Snelle levering, product zoals verwacht

Een paar Asics schoenen besteld op zondag, er stond dinsdag geleverd maar zelfs direct op maandag geleverd. De schoenen zijn zoals je kunt verwachten van Asics. Gewoon goede kwaliteit

Snelle levering en goede prijs

Nieuwe schoenen snel geleverd

Nieuwe hardloop schoenen gekocht. Bij running direct het voordeligst en snel geleverd.

Vlotte afhandeling

Top producten

Super snelle levering Mooie prijzen

Alles naar wens verlopen

Heel tevreden

Mooie schoenen!

Nette levering volgens afspraak. Fijne website waarop je geholpen wordt een keus te maken tussen een hoop schoenen!

Prima geregeld!

Komen afspraken na en allemaal goed en snel geregeld

Snelle levering. Goede aanbieding. Ruime keuze.

Super service

Schoenen besteld en dag erna al geleverd! Ook heel tevreden met de schoenen zelf.

super spullen alleen het moet net je maat zijn

topschoenen van under armour

Jullie doen en leveren wat jullie beloven.

Artikel te klein, onmogelijk te ruilen tegen andere maat.

Artikel te klein onmogelijk te ruilen.

Hardloopschoenen

Heel tevreden

Snelle en vlotte levering, nieuwe loopschoenen aan een topprijs. Daar kan je alleen maar blij van worden!

top

levering van Saucony schoenen; snel en de goede schoen, ook niet onbelangrijk :)

gewoon goed

Nieuwe Saucony peregrine besteld, voordelige prijs en snelle levering.

RunningDirect.nl een aanrader

Schoenen waren na een dag in huis compleet met retour stickers en dergelijke. Naast het feit dat de loopschoenen voldoen aan mijn eisen is de prijs en de retour zorg keurig voor elkaar. Dat in tegenstelling met groot aantal bedrijven die een formulier met de hand laten invullen, zorgt RunningDirect.nl voor een ingevuld retour formulier, die ik trouwens niet nodig heb gehad omdat ik tevreden ben over het product en blij was met de snelheid waarmee het in huis was. En dat schept vertrouwen.

Aankooptraject prima in orde, aftersales laat echter veel te wensen over

Inmiddels een aantal aankopen gedaan bij Running direct. Over assortiment, prijsstelling en verzending/retour-proces kan ik niets dan lovend zijn. Ik blijf echter een vieze nasmaak houden van een ondermaatse klachtafhandeling. Per mail gemeld aan de klantenservice en daarna meerdere malen een reminder gestuurd, maar zonder enig respons. Dit maakt het dat ik toch wel wat terughoudend ben met aankoop via deze site.

Komen hun afspraken na

Mooie duidelijke site en prima service

lijken nep

ik heb loopschoenen van saucony besteld en het is net of het een nepmerk is. Ze zijn veel lichter in gewicht en lijken meer van harder plastic. Heb er nu één keer mee gelopen en ze klinken hard bij neerzetten voet. Ben benieuwd.

Correcte prijs - snelle levering

Gewoon dik in orde - correcte prijs en stipte levering

Schoenen binnen een dag geleverd. Prima service.

Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports