Perfect, supersnel

Alles helemaal goed

Top.

Goede en snelle service.

Snelle levering en goede prijs

Volgende keer bestel ik hier weer

Breed aanbod

Uitstekende service!

2 paar sokken besteld. Bij het 1ste gebruik van een paar trok ik er gelijk een gat in. Contact opgenomen met de klantenservice. Erg snelle reactie en na 2 dagen werd er een nieuw paar opgestuurd. Erg blij met de afhandeling hiervan!

Gewoon goed

Na contact alsnog supersnel pakketje ontvangen

Was precies wat ik wilde voor de juiste prijs.

Zocht goede hardloopschoenen van asics. Hier waren ze nog afgeprijsd ook. Perfect.

Ruime keuze top merken

Ruime keuze topmerken verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daar kun je ze zelf niet voor maken ;).

Topschoenen!

Superfijne hardloopschoenen voor de lockdown. En ze waren er supersnel !

Professioneel

Uitstekende ervaring. Runningdirect bezorgt snel, was de goedkoopste van allemaal (adidas ultraboost) en ook de retourzending werd goed afgehandeld (hoewel dat iets langer duurde). Geen negatieve punten te noemen, dus zeker een aanrader.

Overzichtelijke site, snelle levering

Overzichtelijke site met voldoende keus. Eerlijke prijzen en goede en zeer snelle levering

Snel en netjes geleverd. Vervolgens geruild voor een andere maat. Dat ging ook uitstekend, ook bij een actieproduct. Dat ruilproces duurt wel een paar dagen, dus als je haast hebt, kun je beter retourneren en direct een nieuwe bestelling doen.

Hele snelle levering, goede service. Raad deze website zeker aan!

Snelle en correcte service!

Heel blij met mijn aankoop. Betrouwbaar, snel en zeer correct. Fijn dat er een mooie korting was!

Scherpe prijs, heel correct geleverd !

We konden ons materialen aan een scherpe prijs aankopen. Levering correct qua inhoud en op tijd. We hadden een product die te groot uitviel; de return verliep heel gemakkelijk. Heel duidelijke website en communicatie!

Heb nog niets ontvangen

Niet tevreden, ik hoor niets over levering

Pakket nog niet opgestuurd

Na mijn bestelling die in voorraad was, zou de volgende dag aankomen. 4 dagen later een mail gestuurd dat het er nog niet was , krijg ik als antwoord dat het morgen zou komen. 2 dagen later maar gebeld, blijkt het niet eens verzonden te zijn. Weet nog niet hoe dit afloopt maar mijn ervaring is negatief

Prima snelle levering

Product voldoet aan verwachting

Snelle levering!

Snelle levering goede communicatie

Betrouwbaar, snel en goede prijs / kwaliteit verhouding

Snelle en juiste levering van product

Duidelijke website en snelle levering.

Zeer scherpe prijzen en snelle levering.

Schoenen 20:00 besteld, volgende dag geleverd. En dat zonder verzendkosten. Top.

‘S avonds besteld, volgende dag al in huis.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports