goede omschrijving van het product Correcte prijzen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports