goede omschrijving snelle levering

juiste en snelle levering

Goede uitleg op de site, vandaag besteld en morgen geleverd.

goed!

snelle verzending, prima!

De spullen die pasten zijn wij blij mee

Hoe de retouren lopen moet nog blijken

Perfect!!

Leuke prijs voor zeer mooie hoka schoenen.

Snelle levering en alles in orde

Levering was binnen de opgegeven periode, maattabel gebruikt die op de website stond en mijn Saucony’s passen perfect. Topservice!

Snel

Om 17hr besteld, de dag erop om 11hr geleverd

DE beste sportsokken om te lopen ! Blijven steeds op zijn plaats , nooit blaren . En zeer goed in prijs / kwaliteit

Goed , snelle en keurige levering !

Goede en snelle levering, groot en betaalbaar assortiment ! Leuke acties ! Echt een aanrader om hier wat te bestellen !

Snel

Retour zending gemakkelijk en snel geregeld

Super snelle levering beste prijs

Fantastische service van super producten

Supersnelle levering: super prijzen: excellente productenkeuze

Duidelijke website, goed product en zeer snelle levering.

Zie boven.

Bijzondere snelle verzending

Producten zoals afgesproken, bestelt en morgen in huis. top geregeld.

Super fijne webwinkel met enorm assortiment!

Duidelijke overzichtelijke website, alles makkelijk te vinden. Prijs kwaliteit is ook uitstekend! Zeer tevreden over.

Zeer positief.

Snelle levering en product is naar verwachting.

Super! Geeft veel licht

Het reflectievest heeft wit licht van voren en rood licht van achteren, duidelijk dus. Daarnaast is het licht erg helder waardoor je dus goed wordt gezien

Perfecte service.

Perfecte service.

Snelle service en verzending

Duidelijke site met snelle verzending! Volgende dag bestelling al in huis.

zeer goede ervaring

snel, top service, en top kwaliteit

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Het is mijn eerste bestelling van running nl en ik wil meer bestellen.

kopen zonder zorgen

vandaag besteld en morgen geleverd! Super!

Super, ik ga hier vaker wat bestellen.

Wat later bezorgd dan toegezegd, maar ik had er geen haast mee en was blij met de prijs van de producten.

Duidelijke website met juiste informatie en goede foto's. Bestelling werd heel snel geleverd.

Goede prijs, snelle levering

Prima eerste ervaring met deze website! Zeker voor herhaling vatbaar!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports