Artikel is zoals op de site beschreven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb Asics sokken gekocht. Deze sokken zijn echt goed en zakken niet af! Blijven ook goed na het wassen.

Alles naar wens

Fijne schoenen, ze zitten als gegoten.

I got the order very fast

I got the order very fast and in a good condition

Snelle levering, gunstige prijs

Snel en gunstige prijs

Snel bezorg

Prima sportsokken

2 verschillende merken sport sokken besteld, snelle levering en prima kwaliteit.

Super service en had dag daarop al mijn schoenen binnen.

Trage retourverwerking

Ik heb een product retour gestuurd en het duurt meer dan 2 weken voordat je je geld terug hebt. Je moet zelf iedere keer contact met de klantenservice opnemen over de status van je retour. Dit is iedere keer zo. Erg slecht! Echt de allerlaatste keer dat ik daar besteld heb

Fijne sokken

Snel geleverde sokken. Lopen heerlijk, zonder blaren.

Bestellen makkelijk geld terugstorten na retourneren drama

Kopen gaat supersnel en makkelijk Geld terugstorten na retour zenden van kleding is een drama en duurt te lang

Topaanbod, snel verstuurd, goede communicatie

Heel erg blij met mijn nieuwe aesics. Was even aan het stoeien met de juiste kleur, en die heb ik nu gevonden. Ook nog voor een scherpe prijs. Echt super! Werd over een dag vertraging in de zending ook netjes op de hoogte gehouden. Keurig!

top

Snelle service Goed materiaal

Snelle levering,goede service.

Prima asics GT2000 en snel in huis

Uitstekende service!

Doen veel moeite om het bestelde op tijd te leveren

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van de bestelde hardloopschoenen

Perfecte service!

Alles wat je mag verwachten.

Goed product snel geleverd

Goed verpakt en snelle levering

Bestelling was goed verpakt en had ik de volgende dag al in de brievenbus.

Alles gewoon goed!

Product op voorraad. Snelle levering.

Ruime keuze

Ruime keuze, goed site met selectie ondersteuning. Snelle levering. Top dus.

Goed en snel

Fijne website, duidelijk en complete informatie. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering.

Goed product en snelle levering

Goede prijs

Krijg blaren van de schoen en nu kan ik het niet meer terugsturen…

Krijg blaren van de schoen en nu kan ik het niet meer terugsturen…

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports