Goed een voordelig

Daagje later dan gepland bezorgd. Verder zeer tevreden. Heel interesante prijzen.

Prima service, goeie prijzen.

Zeer tevreden.

Top product, snel geleverd, goed verpakt

Alles goed, mooie en goede producten. Snel geleverd

goede opvolging van niet te leveren artikel

goede opvolging van niet te leveren artikel

Prima geregeld

Was wat huiverig ivm aantal negatieve recensies. Betaling via AfterPay gedaan (99 cent, vooruit). Maar keurig geregeld, dagje te laat maar daar lig ik niet wakker van. Prijs was uitstekend.

Beste prijs

Goede schoenen met 40% korting, nergens goedkoper. Ze werden binnen 3 dagen geleverd. De communicatie hierover is bij andere webshops wel eens sneller en vollediger. Voor mij geen probleem.

Product zoals beschreven en snelle levering

Snelle levering Prima schoenen

Goede prijs, goede schoenen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen opmerking

Goeie ervaring, vlotte bestelling

Goeie prijzen, snelle levering. Al meerdere keren besteld bij deze shop en de bestelling is altijd correct afgehandeld.

Mooi op tijd geleverd

Order has been returned but never acknowledged

I have returned a package 3rd October (my order was received 22nd September) but so far I did not hear back from RunningDirect.nl and did not receive my money back either.

Super service

Mooie spullen voor goede prijs

Heel goed!

Goede en snelle service.

Retour zending drama

Hardloopschoenen gekocht. Netjes geleverd, maar waren helaas te ruim. Volgende dag betjes terug gestuurd met retoursticker. We zijn nu al drie wejen verder en geb nog steeds mijn geld niet terug. Erg vervelend. Besloten om hier niet meer te kopen.

Snel geleverd.

Mijn hardloopschoenen werden na anderhalve dag volgens afspraak geleverd.

altijd goed

alweer een prima levering van RunningDirect. alles zoals het hoort te zijn

Helemaal goed.

Keurig geleverd volgens afspraak.

Prima afhandeling.

Goede prijs voor goed product!

Snelle levering, goede schoenen voor een goede prijs. Tevens duidelijke omschrijving op de website.

Duidelijke website en goede prijzen.

De kortingen op heel wat top loop schoenen is echt fijn.

Zeer goede loopschoenen

Had ik dat maar eerder geweten. Ze zijn geweldig, zijn waterdicht, vangen goed de schokken op tijdens het lopen en vooral zijn ze stevig.

zeer content !

snel aanbod, reactie en levering !! TOP !

Top! Net zoals snel als de sneakers

Perfect! Snelle en goede bestellingen en levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports