Zoals het hoort,aanrader

Precies zoals ik besteld had en snel geleverd

Uitstekende keuzebegeleiding en afwerking van het order

Overzichtelijke site met goede informatie. Een surplus zou eventueel nog recensies van schoenen zijn vanuit lopers. Maar nu al heel duidelijk en altijd correct met wat geleverd wordt. Sterke prijzen, fijne kortingen, snelle levering en (ook al meegemaakt) uitstekende service na verkoop. Terugsturen is voor mij wat moeilijk op zoek naar een POSTNL verdeelpunt, maar de rest van de procedure verloopt correct, snel en eerlijk. Eens je weet wat voor afwikkeling je hebt bij 't hardlopen kan je hier naar hartelust en met een gerust hart de geschikte schoenen vinden.

scherpe prijs, snelle levering

Sinds kort bestel in mijn hardloop schoenen (Hoka One) bij RunningDirect. Ze zijn scherper geprijsd dan veel hardloopwinkels en hebben daarbij ook nog vaak aanbiedingen. De levering is altijd snel en de producten zijn kwalitatief zeer goed. echt een aanrader!!

Goede en snelle levering van de bestelde schoenen

Ik had een paar hardloopschoenen besteld, helaas toch niet helemaal passend. Maar toch heel tevreden over de levertijd van het product en ook de instructies op de site voor het retourneren, wat heel makkelijk gaat. Wat mij opvalt is dat op de site tekst staat die lijkt alsof het meer echt op de persoon gericht is, dat ze je willen helpen, anders dan bij grotere webshops. Prettig!

een minder goed produkt geleverd

enkele weken terug nike miller hardloopschoenen gekocht een aantal keren gedragen 'maar deze schoenen bevielen niet. inmiddels nike pegasus gekocht-die ik al jaren gebruik- en altijd goed bevielen. Running direct heeft een en ander goed opgelost . een zeer nette afwikkeling . een aanrader om bij Running Direct hardloopschoenen te kopen

Nog geen levering gezien - 1 week later!

Mijn spullen zijn nog steeds niet geleverd... T&T geeft 'onbekend' aan... Niet echt aangenaam - zeker omdat er geen update gegeven wordt. Een kleine info lijkt me niet zoveel moeite, niet?

Snelle aflevering

Fijne site, snelle aflevering, klasse

Als beloofd en snel geleverd

Renschoenen besteld en supersnel geleverd met goede communicatie

Top levering

9uur s avonds besteld voor een scherpe prijs, volgende ochtend(zaterdag) binnen. Snelle service en een mooie prijs!

Snelle en correcte levering

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al geleverd

Goed product en een snelle levering

In de namiddag de Hoka Clifton 8 besteld tegen een aantrekkelijke prijs en de volgende dag om 12 uur kon ik ze al uittesten. Sinds ik op Hoka’s loop heb ik geen blessures meer, dus een prima product.

Super snelle levering

Super winkel met nette prijzen en snelle levering. Heb helaas wel de schoenen moeten terugsturen omdat de pasvorm niet bij mijn voet paste, maar dat ligt niet aan de winkel. Al vaker schoenen besteld en tevreden erover!

Snelle en nette levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Erg goed

Snelle verzending mooie hardloopschoenen in de aanbieding

Goeie prijs en snel geleverd.

^^^^^ Zie titel

Heb fijne sokken gekocht heel tevreden mee!

Fijne shop, snelle levering, goed product!

Met alles tevreden, ik kreeg alleen geen bevestigingsbrief van de bestelling, hierdoor ging ik twijfelen of het goed was gegaan.

Voldoening op elk gebied.

Vlotte aankoop en levering tegen concurrentieel prijs

veel keuze, snelle en correcte levering

veel keuze, snelle en correcte levering

Snelle levering, scherpe prijs

Net zoals altijd een scherpe prijs. s' avonds 20.30 besteld, volgende dag geleverd.

Snelle en perfecte levering.

Grote keus en duidelijke service. Snelle en perfecte levering.

Snelle en correcte levering

Ik had de bestelling binnen één dag in huis, helemaal super

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports