Good

Good

Alles in orde

Snelle verzending, veel opties, etc

Top levering

Mooi paar schoenen besteld en een nieuwe outfit voor de koude dagen. Keurig verpakt en snel geleverd. Erg blij mee

juiste maat,juiste kleur, snelle levering

top!

snelle thuisbezorgd

snelle thuisbezorgd

Mooi op tijd en product voldoet aan de verwachting. Veel goedkoper dan bij andere bedrijven

Zeer snelle levering

Mijn ervaring met RunningDirect is heel goed: een overzichtelijke webshop met een compleet assortiment en ze leveren uiterst snel

Supersnelle levering

'S avonds besteld en volgende dag in huis. Helaas waren de schoenen veel te klein, dus maat klopte niet, maar ga wel andere bestellen.

Snelle levering, netjes ingepakt

Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt

Aantrekkelijke prijs, snel bezorgd

Schoenen komen precies overeen met hetgeen op website is aangekondigd

Snelle levering goed contact

Super snelle levering al waren de schoenen niet dat wat ik ervan verwachte

Grote keuze en snelle levering!

Ook in het buitenland een snelle en goede levering. Iedere keer weer.

Prima product en snelle bezorging.

Zie boven.

Snelle levering, ruim assortiment

Eenvoudig zoeken met ruime keuze en gemakkelijk bestellen

Perfect en met netjes geleverd, je verwacht het en wordt ook nagekomen

Zeer snelle levering

Toppie

levering running shoes was prima

Prima verlopen, eenvoudig te bestellen, en verder keurig uitgevoerd volgens de afgesproken tijd.

Snelle levering!

Mijn zoon heeft hele grote voeten, ze hadden het merk schoenen die hij graag draagt en zijn maat, kind blij! voor een leuke prijs, mama blij en binnen dag geleverd. hier gaan wij zeker vaker bestellen.

Prima website en levering!

Vlotte levering en informatie

Geen pakket ontvangen

Ik laat niet snel een negatieve reactie achter maar ik ben in deze site erg teleurgesteld. Op de site staat na 2/3werkdagen bezorgd. Dit was niet het geval. Er nog achter aan gemaild en het pakket kon elk moment verstuurd worden werd er gezegd. Ik wacht er nu nog steeds op. Het pakket was een cadeau. Helaas. Ik bestel hier nooit weer.

Een herenshirt ipv van een damesshirt

Ik had een damesshirt besteld maar ik kreeg een herenshirt. Bleek bij controle door RunningDirect ook dat het verkeerd op de site stond. Ze konden helaas het shirt niet ruilen maar als ik het damesshirt bestelde, dan wilden ze een tegoedbon voor gratis verzenden erbij doen.

Goed contact

Op tijd geleverd

Topkwaliteit voor een superprijs!

Goede hardloopkleren besteld in de sale. Makkelijk besteld en vlot geleverd voor de laagste prijs van NL! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Snel contact - goede service en retourregeling

Bij mijn twijfel over keuze model/maat was het advies om 2 te bestellen en na uitgebreid thuis passen 1 paar terug te sturen. Verdere afhandeling ook soepel en prima!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports