Alles was in orde

Een zeer vlotte behandeling.

Snel en goede kwaliteit

Ondanks late bestelling toch de volgende dag in huis. Netjes verpakt en schoen voldoet volledig.

Zoals het hoort

Eenvoudig besteld en snel geleverd; service zoals het hoort.

Afhandeling verkeerde levering OK

hardloop schoenen besteld. na een aantal dagen kreeg ik hardloop sokken, maar geen schoenen. Na contact met klantenservice is dit zo snel als mogelijk rechtgezet. Top.

Snelle levering en goede communicatie

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Mooie site met leuke aanbiedingen en goede en snelle service

Simpel , snel en wat je verwacht

Alles in order

De levering was de volgende dag gedaan, het pakket was zoals verwacht, de prijs op de website was veel lager dan op andere, dus alles was perfect!

Goed product, snel geleverd

Mooie boxershorts van Craft, snel geleverd, top

Volgende dag al in huis

Goede keuze, snelle levering!

Ik wilde weer gaan hardlopen, dus besloot nieuwe schoenen te bestellen. De volgende dag gelijk binnen, dus ik kon meteen beginnen!

Goede producten

Snel en goede service.

Snelle levering, goed product

De schoenen werden de dag er na al geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden

Duidelijke website en snelle service

Nieuwe hardloopschoenen gezocht en gevonden op de website. Goede productinformatie en informatie over voorraad. Er is snel geleverd met duidelijke berichten over de voortgang van de order.

Snelle levering en beste prijs

Snelle levering en goede prijzen. Enige jammere is dat je het retourformulier zelf online moet opzoeken en uitprinten.

Super snelle levering, met top prijzen

Producten goedkoper dan bij de concurrent. Levering de volgende dag al!

Goed assortiment voor de voordeligste prijs

En snelle levering, prima ervaring!

duidelijk, scherpe prijs en snel geleverd

's Avonds schoenen besteld, volgende dag rond de middag al geleverd. Zeer goede overzichtelijke website.

Prima prijzen, ruim aanbod en supersnelle levering. Website zou misschien nog net wat meer informatie en omkadering kunnen gebruiken maar al bij al top.

Handige bandjes. Netjes op tijd geleverd.

Snelle service goede prijs

Nieuwe HOKA's besteld en de volgende dag al ontvangen. Ze lopen heerlijk! Daarnaast een voordeel dat je bij deze webwinkel ook een tegoedbon kunt kopen/inwisselen (cadeauidee!)

Great flexibility

Great customer service to resolve an order change. Minimum fuss and maximum efficiency.

te vreden met mijn aankoop

Schoenen had ik al eerder gehad en deze zaten goed, vandaar mijn aankoopvoor nieuwe bij jullie.

Snel bezorgd en goede prijs/kwaliteit verhouding

De 2 sportshirtjes die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en hadden een mooie aanbiedingsprijs. De bestelling was ook snel bezorgd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports