Bevalt goed

Even wennen

Snelle levering, goed product

Heb de snelheid van bestelde producten als zeer snel en prettig ervaren. Ben zelfs zo tevreden over, dat ik mijn dochter ook heb laten bestellen!

Precies wat ik zocht.

Goede brede schoen

Perfect!

Vandaag besteld volgende dag netjes mijn hardloopschoenen thuis. Ik had zelfs de track and trace over t hoofd gezien en gemailed dat ik niks van ze had vernomen en snel antwoord gekregen van Lotte en nogmaals de track and trace toegestuurd gekregen. Ik heb een goede ervaring gehad zoals ze hebben beloofd netjes geleverd. Tnx.

Voldoet uitstekend

Makkelijk over de sportkleding te dragen en doet wat het voor bedoeld is.

Professional

The description of the shoes was great and the delivery was on time

Duidelijke website en snelle levering

Super snelle levering en goede prijs

S avonds besteld en de volgende morgen om 11.00 uur al bezorgd. Met de vertrouwde kwaliteit

Excellent merchandise at great prices and timely delivery.

Ordered a pair of Adidas sneakers that were at excellent price and delivery was swift! Will definitely repeat experience.

Tevreden met 4 paar hardloopschoenen + accessoires

Meedere keren hardloopartikelen zoals schoenen, singlets en sokken gekocht. Prijzen zijn vooral in de sale lekker voordelig. Snelle levering. Tot nu toe niets retour hoeven zenden dus daar geen ervaring mee.

tevreden

correcte levering

Prima máár niet perfect

Mooi aanbod in spullen. Snelle levering. Helaas hadden ze de hardloopschoenen in de verkeerde maat geleverd.

Vriendelijke klantenservice en mooie prijzen

Heel vriendelijk aan de telefoon, verzending in orde en ook retour wordt opgevolgd, klantvriendelijk

Snelle levering van het juiste artikel

Positief: snel en correcte levering.

Besteld volgende dag geleverd voor een goede prijs

Super geregeld

Doen wat ze beloven

Besteld en dag later geleverd prima Service doen wat ze zeggen

Goede eerste ervaring

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit

goed kwaliteut en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering en een ruime keuze

zeer goed!

zeer goed

Heel tevreden

Prijs en leveringstijd:TOP!

Excellent

Excellent service.

Te laat geleverd

Als er staat voor 20u besteld volgende dag in huis, wil ik mijn spullen de volgende dag in huis. Als ik daarover aan de bel trek wil ik geen antwoord in de trant van "oopsie, sozzy, komt eraan". Ik bestelde bij jullie om een dag later aan de slag te kunnen. Anders was ik ze elders wel gaan halen. Als ik dan vervolgens mijn pakket binnen krijg en er zit ongewenste reclame in van de Postcodeloterij en HelloFresh dan ben ik er wel klaar mee. Bestel voortaan wel ergens anders.

Ongelooflijk

Service rapide , bonne ergonomie et bon prix au final

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding leuke aanbiedingen. Overzichtelijke website ruime keuze op gebied van hardloopkleding en veiligheids artikelen voor een goede zichtbaarheid ook in de donkere wintermaanden s avonds.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports