Snelle levering en zeer tevreden met de schoenen

Zie hierboven beschreven

Uitstekende service

Snel en goed

Snelle levering en goed product. Dus top!

Fijne service, goede spullen!

Alles heel goed!

Snelle en correcte levering

Gratis bezorging en retourneren. Gelukkig was retourneren niet nodig, maar mocht het nodig zijn, wel zo fijn. Top service.

Goede service online en snelle levering

Prima webshop met een groot assortiment aan artikelen.

Product zoals verwacht en top levering

Snel geleverd. Goed product en mooie prijs. Dik tevreden

Goede prijzen en snelle levering

Conform titel... verder is de website overzichtelijk en de filters zijn goed ingesteld zodat kiezen niet heel moeilijk is.

Prettige site en snelle levering

Prettig

Zeer goede en efficiënte service

Mijn gekozen loopschoenen waren drie dagen na bestelling reeds in huis.

Ik heb met plezier nieuwe schoenen gekocht.

Tijdens tel gesprek goed advies gekregen welke schoenen ik het beste aan kon schaffen.

Asics passen perfect, ben er erg blij mee.

Geweldig.

Supersnelle service

Snel geregeld allemaal en goede retour service, mocht dat nodig zijn

Snelle levering en product als gewenst

Mooi product tegen een goede prijs.

Easy to order, quick delivery - very happy!

Easy to order, quick delivery - very happy!

Beste prijs en snel geleverd

Goede website

Tevreden.

Mooie trailrunners !

Snel geleverd, laagste prijs

Uitgebreid aanbod, duidelijke website, prima prijzen. Ook nog eens snel en goed verpakt geleverd. Prima!

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering, kan niet beter.

super

snelle levering en goed verpakt!

Goeie service

De schoenen die ik bestelde heb ik op tijd ontvangen. (zoals op de site staat vandaag besteld morgen in huis).

Goede loopschoenen voor een scherpe prijs

Net nieuwe ASICS Nimbus 24 gehaald. Niet het alllerlaatste model uit de Nimbus serie maar wel een stuk aantrekkelijker geprijsd! En binnen 2 dagen geleverd.

Niet correct

Na retour van perfect volgens de bepalingen ongeschonden verpakking origineel niet gepaste shoes, Na 1 maand nog steeds geen terugbetaling van voorafbetaalde bestelling ontvangen terwijl dit is aangegeven binnen de 5 werkdagen zal gebeuren. Volgens verbruikersunie testaankoop is dit in strijd met verkoopspraktijken. We zullen ons genoodzaakt vinden de nodige acties te ondernemen indien asap geen reactie volgt.Mvg Bert Rik

Goed en snel geregeld incl. mogelijkheid voor retourzending. Probleemloos

Super makkelijk. Uitzoeken en bestellen, volgende dag in huis, helaas valt de maat te klein uit, Retour sticker is al aanwezig dus pakket retour zenden. Juiste maat opnieuw bestellen, volgende dag in huis. Toppie

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports