Prima goede service

Prima goede service

Vlotte levering, goede prijs

Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen, vlotte levering

Besteld , snelle levering

Positief,snel verzorgd geleverd

Snelle service en scherpe prijzen

Breed aanbod, snelle levering en goede prijs

Snelle levering en duidelijke communicatie

Koop het meeste van mijn hardloopschoenen en kleding bij Runningdirect. Goede aanbiedingen en snelle levering. Hele fijne webwinkel!

Alles naar wens

Great experience!

I bought a pair of gel kayano 28 from the belgium shope runningdirect.be, i ordered, paid, made a few questions on whatsapp, facebook and all the phone, got a reply. Received the package swiftly and timely -2 days. I am content with my shoes :D. I recommend this site for purchasing :D.

Helemaal top

Mooie hardlopen schoenen. Leuke prijsje voor een goed merk. Lopen heerlijk.

Prima uitleg op de website zodat ik precies de schoenen heb besteld die super passen en geweldig lopen.

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering.

De tip van de site is top.

Ik heb de aanbevolen schoen die aan mijn voorkeuren voldeed besteld en ben hier erg tevreden mee. Had anders nooit dit merk gekocht waarschijnlijk omdat ik het nog niet kende. Levering was ook snel en verder geen gedoe.

Tot

Super tevreden en snelle levering bedankt

Snelle verzending en goedkoop

Alles werd netjes opgelost

Prima sport materiaal

Handschoenen en muts van Odlo passen perpect. En stox sokken ook prima. Snel geleverd.

Correct levering

Zoals het moet

Zoals verwacht

Klantbriendelijk

Fijn om ook via app vragen beantwoord te krijgen!

Mooie loopschoenen aan goede prijs.

Prima en snelle levering.

Pakje nog steeds niet ontvangen

Ik wacht al een week op mijn pakje nog steeds niet ontvangen

Snel aan huis geleverd !

Goeie service en keuze . Omschrijving van producten zijn goed . Voor herhaling vatbaar !

Past goed

Nieuw type schoen met dezelfde pas vorm

Snelle en correcte levering zelfs al ge niet thuis bent wordt bestelling bij de buren geleverd

snel, goed en goedkoop !

idem

Snelle levering van topproduct

Een zeer snelle levering van een goed product. Dezelfde avond al gebruikt en werkt uitstekend.

Kan nog sneller

Heel snel geleverd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports